Najdi forum

Hm, predvidevam, da mi boš rekel, da sem perverznež, če ti rečem, da niti ne bi imel kaj dosti proti, če bi čez plot skočila tudi moja? 😉 🙂

Nevem zakaj, ampak vsak tvoj stavek skoraj vsebuje besedo “kurbica”! Pa tudi tvoja mnenja so tako amaterska, da se nebi čudil, če bi si tvoj s tvojo besedo tudi kdaj postregel.

Ja težko je verjeti, da ne skačemo vsi čez plot in še težje je prenesti srečo drugih, še posebno tisti, ki to počnete in zaradi tega niste srečni!
Kikla, si že slišala za tisto, da vsak dobi, kar si zasluži !

res me zanima zakaj si tok besna in vsepovprek zmerjaš…?? kaj so ti pa naredile vse te k***?

sej se da tudi na kulturen način povedat svoje mnenje in ga argumentirati in podpreti s svojo zgodbo, saj je le to tisto kar zares šteje. to da so vsi k*urbe pa k*urbirji in nekaj starinskih pregovorov je pa mal ceneno in se kvečjemu tebi vsi smejijo…

Če si me že kdaj bral na teh forumih, lahko zaključuješ, da mi gre preprosto na kozlanje vsa hvalisanja in potem jamrarija teh k….c. Enostavno same rinejo v to bedo – kar skakanje čez plot to je in eno samo njihovo veselje in sreča, da so vendarle našle svoj “košček sonca” s sebi enakim seveda. Ko se taka k……ija enkrat konča ( ke ni vsaka Helena Blagne ), je vedno nekdo, ki ga to neizmerno boli, ona pa kao ne kriva tukaj stoka, če je seveda še živa…. berite Slovenske novice, bo dovolj !

Takih osebic, bi rekla škart robe jo je polno okrog nas, jo je bilo in bo, na žalost !

Svoje življenje živim odgovorno in najino zakonsko življenje jemljeva skrajno resno in vsakodnevno gojiva drug do drugega pozornost in spoštovanje. Samoumevno mi je, da moža pocrkljam, saj ga vendar le jaz najbolje poznam in enako on mene, ga ne silim s tistim delom za katerega vem, da mu ne paše in ga opravim jaz, čeprav je morda to kao moško delo ali obratno. Zvečer mi npr. zmasira hrbet, brez da bi ga morala zato prositi in če sem še tako utrujena mi ni težko in odveč, če si on zaželi seksa. Eden drugemu postriževa nohte na nogah, kateri sledi masaža, skupaj se tuširava ali kopava in se umivava itd, da ne naštevam, ker se bodo spet našli tisti nevoščljivci, ki tega pač nimajo … in zjutraj me prebudi s kavico in nežno masažo stopal. Ja tako je dragi moji mladinci tukaj na forumu, kakor je zakonsko življenje resna stvar je čudovito, če je tako kot je najino …. vendar brez nič ni NIČ !

In da ne boste mislili, da crkljam samo njega, tudi sinova, in kaj je lepšega za njihovo popotnico v življenje , kot to, da sem jima vcepila nežnost in ljubezen in taka bosta tudi do svojih bodočih partneric, no eden jo že ima in bodoča snaha mi je neskončno hvaležna za to. In seveda delovne navade, ki pa niso strogo ločene na moška in ženska dela. Moja sinova znata in poprimeta za vsa dela, naj bo to kuhanje ali pospravljanje ali pa npr. napravljanje drv v gozdu.

Vedno sem trdila, da na nesreči drugih ne gradi svoje sreče, ali pa najprej zaključi z nesrečnim partnerstvom potem šele začni z novim, pa ne z že oddanim, ker ta ni TVOJ !!!!

In da ne bom spet katero k…..o užalila, bodo odslej to PRILEŽNICE !

New Report

Close