Najdi forum

zdravo
po različnih revijah prebiram, kje ga ženske punce lomimo pri odnosih z moškimi.
Veliko piše o tem, da punce preveč govorim o svojem življenju,kaj smo čez dan doživele, kakšna je bila naša preteklost in kaj si želimo.
moškim pa to naj ne bi bilo všeč….ne vem ali to res drži…???
zanima me zakaj bi se morale punce spremeniti in, zakaj ne bi smele partnerju,možju, …govoriti o teh stvareh,se mu zaupati.
Ženske smo pač ženske,zakaj bi se spreminjle samo da bi ustrezale drugim. Takem smo. Zdaj pa beremo v Cosmopolitanu, da s tem, ko čvekamo, dolgočasimo moške….
Mislim, da je smisel partnerstva tudi v tem, da se drug drugim zaupamo in se podpiramo v težkih situacijah…

lp

ewy,

pametno razmišljaš, seveda se je potrebno pogovarjati, vendar je potrebno tudi izbirati, pravi trenutek in pravo temo. Se pravi, da je v pogovoru res veliko, vendar je potrebno tudi previdno. Ljudje smo različni in različno sprejemamo, tako trenutke kot teme.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

No, lahko ti jaz povem svoje mnenje iz seveda moške perspektive.

Namreč, tudi jaz imam rad pogovore, lahko tudi dolge, kratke, vse je vredu in lepo. Ampak si pa nekaj zadela, kar jaz sicer ne maram kaj preveč, če mi na dolgo in široko govori o preteklosti, ampak ne o kakeršnikoli preteklosti, bolj natančno o preklih zvezah, ki jih je punca imela. To me niti najmanj ne zanima in sploh nočem vedeti! Samo osnove. Koliko jih je bilo koliko časa. To je vse. Podrobnosti nočem vedeti.
In to je tisto kar me najbolj moti.

Drugače pa kar tako naprej. Treba se je veliko pogovarjati, saj le tako lahko človeka res spoznaš kakšen je, kakšne so njegove misli, kaj mu je všeč, kako ga lahko osrečiš ipd.

lp

Človek mora verjeti svojim čustvom in občutkom, ne pa oslarijam, ki so zapisane v revijah. Saj ne rečem, da niso zabavne in kratkočasne, ampak malo distance in zdrave pameti pa vendarle moraš uporabljati pri tovrstnem čtivu.

Kaj ti res vse verjameš. kar prebereš c Cosmo….! Enkrat pišejo tako, drugiš drugače.Prodaja, prodaja, prodaja!:)

bodi takšna kakršna si, zvesta sebi in svojim načelom in imej se rada

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Podobna temica je bila na tapeti pred kratkim.

In še enkrat bom povzel kar sem tam zapisal. Moški, vsaj nekateri, si želimo vedeti vse (ali pa vsaj čim več) o svoji partnerki. Moški, vsaj nekateri, verjamemo v medsebojno zaupanje in razumevanje…

Nikar ne verjemi raznim revijam, knjigam in podobnemu. Verjemi sebi. Verjemi vase in se sprejmi takšno kakršna si. Ljubezen je sprejemanje ne spreminjanje. In najprej se moraš imeti rada sama. Najprej se sprejmi sama, potem te bo sprejel tudi tebi primeren moški. In ker te bo sprejel, te bo tudi poslušal, ko boš želela govoriti o sebi…

je to ljubezen,če me bo sprejel in poslušal..-???

Vsekakor je zelo dober znak. Ker pomeni, da ga zanimaš resnična ti, oseba iz mesa, kosti in krvi, ne pa neka fikcija v njegovi glavi in samo tisti deli tebe, ki se tej fikciji najbolj približajo. Ko te bo sprejel in poslušal, bo pomenilo da te želi spoznati v celoti, takšno kot si in ne neko lažno sliko. In če mu boš resnična ti všeč, potem sta na dobri poti, da se rodi prava stvar…

Vedno počni kar ti je všeč s tem da daš ljudem okoli sebe možnost da tudi oni počnejo kar si želijo .zato bodi pripravljena tudi na to da te kdo kdaj ne bo poslušal saj je tudi on svobodna oseba. če so vsi svobodni je pa vadno vse ok
lp

resnično edina stvar ki bi te morala skrbet, je branje trapastih člankov v še bolj trapastih revijah, kar cosmopolitan sigurno je. bodi to kar si, pa boš pritegnila moškega, ki ti bo podoben. cosmopolitan pa zabriši stran.

New Report

Close