Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zakaj je dobra mačka res tako dobra!

Zakaj je dobra mačka res tako dobra!

Ne boš verjela ampak se nisem opazila da bi kakšen “padel” name zaradi las. Tko da sem ti kr mal fovš k na temu forumu tko padajo nate.

Upam, da te bom lahko nekega dne postavila na laž.

Good 4 U!

sej ni…prou ena obicna zenska je, k se norcuje iz blondink in misli da je ena boginja, ki ve vse o vsem…( tudi ce bo rekla da to ni res…hm..no ja, I rest my case..)
sej vem da me boste zdej popluvali, ker sm govorila grdo o njej, sam tut jaz bi znala in vsak izmed vas bi znal napisat take odgovore. res je da ima veliko izkusenj s tipi ( ce seveda ne laze), ampak ce ma dekle tok tipov in tok zvez…hm to men neki pove…
pa tut da nek clovek sodi ljudi po barvi las, se mi zdi cisti ideotizem. pravi, da ni spoznala blondinke, ki ne bi bila kurasta…po moje tut ce jo je, ni hotela tega videti. ljudje, ki tako posplosujejo…
ok kr dejte popluvajte me…povejte mi, kako je forum dober, ker je ona tu in ker daje tok dobre seksualne nasvete:) pa da je brihtna in dobra punca…
men je vseeno…sam povej svoje skromno mnenje.

Ljubosumje dela svoje…sem že komaj čakala, da se bo kdo oglasil, ki mu ne bo prav, da sploh obstajam (BTW: vedela sem, da bo ženska, po možnosti blond..)
Jest se še zdaleč nimam za boginjo…kot si lahko prebrala, imam tudi svoje probleme. S svojimi izkušnjami (pri 26 letih sem imela za sabo ene 4 resne zveze, pa glih ene tolk aferic:a to po tvoje pomeni, da sem že na pol prostitutka, al kaj??) hočem samo pomagat komu, ki ima probleme, ki sem jih jaz uspešno (ali pa tudi ne) že dala skoz. In obratno…ljudje z nasveti pomagajo meni. Saj v tem je bistvo tega foruma, a ne???.
Si pa sama sebe zajebala…si rekla, da lahko vsak da take odgovore…tebe pa nisem glih dostikrat slišala kaj povedat. Pa tudi glede barve las…pozorno si preberi moje pisanje o tem…razen, seveda, če si sama blondinka in iz tebe zdej vrejo same take besede, ki so nastale na podlagi užaljenosti.
Imam občutek, da nisi prebrala vsega, kar smo se pogovarjali na tem forumu. Če bi, ne bi kvasila takih neumnosti.
Pa LP

4 zveze pa 4 afere…..no ja ce bi prej to vedel, pol ti ne bi nasvetov dajal (oziroma jst si jih ne drznim dajat ), ker verjetno ze vse ves….jst sem imel resno zvezo samo eno in jo imam se zdej…tko da ce si predstavljam da bi imel 4 zveze take kot jo imam zdej, in 4x tok izkusenj….pol…fiju…vsaka ti cast….macka jst te spostujem. :).

Sicer pa ,kaj pa tebi pomeni resna zveza…ozirom kaksna merila imas za to da lahko reces resna ali pa samo afera?

lp

ps…nisem te mel namena uzalit, ce je tako izpadlo….

aha…dobra macka se je razpizdila:) no pa gremo
“Ljubosumje dela svoje…” , mucka, nism ljubosumna nate, kje si ti to razbrala?:))))) ok ja prevec misls:)))
“BTW: vedela sem, da bo ženska, po možnosti blond..”, ok zenska sem res, kar se pa glede las tice sem cist crna…tko da si se micken zmotila…ampak sam tko eno uprasanje. a se ti ne zdi da mal pretiravas s temi blondinkami. mislim en te uprasa neumno uprasanje, pa reces: ma dej nehi no, sej nism bllont…na tak nacin. a ni to mal odvec? nisi spoznala pametne blondinke? lepo te prosim.
“Si pa sama sebe zajebala…si rekla, da lahko vsak da take odgovore…tebe pa nisem glih dostikrat slišala kaj povedat”, uceri sm zvedela za ta forum in sm sam brala kaj so drugi pisal, da mal vidm kako to poteka. sicer mam pa ful mal cajta, ker so skos predavanja, pa se sluzba….tko da ne visim velik na netu..
“Imam občutek, da nisi prebrala vsega, kar smo se pogovarjali na tem forumu”, mogoce res ne, ampak nekak mi je uspelo prebrati, samo tiste probleme, katerih odgovori so bili zelo ocitni in tiste pri katerih si ponizevala blondinke…bom se mal prebrala, da vidm.
“a to po tvoje pomeni, da sem že na pol prostitutka”, ne nisi. tega sploh nism rekla. ker nism vedla stevila:))) sicer pa ne zdi se mi veliko, glede na to, kaj vse pises da se ti je zgodilo. ne vem, morda nism navajena tega, ker sm z mojim tipom ze 8 let…
skratka, mogoce mi je malo zal da sm te prevec napizdila. samo zdi se mi, da si ponekod mal pretiravala…sej to je sam moje mnenje, mi ni treba dokazati nasprotnega.
no grem zdej tect…cau

***** je pisal/pisala:
>
> Pa ni dobra zato, ker ima velike joške ali zato ker dobro
> seksa (v to sploh ne gre dvomit, saj človk si mora nekje
> nabrat izkušnje).
>
> Dobra je pač zato, ker poskuša biti to kar je (ne glede na
> ime)!
>
> Se mi je zdelo, da ljudje predragi vseskozi “šimfate” dobro
> mačko!
> V resnici pa komaj čakate, da odgovori na vaša vprašanja!
> Mogoče ni, res?
>
> Toliko, nasvet, kot je ona dala v teh forumih, ni dala nobena
> in mislim,
> da si bi lahko zaslužila skoraj honorar!
>
> Dobra mačka, ja kaj naj rečem, hvala za vse nasvete in mnenja!
>
> Vsem želim prav lep dan!

Who the f… je dobra macka btw ?

Res je!

Prav vsak ima pravico do svojega mnenja! Zato je bila tudi odprta ta tema! Ne pa da bi mačko kam med zvezde kovali (bi itak hitro nazaj pršla ker gor nimajo forumov), pa ljudje božji al pa ateisti, da naum razlik delal: tu smo prišli po nasvete, ali pa smo jih prišli dajati, taki smo ajd jebi ga, ampak zadržimo se kritik da soljudi oz. soforumašev in jim si rajši med seboj pomagajmo kot do zdaj!

Lep dan še naprej!!!!

Se strinjam s tabo ***** (uf sem mogla zdaj v PC bulit zaradi teh tvojih zvezdic – kok jih je namreč, če ne bi se lahko zgodilo, da te užalim) – HECAM SE. Skratka dobro si napisal. Pomagajmo si!

Maca ti si vredu pa NInica tudi – pa še črni sta obe no pa jaz z vama vred.

Zdaj pa mal nasmeha prosim, ker bom skupinsko nardila (slikco mislim).

Uuuu, všeč so mi črne…. 🙂

Jest nisem črna, ampak…kakšna že? Pač rada menjam barve, tko da niti ne vem več, kaj na lastni glavi nosim :)) neki vijoličnega, rdečega, rjavega, svetlo rjavega…ne vem več…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close