Najdi forum

Kaj vam manjka v zakonu da prevarate svojega partnerja???

Ko prebiram tele vrstice se mi zdi da vsi skačejo čez plot. Večinoma ženske.
ZAKAJ? Prosim za konkretne primere.

Ni neumno vprašanje?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zakaj pa bi bilo vprašanje neumno? Neumen je kvečjemu lahko odgovor.

na tvoj zakaj je lahko veliko ZATO KER,..in veliko CE-jev,… drugace pa kot ves, prilika dela tatu! uglavnem je problem v pomanjkanju med dvema ,cesarkoli ze, npr sexa,…drugo pa je da se varanje ze skoraj vmodi, tocno je tako kot si napisal, da dans vsi varajo, tako zenske kot moski. Navelicanje drug drugega, drug razlog za varanje, zelja pa cemu novemu, treji razlog, …se se da nastevat…

imam tezavo glede sexa z mojo zeno, vendar o varanju se ne razmisljam, kjub temu da imam podstresje urejeno in cilje jasne,…zaenkrat.

lp

Ne morem povedat iz svojih izkušenj, ker še nikoli nisem varala in niti nikoli ne bom, ker mi je to skrajno nizkotno dejanje.
Sklepam pa, da veliko varanj izhaja iz tega, ker človek išče neko vznemirljivost, novost, ki je doma pač več ni. Ko prideš domov in ti partner zarenči v pozdrav namesto poljuba in nasmeha, je verjetno vsak dovzeten na lepe besede in pihanje na dušco soseda, znanca ali sodelavca.
Potem so seveda tukaj petelinčki, ki se morajo dokazovati, da lahko še skočijo na kakšno mlado piško. Tudi ženskam paše, da so še vedno greha vredne.
Ne vem, mogoče gre pri varanju samo za dve stvari. Dobiti nekaj, česar ni doma in dokazovanje spolne moči.
Vprašanje je, zakaj do tega pride. Petelinčkom po moje ni pomoči, kar pa je zdolgočasenih zakonov, pa bi se dalo stvari popraviti, ampak samo če sta oba zato, in če seveda zmoreta priznati, da imata problem.

Zato, ker imajo vso pamet med nogami !!!
Drugače ne more bit, beri časopise in tudi tale forum, pa vidiš vso bedo tistih, ki varajo in še hujšo – tistih, ki so prevarani. Potem se pa streljajo in koljejo – to je pa zaključek teh “prečudovitih začetkov” raznih trikotnikov.
Škoda sploh ene besede in vrstice o tem, ker kurbice (kurbirji ) so bile in bodo …….

Marja, kurbice so ženske,ki to delajo za denar. Ženska,ki prevara moža ,( jo ..ki recimo pije ,se goni okrog, ji ne da denarja v hišo ,tepe) za mene ni nikakršna kurba ampak oseba,ki si želi slišati lepo besedo.Bodi srečna,ker ti tega ne poznaš, mogoče se tvoj goni okrog ti pa pridno čakaš doma,kakor jaz včasih….. kaka trapa sem bila,da si nisem že prej našla nekoga,ampak sem čakala na boljše.Veš kdaj pride to” boljše” _ nikoli

Če kaj manjka v zakonu ali pač med dvema se je treba prvo pogovorit ne pa kr skočit na drugo-gega. Zato mislim, da se večina skakačev sploh ne pogovarja o tem, ker če se bi ….lahko to tudi doma dobi.
Treba pa jasno povedati kaj hočeš, da se ti pri sexu izpolnijo skrite želje.

Veš kaj draga bilči, za mene so to kurbice in kurbirji. Če je v zakonu tako kot pišeš, razkrsti z njim, potem pa na novo ustvarjaj razmerja, ne pa nekomu za hrbtom, pa še krasen izgovor imaš za to !!! HALO ???

Samo to bom rekla: zarečenega kruha se največ poje! Sicer pa, kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen!

