Najdi forum

Zakaj-celulit

Prodajalki je uspelo, da mi je pred kakimi 14 dnevi “uturila” Collistarjev gel proti celulitu, čeprav sem hotela nekaj za učvrstitev kože – ampak to naj bi menda bilo super tudi za to.
Navodila so bila, da se mažeš zjutraj in zvečer. Ker je bila zame njegova uporaba pravo mučenje – saj te 45 minut zebe kot hudiča, sem se te kure hitro naveličala. Jasno, cena je visoka, zato sem sklenila, da ne gre v smeti, ampak bom malo pospešila njegov konec – torej sem se kar obilno mazala in zmrzovala, ponoči pa še fajn potila. Ampak, ko sem si danes spet na dnevni svetlobi pogledala zadnji del stegen, sem videla, da je celulita veliko manj.
Je možno, da te kremice res delujejo???? V 14 dneh sem res izgubila na obsegu stegen, ampak sem mislila, da zaradi hujšanja, na izgubo celulita pa nisem računala, vsaj ne tako hitro. Sedaj sem v dilemi, ali naj si kupim novo flaško in trpim naprej ali ne? Ima katera kakšne izkušnje s tem – je možno, da je to res to?

Kakšna zadeva pa je to? Kje se dobi? In koliko stane? Pa zakaj te po njej zebe?

Hojla …

Na tak princip deluje aromaterapija v kozmetičnih salonih.
S tem, da so v kozmetičnih salonih te reči še bolj koncentrirane in močnejše… Namažejo te s kremo … te ovijejo v povoje prepojene s tekočino in nato se vležeš za 45 min na polivinilasto vrečo, da ne spuščaš veode vse naokoli…

Potem te to žre, peče, grize… in po večih tretmajih se ti vsekakor zmanjša obseg, zravna koža do določene mere – torej ja, deluje na celulit.

Te reči, ki jo imaš sama sicer ne poznam, verjetno pa deluje na enak princip in zato je tudi uspešna.

Pa veliko sreče …

Le pri predoziranju pazi, ker je lahko nevarno… te reči nekako pridejo do krvnega obtoka, zmanjšujejo telesno temperaturo v telesu – s tem povzročajo mrzlico, zato te tudi zebe… in ker telo porabi 80% energije za segrevanje telesa s tem porabljaš tudi kalorije!

Trudila sem se, da bi ti vse skupaj čim bolj po kmečko razložila … upam, da mi je uspelo!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Dobila sem ga v Mullerju. Koliko stane ne vem, ker sem kupila še druge stvari, ni pa prav poceni. Je v steklenici svetlozelene barve – hladen učinek – za noge, lahko tudi za zadnjo plat!!! Je pa res, da ga imaš dovolj za 1 mesec, ker je zelo tekoč, pa tudi kakšna dolga masaža ni potrebna, ker se zelo hitro vpije – še tega se mi manjka in groza, jaz ga imam še pol stekleničke. Računaj, da te zebe 1,5h na dan – prosi za tester, vem da jih imajo in raje prej probaj – pa ne namaži se cela, kot sem se jaz, saj ne boš zdržala.
Mislim pa, da imajo ravno sedaj neko akcijo – menda so včasih uporabljale Collistar le kozmetičarke, sedaj pa so ga dali tudi na prodajne police.

Veš kaj naredim jaz, da me ne zebe po takem tretmaju?
Pred in med se vsedem na sobno kolo, potem pa se lepo zavijem v rjuho in toplo odejo ter se malček sprostim, včasih celo zaspim za krajši čas.

Poizkusi z rjuho in malo meditacije in miru ti najbrže tudi ne škodi.

Lep dan in še lepše praznike, Andreja

sem kar jem

Tole pa tudi mene zanima. Meni je ves čas vroče. Pa še po trebuhu bi se malo namazal, pa bo dvojni učinek. Kaj piše na tej čudežni flaški?

lep pozdrav!

Tone

a ve katera a je bolši tisti s hladnim ali toplim učinkom ,sem namreč nekje prebrala da naj bi bil tisti ki ma toplotni učinek slabši za ljudi,ki so nagnjeni k krčnim žilam in nastajanju tistih malih žilic.

katerega pripiročate

Jaz sem prav danes kupila v Mullerju omenjeni preparat. Ne vem pa, ali je tudi ta, ki sem ga vzela jaz, s hladnim učinkom ali ne. Za vse tiste, ki jih pa zanima, koliko ta reč stane: ja, kar globoko sezite v žep za 400 ml flaško. Stane namreč kar 10.990 SIT. Imajo pa več anticelulitnih preparatov od te firme:
– slani sprey (za predpripravo)
– superkoncentrirane kapsule (šok terapija)
– termalni gel (učinkovanje proti problemom, povezanim z zastajanjem vode)
– termalna krema (čvrstilno, proticelulitno delovanje)
– Cryo gel (takojšen lifting učinek – deluje hladilno)

Tu so pa še izdelki za popolno telo, ki so tudi proticelulitni in delujejo za oblikovanje telesa:
– kopel iz morskih soli (soli so idelane tudi za masažne kopeli)
– slim gel za zmanjševanje obsega in preoblikovanje telesa
– Nega trebuha in bokov

New Report

Close