Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja zahvala za čestitke ob rojstvu otroka

zahvala za čestitke ob rojstvu otroka

Sicer še čakam na svoje dete, ki se bo rodilo prav kmalu, a me vseeno zanima, če imate kakšno izvirno idejo, kaj napisati v sporočilo za zahvalo sorodnikom in prijateljem za poslane čestitke ob rojstvu otroka.

Verjetno ste zahvali priložile tudi sliko, ali ne?

Hvala!

Živjo!

Jaz sem se lotila pisanja zahval, naredila sem pa tole: izbrala sem najlepšo slikico naše punčke, jo nalepila na prepognjen karton A4 pastelno rumene barve (je pasalo k slikici), spodaj sem napisala njeno ime in rojstni datum. V notranjost prepognjenega kartona sem napisala stavek, ki sem ga prebrala tu na forumu: “Prišla je, da bi bila moja, najina in nekoč- sama svoja.” Potem pa sem vsakomur dopisala še stavek ali dva in se zahvalila še bolj osebno, npr. ” Hvala za lepe želje, za prikupnega kužka in pojočo rožico. Pa tudi slikice imamo že urejene!” (prinesli so kužka, rožico in album).
Spodaj sva se z možem še podpisala.

Meni je lepo, če se zahvališ za čestitke in darila, ki jih ljudje prinesejo ob rojstvu otroka.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP, Pega

Zelo lepa misel Pega… Mi smo vabila za krst ze poslali, tako, da je ne bom mogla ponucati…

Pa, pa Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

kar solzna sem postala ob branju peginega sporocila 🙂

Jaz sem se zahvalila kar po telefonu oz. v živo na obiskih – kar je bilo pač prej.

New Report

Close