Zakaj pa moški, ko se poroči, neha skrbeti za svoj videz, se posvečati ženi? To je eden od vzrokov za skok čez plot….misel, da se za ženo ni treba več truditi.

mogoče je tvoj tudi kurbir pa ti se niti sanja ne,zdaj ko to pišeš on pa v prijateljevem stanovanju,? daj MARJA lepše se obnašaj,kurbe jo dajajo za lepe denarce.Pozdrav

Moje razmialjanje – zakaj vara(mo)(jo):

– Eni varajo ze zaradi same genetike. So tako privlacni, da se potencialni ljubimci(ke) kar limajo nanje. Moje mnenje je, da tisti, ki so apriori z vsemi stirimi proti varanju ne sodijo v to kategorijo :)))) … kar je popolnoma razumljivo. Sloh pa ti iz te kategorije ne bluzijo po internetnih forumih … imajo vaznejse opravke:)

– Potem je kategorija razocaranih in prevaranih, ki vara “iz inata” (dispeta bi rekli primorci).

– Eni varajo iz cistega dolgega casa. Ko se mlad v dvajsetih porocis obicajno ne delajo mozgani ampak se zaljubis po kajjazvemkaksnem kljucu … in potem leta tecejo …oseba, ki naj bi bila tvoja zena(moz) ne nudi vec nikakrsne eroticne privlacnosti. Mislim, da je v tej kategoriji tam po 20 letih zakona vecina populacije … in naj se oglasijo moski pri 45-50 letih, ki bi se uprl skusnjavi recimo z 25-35 leti:)). Velja obratno tudi za zenske …

– Potem so tu odvisniki od seksa. To je bolezen kot vsaka druga (odnosi, igre na sreco, alkohol, mamila …) in je potrebna stokovnega pristopa. Tu tega ne bomo resili. Enako velja za odvisnike od romantike. Ceprav ti mogoce direktno nimajo spolnih odnosov, se kar naprej zaljubljajo …in bluzijo (kar je po mojem se huje kot sam seks).

– Potem so “hitra varanja” (ce se to sploh varanje lahko imenuje …) – seks za placilo. Soferji, mornarji, sezonci … Pri mornarjih je to popolnoma normalno sprejeto tudi pri partnericah … obcasne sprostitve so baje zdravju koristne:)) Se v ranjki Avstriji so imeli v javnih hisah petke rezervirane za duhovscino. V Spaniji je splosna navada, da gredo poroceni moski po nedeljski masi v javno hiso. Vse je stvar moralnih predsodkov in druzbenih vrednot. V vseh casih je prostitucija cvetela in se bo. V Italiji je vec kot 5 milionov rednih strank (vecina poroceni moski). Ce smo malce zlobni bi se lahko reklo, da te mlade punce marsikateri zakon resijo:)))

– potem so swingerji … o njih ne bi zgubljal besed :))

– No in ne nazadnje … kot strela z jasnega se pojavi “nora ljubezen” … lepo je ce traja in ce zazivita skupaj …tudi sanjski pari obstajajo:)))

…. se in se je vzrokov za varanje …

Nekateri imajo to sreco v zivljenju, da se s sanjskim partnerjem porocijo … in ostane sanjski partner tudi po 25 letih … takim moramo zavidat in jim zazeleti se 25 ..in se 25 …

… ampak jaz nobenega takega para ne poznam :((( …zal

… mogoce bi se kdo nasel za devetimi gorami … na kaki hribovski kmetiji …kdo ve:)))))

uzivajte poletne dni

p.s.

res pa je, da varanje ni za vsakega … kot svercanje preko carine …eni so tega sposobni, eni pa nikoli ne bodo …

ja madeja,tudi to sem hotela napisati.Niti malo rešpekta nimajo nekateri do žene,jaz sem sosedu rekla,da to kar ne dela v pisarni pred sodelavkami ni treba niti pred ženo.Tam se dela dasa,fin urejen,doma pa najprej ko pride začne prdeti kot konj,ko pa gleda televizijo mu je prst stalno v nosu,da o tem kako rigne sploh ne govorim.Moj bi samo enkrat to naredil, če to ne dela pred drugimi,”ker je fin” ni treba niti doma.lep pozdrav

kika takole ti bom povedala… že preveč dolgo sem na tem svetu, da ne bi vedela kaj so kurbice … ali razne ugodnosti na delovnem mestu ( večja plača ), večerje, parfumčki, zlat ali pa ne – nakit itd., ali to morda ni denar ???
Z mojim pa sva v srečnem zakonu že 32 let , zaljubljena čedalje bolj, skupaj pa tudi 24 ur – v službi in doma, tako !!! Ali ste mi morda kaj fovšni ali mi to privoščite ?

