Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zakaj je dobra mačka res tako dobra!

Zakaj je dobra mačka res tako dobra!

Pa ni dobra zato, ker ima velike joške ali zato ker dobro seksa (v to sploh ne gre dvomit, saj človk si mora nekje nabrat izkušnje).

Dobra je pač zato, ker poskuša biti to kar je (ne glede na ime)!

Se mi je zdelo, da ljudje predragi vseskozi “šimfate” dobro mačko!
V resnici pa komaj čakate, da odgovori na vaša vprašanja!
Mogoče ni, res?

Toliko, nasvet, kot je ona dala v teh forumih, ni dala nobena in mislim,
da si bi lahko zaslužila skoraj honorar!

Dobra mačka, ja kaj naj rečem, hvala za vse nasvete in mnenja!

Vsem želim prav lep dan!

Tudi jaz jo moram pohvaliti. Še tako naprej dobra mačka. Zanima me pa nekaj. Koliko let šteješ – vem, da se po letih ne sprašuje pa vendar me zanima. Hvala.

Ja, mene tudi. Jaz bi kar ugibala. Rekla bi, da med 25-30 let.

Se pridružujem! Če kdo, potem Dobra mačka daje res dobre nasvete in se jih splača dobro prebrat.

Lep dan vsem!

Allure ni nikoli nič mel proti maci!! :* Maca je ultra faca!!

Zanimivo bi bilo, če bi vsi tu gor napisali svoja leta. Za začetek moja leta: 25 let

Lep pozdrav!

Jaz pa jih imam 28.

Macka je definitivno faca. Moja leta: 28.

LP vsem

Matej

moja leta : 18

Ej!!!
Pridem domov po ogledu filma (Unbreakable-niti ni tako dober) ter po obisku v mehiški restavraciji (dobri koktajli!) z mojim dragim, pa po super seksu, ko se je moj ljubček spravil spat in odprem računalnik…in kaj me čaka? Cela tema posvečena meni!!!
Moram rečt, da sem kar malo ganjena…SUPER STE!!! Danes sem bila skoraj cel dan (do večera) malo “down” (hormoni??) in tole je kot kakšna super skupinska terapija!
No ja, stavit grem, da bojo šle pohvale na moj račun tudi komu v nos, vendar…glavno da s svojimi komentarji, nasveti vsaj komu izmed vas pomagam, mogoče komu polepšam dan, tako, kot ste ga vi meni!!!
Aja, starost…ste kar uganili…26 tavelikih!!!
Dejstvo je, da sem imela kar nekaj razmerij (kar resnih): od tistih v puberteti, do takih, ki so se tragično končale (smrt partnerja), do brezveznih, pa lepih, zanimivih…Sicer pa tudi dosti pišem (mediji…) in vse skupaj pride potem do tega, kar ste videli tukaj.
Še enkrat hvala, pa chatamo še naprej!
srečna maca taca

No jaz sem jih dopolnila 23. Lepo, da smo se mal bol spoznali, ker smo več ali majn isti na tapeti.

Jaz pa 26! Kot dobra maca! Se vidi kje je ta bolj letnik!

A maš ti dolge temne lase pa rada se oblačiš v usnje ?

Kaja

Oh, maca!
Pri svojih letih imaš res kr neki izkušenj! Malo takih! Še manj pa takih, ki bi jih želeli deliti z drugimi!
Kaj naj rečem, ostani taka kot si!
Pa naj ti bo sedanja zveza trajna, ker maš dost izkušenj, da jo boš obdržala, če ti bo le po godu seveda!
Pišeš?? A si novinarka?

Sem upal, da te bom kej užalu, ker bom odprl temo naslovljeno nate, pa vidim da sem dober naredu!

Imej se!

Neeeee…!

Redno berem, manj sicer pišem… Mene pa moti pri dobri mački le (!!!) to, da posplošuje blondinke in “nevemkajvsežeslišanoinnapisano” o njih. Preprosto zato, ker sem sama njej (saj ne fizično, no recimo “forumsko”) precej in občasno neverjetno podobna, naravno (!!!) blond in imam 28 let.
LP!

Ma ja, jest ne vem, kaj imam proti blondinkam…ampak res se mi zdijo dost kuraste…Mogoče sem jim pa samo “fovš”, ker se jih bolj opazi, pa kakšen tip pade na barvo las, ne pa na karakter in vse ostalo…:))) Ne vem…
Ampak dejstvo pa je, da komaj čakam, da spoznam kakšno blondinko, ki me bo postavila na laž…Ne zamerit!

Ma ja, jest ne vem, kaj imam proti blondinkam…ampak res se mi zdijo dost kuraste…Mogoče sem jim pa samo “fovš”, ker se jih bolj opazi, pa kakšen tip pade na barvo las, ne pa na karakter in vse ostalo…:))) Ne vem…
Ampak dejstvo pa je, da komaj čakam, da spoznam kakšno blondinko, ki me bo postavila na laž…Ne zamerit!

se jst….se jst……se jst :))))

25

24…:)
aja, dobra macka, pa blont sm tut…kurasta pa menda nism, sam to mi bos ti po parih dnevih lahko povedala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close