zakaj?
Pred tremi leti sem spoznala fanta,ki me je takoj ocaral.postala sva par.z njim sem prvic vse okusila,bil mi je vse,moje zivljenje,moj zrak.noro sem ga ljubila.bila sva skupaj malce manj kot dve leti,ko sva se razsla,zaradi nenehnih prepirov,nesoglasja itd.obema je bilo tezko, kajti se vedno sva se ljubila.potem ko sva se razsla,sva se nekaj casa se dobivala,bila intimna.potem pa sva se odlocila biti samo prijatelja oz. znanca.uspevalo nama je,dokler nisem dobila sms,da ga naj pustim na miru,naj zivim naprej.odlocila sem se,da ga pozabim,da ga prebolim.vse druge sem primerjala z njim,zato ni bila uspesna nobena zveza.potem sem pred 4 meseci spoznala njega.ko sem ga videla mi je vzelo sapo.zdel se mi je popolen.cez nekaj casa sva postala par.bila sem presrecna,da sem zopet zaljubljena.vsaj zdelo se mi je tako.spoznala sem njegove starse,ki so me vzljubili,odsla sva skupaj na morje,bila non stop skupaj.zadnje case pa mi gre vse na zivce.ne morem nehati misliti na bivsega,ko sem s fantom skupaj si zelim le njega.z zdajsnjim fantom nisva intimna,ker ima on probleme s penisom,bil je ze na operaciji kanala&kozice,ampak ne pomaga nic.na zacetku mi je bilo vseeno ali se bova ljubila ali ne,sedaj pa ne zdrzim vec.ne pocutim se blizu njega,ubija me.njega pa se bolj.kaj naj storim?!cutim se tako krivo,ker imam pred sabo tako popolnega fanta,pa ga ne morem ljubiti tako kot on mene.cutim se krivo,ker nisem zaljubljena vanj,on pa ima mene tako rad…vceraj sem celo poklicala bivsega…ko se je javil,je srce ponorelo,ko je zaslisalo njegov glas.zmozna nisem bila reci nicesar.samo poslusala sem ga par sekund.zakaj ga ne morem pozabiti&preboleti!?morda zato,ker je bil resnicna ljubezen mojega zivljenja,in bo to vedno ostal.rada bi bila zopet srecna,pa me je strah,da je ze vse za mano,da bom ostala sama,da si ga bom vedno skrito zelela in si unicevala zivljenje.morda je bil kdo v podobni situaciji in bi mi lahko kaj svetoval,da vsaj ne bi bila tako sama v tem…
Imaš popolnega fanta, ampak samo nekaj mu manjka. Kolikorat sem že povedal, da je že tako, da ne moremo vsega imeti.
Kar pojdi nazaj k bivšemu, pa boš spet ugotovila, da nekam manjka, pa pojdi k novemu pa boš ugotovila, da nekaj manjka in ko boš stara boš ugotovila, da nisi imela ničesar in nikogar.
Ne moremo imeti vsega, zato se moremo odločiti, kaj nam sploh življenje pomeni in kaj hočemo.
primož
Ne vem sicer koliko si stara, pa saj ni važno. Povem ti samo nekaj: seks je izredno pomemben. Če ti sedanji fant tega ne more nudit in ti stalno razmišljaš o bivšem, potem končaj s tem. Nehaj ga mučit, bolj ko boš vlekla, težje mu bo. Poskusi se vrnit k bivšemu. Ne vem sicer, če bo tudi on za to, ampak se splača vsaj poskusiti. Če vama bo spet spodletelo, te sigurno ne bo več vleklo k njemu kot zdaj.