zakaj ??
Imaj urejeno družino. Super fanta in otroka, 2 leti staro punčko. Ni je stvari, ki mi nebi pasala.
Vendar se pojavlja problem.
Sanjarim o drugem. Tudi, če tega ne želim se mi pojavlja v sanjah. Zakaj ? Zbujam se zbegana, ker nikjer pri naju ne škriplje. A je to normalno? A bo samo od sebe izginilo ? Kaj pa če ne bo? Da pa je problem še bolj zakompliciran sanjam o njegovem prijatelju. Veste zelo čeden občutek je, ko ga potem vidim, imam občutek kot da on tudi ve.
Kakšen nasvet ?
Ko smo v zvezi, je vedno prisotna možnost, da bomo srečali še kakšnega, ki nam bo prav tako všeč, lahko se celo zaljubimo vanj. Sama sem mnenja, da obstaja več ljudi, s katerimi se lahko super razumemo in ustvarimo partnersko razmerje. Poglavitno pri vsem tem pa je, da imamo možnost izbire, s kom bomo preživljali večino časa. Naša družba je pač monogamna in preferira skupnost samo z enim partnerjem. In verjetno se tudi ti strinjaš, da je tako prav. Torej dopusti to možnost, da izbereš pač enega, lahko pa so ti zelo všeč tudi drugi. Ampak izključno od tvoje izbire pa je odvisno kaj boš naredila. Naj te ne zmede to, če ti je všeč kolega, da fanta nimaš več rada in da bi pravzaprav morala biti z njegovim prijateljem. Mirne duše lahko ostaneš s fantom, se imata še vedno super, občutke do kolega pa vzameš kot popestritev, začimbo. Posvečaj se tvoji družinici in uživaj v misli, da bi lahko imela drugega, pa si se odločila drugače in si prav tako srečna. Razen, če se ne boš odločila drugače. Prav?
Pozdravljena!
To, da sanjaš o drugem še ni niben greh ali nesreča, vendar pa najbrž dolgo ne bo več tako, če tudi prijatelj že nekaj sumi. Iz lastni izkušenj ti povem, da je treba dobro premislit kaj boš storila.
Lahko se greš avanturo z njim in na kocko postaviš svojo družino, lahko pa poskusiš zatajiti vsa ta čustva in se osredotočiš na moža in družino. Saj če boš malo pomislila, ima najbrž tudi prijatelj določene napake in slabosti, poskusi se malo poglobit v to in mislim, da ti stvar naenkrat ne bo več tako zelo zanimiva.
Ko gojimo določena čustva do nekoga, vidimo na njem le lepe in pozitivne svari, slabo pride kasneje, zato je vredno razmislit! Čeprav sanjati ni prepovedano…
Veliko sreče pri reševanju – problema!
Suzana