Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Depresija, anksioznost in razpoloženjske motnje Zakaj mam tako smolo skos, naj se že neha enkrat to

Zakaj mam tako smolo skos, naj se že neha enkrat to

Nevem zadnjih par let mam tko smolo ogromozansko. Zdj sm v tej podnajemniškem stanovanju v neki hiši. Prv sm mislil, da je vredu, ampak pol se je začel. To je prekleta hiša al kj, nevem kaj nj rečem no. Nikol nobenga ni doma, bojim se lastnika, da je psihopat, če o njem razmišljam mam srhljive sanje. Njegova mati je kr neki. Prav strah me je, da ga bom videl al pa da bo v bližini, kr v men sproži grozne občutke dvoma, na trenutke jeze, besa, sovraštva, pa mir je bil do pred kakih letom, ko sm se sem preselil pa je šlo samo navzdol pa kj je to no, da nimam miru. Zdj pa tud nimam denarja, da bi se takoj preselil, lahko grem še domov nazaj žvet k staršem, sam to je tko sko, boljš pa je kot tle. Zdj še spat ne morem, mišice me bolji, moj imunski sistem je na psu, nevem kaj mi je, vedn hujš je v tej hiši prokleti.Celo telo me boli, kot da sm infekcijo fasal, to je noro no. Star sm 28 let no. Pa nj se neha ta smola hudičeva že enkrat, da bom živel v miru v dobrem okolju. Spraševal sm se kaj je problem, sam pred kratkim sm si pršu gor, da je ta hiša problem, prej je blo bolje drugje. Strah me je, da bi še zbolel, kot da že nimam dobolj smole v življenju,… Nj se že neha ta hudičeva veriga smole, kaj nj naredim?

Pozdravljeni,

v tej hiši preživljate težke trenutke, ki jih povezujete s smolo. V kakšnem smislu imate smolo?

Lastnika se bojite – ali imate kakšen razlog za to? Vam je kaj rekel, naredil, nakazal? V kakšnem smislu je njegova mama kar nekaj?

Pravite, da je bil mir do pred enim letom. Kaj se je pred tem dogajalo v vašem življenju? Je bilo kaj presenetljivega, pomemnega za vas?

Lep pozdrav,

Mag. Miha Štrukelj, Psihoanalitični psihoterapevt v Ljubljani, Link: Psihoterapija Štrukelj

New Report

Close