Zajedalci za vedno?
Žal, nimam možnosti potovati, bi pa kar ušla kam, če bi se dalo!
Danes sem gledala na TV Pika oddajo, kjer je neki dr. Medved Anton (upam, da sem si prav zapomnila) s celjskega konca razlagal, da ima 80% evropejcev gliste. In da se jih v resnici sploh ne da odpraviti, ker da zdravilo JIH SAMO OMAMI, potem pa znova udarijo. Medtem pa da se skrivajo (počivajo in si nabirajo moči) v gubah tankega črevesja!
Toksini ki jih spuščajo te gliste v telo pa da povzročajo nekatere alergije
v kombinaciji s kravjim mlekom.
Nadalje alergije da povzroča sevanje iz amalgamskih zalivk (živo srebro) in pa seveda radioaktivno sevanje (Černobil).
Ta dr. se ukvarja z bioresonanco. Ta metoda skupaj z dieto in določenim načinom življenja naj bi v 80% odpravila alergije.
V čem je moj problem? Ker imam otroke – in sicer živahne, radovedne fante, ki so že imeli problem z glistami, me zanima, ali je res, da se jih ne bodo več znebili? Žal so imeli kar hudo reakcijo na te zajedalce z močnimi bolečinami, slabim spanjem ipd. zato seveda sedaj trepetam, da se bodo zadeve ponovile!
In sploh – sevanje iz zalivk, ki jih imajo otroci in jaz, pa radioaktivno sevanje, ki se mu sploh ne da izogniti … brrr! Apokalipsa!
Ali poznate to metodo – bioresonanco (je plačljiva zadeva, nekaj vnašajo v računalnik, treba je prijeti nekakšne elektrode itd)? Prosim za vaše cenjeno mnenje (ker sem alergik, me res zanima).
Lep pozdrav!
Spoštovana Lija!
V Evropi daleč najpogosteje povzročata glistavost dne vrsti glist: Enterobius vermicularis (ali podančice) in Ascaris lumbricoides (navadna človeška glista). Navedeni parazitozi (in druge) uspešno (dokončno) zdravimo z protiparazirarnimi sredstvi.
Kar pa je pomembno vedeti je, da moramo hkrati z zdravljenjem z antiparazitarnimi sredstvi izvajati še ukrepe v okolju, saj jajčeca, ki smo jih z blatom nanesli na površine, igrače, sedežne garniture, …, lahko v okolju preživijo dlje časa. S temeljitimi higienskimi ukrepi (čiščenje, presesevanje, pranje) torej preprečimo PONOVNO okužbo z glistami.
Principa bioresonančne metode, žal, ne poznam nantančno, da bi vam lahko dala ustrezen zadovoljiv odgovor. Vem pa, da jo starši nekaterih alergičnih otrok pohvalijo.
Lep pozdrav!
Nina
Bioresonanca je zares učinkovita metoda, za alergije, zajedalce, glivice in tudi ostale kronične bolezni. Je uspešna, ker išče vzroke za nastanek alergij in raznih bolezni, jih učinkovito odstranjuje in s tem ugodno vpliva na zdravljenje.
Kar pa se parazitov tiče: Zelo so trdovratni, samo z navadnimi medikamenti se jih ne da odstraniti. Terapija je lahko dolgotrajna, dobre rezultate ima bioresonančna metoda, vendar je potrebno mesec ali dva zjutraj in zvečer uživati orehovo tinkturo, katero se dobi v Miljah blizu Kranja ali pa v Avstriji (Juglandis). Pa veliko česna in čebule…
Žal pa mi nismo imeli te sreče, zato smo se v parazite nekoliko bolje poglobili in se obrnili na alternativno medicino, kjer smo se prepričali o uspešnosti bioresonančne terapije. Ko omenjam navadne medikamente mislim na klasične farmacevtske preparate, kot je Dalben za gliste in Diflucan za glivice… Menim, da se v Sloveniji premalo obračamo na naravna zdravila kot je orehova tinktura (Juglans nigra), ali pa ekstrakt oljčnih listov in še veliko drugih učinkovin, kar se v tujini z lahkoto dobi, pri nas pa ne!
Lep pozdrav!