marja, a ne bi bilo lepše, če bi z name raje delila svoje izkušnje, kako ostati tako srečen v zakonu tako dolgo, kot pa takole udrihati čez ostale?? marsikdo ti res lahko zavida, da si srečna že 30 let z enim in istim, jasno, saj je to res prava redkost. škoda le, ko tako ozko razmišljaš o ljudeh in jih gledaš tako črno belo. življenje je preveč zakomplicirano, da bi ostale ljudi metali v en koš in jih obsojali. treba je dopuščati možnosti, da smo si ljudje različni, prav tako naša partnerstva.

stvar je – sem slišala – čisto fizično opredeljena, se ji reče dopamin. to je baje oblika poživila, ki se izloča, ko srečuješ nekaj novega – nova pričakovanja in podobno.
so delali poskuse pri podganah in pri drugih živalcah – dopamin se je izločal ob vsaki novi samici – kandidatki za hopa cupa.

tudi ljudje delujemo na isti princip. izločanje dopamina si moramo z malo domišljije zagotoviti na drugačen način. če pa kdo nima domišljije, lahko se tudi zgodi nesrečno naključje, da ti določena oseba spodbudi to.

varanje je lahko način za zagotavljanje izločanja dopamina.

PS: še enkrat poudarjam, članka oz. knjige (je pa neka strokovna literatura se mi zdi) sama nisem prebrala, te informacije sem slišala iz druge roke, vendar so se mi zdele zanimive.

MARJA – od srca ti privoščim,da ti je lepo v življenju,ampak pusti tudi drugim,da jim bo lepo, s tistim drugim eno bogo urico.Mogoče jim je to najlepše mesecu.nikoli ne veš zakaj ….

Marji dam čisto prav, da je tako napisala, ker resnično veliko je tragedij zaradi prevare. Pred kratkimi je bila tragedija v Slovenj gradcu zaradi prevare…
No to kurbica bi se pa izrazila malo drugače. Če žena prevara moža, to že ne pomeni, da je kurba ali kurbir.

Ne vem kako si kdo sam razlaga, moje mnenje je, da zame so tiste kurbe, ki vsako noč gredo z drugimi moški spati, in se prodajajo za denar…

Veliko lepega vam želim, seveda brez VARANJA!!!
Lep pozdrav
Doroteja :-)))

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Enx, odlično si povzel večino potencialnih vzrokov. Pa vendar, meni se samo varanje sploh ne zdi tako velik problem, najbrž imaš prav, ko praviš, da so prostitutke rešile marsikateri zakon.
Po mojem mnjenju je veliko huje in neopravičljivo to, da dopustiš, da tvoj partner zve za tvoje zunajzakonske igrice, če ga nimaš namena zapustiti.
S tem raniš njegova čustva in mu uničiš samopodobo. Najbrž se vsak, ki je prevaran, kar naenkrat znajde pred vpr. kaj je z njim narobe in ali ni več privlačen. Kaj je naredil narobe, da se je to zgodilo.
Sigurno velja rek, da tisto česar ne veš, ne boli. In v primeru, da varanje ni posledica slabega odnosa med partnerjema, ki ga je potem tako najbolj pametno zaključit, z varanjem ali brez, potem je to, da

partnerju poveš, da si ga prevaral, zgolj pranje tvoje slabe vesti in zame pričanje o skrajno šibkem karakterju;

varaš tako, da zato ve vsa okolica, ponižanje partnerja, ki pa meče slabo luč zgolj na tistega, ki vara, saj je več kot očitno nesposoben si najti ustreznega, dobrega partnerja in zgraditi z njim normalen odnos;

varanje na način, da imaš stalno ljubico/čka, ki ji/mu obljubljaš in zidaš gradove v oblakih, čeprav nimaš najmanjšega namena jih izpolnit, pa pomilovanja vredno. Prepričana sem, da bi vsak strokovnjak pri teh ljudeh ugotovil, da so čustveno nezreli in da imajo na nekem področju precejšne komplekse (primarni družini, odnosih z materjo/očetom, …);

varanje tako, da domov prineseš kake glivice, clamidijo, uši ali še kaj hujšega, pa tako ne potrebuje posebnega komentarja.

Če pa varaš tako, da je svojega partnerja kljub temu čustveno in seksualno zadovoljiš in da imaš toliko spoštovanja do njega, da mu tega ne poveš oz. ne pustiš, da zve ter ne poškuduješ bistva odnosa, torej zaupanja, pa po mojem s tem ni prav nič narobe.

New Report

Close