ZAKAJ BOLI…..
ŽIVJO!!
Najprej en lep pozdrav!
Stara sem 16let in imam vprašanje, zakaj me vedno tako boli pri spolnem odnosu, preden fant spolni ud vtakne v nožnico minejo minute, ker ne gre in ne gre, pa še boli me. Saj sem dobro razpoložena in želim si ga, sam v čem jhe problem???
hvala v naprej!! kaj naj nardim, da me ne bo bolelo
Nekaj verjetno delata narobe. Ali sta preveč neučakana in prehitro preideta na “koitus” ali imate vi malo bolj elastično deviško kožico, ki se ne pretrga temveč samo razširi, ali vas je malce “strah” in preveč napenjate mišice medeničnega dna? Kdo bi vedel? Lahko je še veliko razlogov. Samo “zavestno hotenje” še ne odpravi “podzavestnih ovir”. Vsekakor se bo sčasoma vse uredilo, samo ne postanite nestrpni. Vzemite vse skupaj kot igro, ki se ne “začne s slačenjem” in ne “konča z oblačenjem” temveč je del vajinega medsebojnega predajanja, ki ni vedno enako in ne pomeni vedno da dobiš toliko kot daš. Enkrat daš več pa dobiš manj, drugič dobiš veliko pa ne daš nič…..?
Predlagam, da sami raziščete “razmere v vaši nožnici” tako, da poskusite, koliko prstov brez težav spravite vanjo. Počasi poskusite nožnico razširiti s prsti do tiste mere, ki bo sprejela tudi vašega korenjaka. Za take priložnosti obstajajo tudi “umetni” udi, kar pa ni obvezno. Karkoli primerne oblike, kar ni preveč koničasto in kar ne spremeni oblike ali ne razpade na nevarne manjše dele je lahko primerno, če je čisto oziroma razkuženo in če se uporabi previdno in z občutkom.