Najdi forum

zakaj mi več ne govori rad te imam

Pozdravljeni,
s fantom sem skupaj 5 let in kar naenkrat je nehal govoriti da me ima rad, čeprav prej nisva nikoli šla brez dneva, da si ne bi tega rekla vsaj 1x na dan. Stara sva 24 let in se videvava le za vikende, ker zaenkrat okoliščine še ne dopuščajo drugače. Ali me hoče pustit, če mu jaz prva rečem mi reče nazaj ampak se mi zdi da ne misli resno. Ima pa kar veliko težav na vseh področjih, tudi pravi da ima zadnje čase neke dvome o naju, da ne ve če sem zanj prava. Kaj naj naredim? Še vedno pa mi daje komplimente in govori o prihodnosti z mano.

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Odkrito se pogovori z njim o tem? Kaj je to takšen problem, vsi lahko odprto poveste kaj si mislite tukaj na forumu, a partnerju pa ne? To je že v osnovni zgrešeno. Sem prideš po drugo mnenje, če je že temu tako.

Če ima dvome o vama, je potem to vzrok, da ne govori več “rad te imam”. Naj ti pa nekaj povem punca, da se mentalno zavezati, da boš nekomu govoril vsak dan rad te imam, postane skozi čas brezpredmetno in je vse še samo rutina. Raje si to povejta v trenutku ko začutita in ne pričakuj tega nazaj. To rečeš, ker se ti tako počutiš, ne pa za to, ker si udarila ping pong žogico in jo želiš dobiti nazaj.

Nekoč sem v vsakem SMSu napisal punci “Ljubim te”, skozi čas, je to postalo tako znucano, da nima beseda nekega velikega pomena več. Ne si tega počet. Stvari “dojadijo” skozi čas in da želiš to od njega vsak dan slišati kot neko varovalko, da je vse OK, je zgrešeno. Prej bo nastal problem iz točno takšne malenkosti in bo sledil v večje sranje, ker pač želiš slišati rad te imam. Ali pa se bo izogibal prepiru in to povedal, brez da bi dejansko čutil tudi to ob tem.

Raje se pogovorita o tem, kaj ogroža vajino zvezo, kot pa to, kaj si vsak dan poveta, kot da bi si zobe umival.

Lp

Najbolj ponesrečena izjava bivšega… Saj sem ti že povedal, da te imam rad… Če bo pa kaj drugače, boš pa že izvedela. Ni z razlogom bivši.

New Report

Close