Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija ZAHVALA g.dr. IGORJU FAJDIGI

ZAHVALA g.dr. IGORJU FAJDIGI

LEP POZDRAV.
Veliko srfam po internetu in po naklucju sem prisla tudi do naslova orl specialistov.
Sem mama 10 mesecnega Roka,kateri ima prirojeno napako,ki se imenuje stridor.Zacelo se je z rojstvom in kar nekaj zdravnikov je bilo opozorjenih na Rokovo hropenje ,a se ni nihce zmenil zanj.
Pri prvem pregledu posvetovalnice pri Dr.Kosovi smo sele zvedeli zakaj gre.Nemudoma nas je napotila k razlicnim specialistom.Pri vseh so bila mnenja enaka ,da bo cas prinesel svoje in da bo Rok to prerastel.Tako sva 9 mesecv hodila na kontrole, a ker je dihal brez zapletov se diagnoza ni spreminjala.To pa Rokovi pediatrinji ni bilo vsec in smo z njeno pomocjo prisli do DR.FAJDIGE.
Dr. Fajdiga je Roka sprejel in zacel z zdravljenjem in posegi ,ki so v letosnjem letu novi.Vendar pa bi se rada tudi spleta zahvalila dr. Fajdigi za ves trud in pomoc.Vedite,da takega zdravnika tezko najdete ,ce seveda je se kje sploh taksen.To je zdravnik na mestu.Saj se je nesebicno posvetil Roku ,mu nudi vso zdravstveno in strokovno pomoc,stoji nam ob strani in nam vliva upanje,kadar nam je tezko.
In z velikim veseljem se nam vse to obrestuje saj se Roku pocasi,a vidno zdravstveno stanje izbolsuje.Tezko je opisat in povedat to veselje,se tezje pa se zahalit za nas tako velikemu cloveku kot je dr. Fajdiga.Res da je to njegova sluzba,a do sedaj se nisem srecala takega zdravnika ki se popolnoma preda in posveti svojemu pacientu.Tezko je opisati to sreco in zadovoljstvo ,ki ga nosim v sebi se posebno ker gre za zdravje mojega otroka.
Ce slucajno boste zasledili te vrstice prav vi, dr. Fajdiga vam iz srca hvala .
Vem in verjamem ,da bomo tudi zdravljenje ,ki nas se caka uspesno in zadovoljno pripeljali z vaso pomocjo.

Lep pozdrav Rok in njegova mama

:))
Prav rada bi bila na njegovem mestu. tako lepo si napisala, da mu bo tole verjetno pomenilo več kot 1000 priznanj:))

Pozdravljeni !!

Dr.Fajdiga je prejel in prebral Vašo zahvalo,v kolikor boste kdaj potrebovali kakšen nasvet je tudi forum lahko pot do odgovora,kjer Vam ga posreduje Dr.Igor Fajdiga spec.otorinolaringolog….

Lep pozdrav Tomaž-tehnični moderator

Draga gospa,

zal vas moram razocarati,ker mesta dr.Fajdi ne ne morete zasesti.To mesto v nasi druzini bo vecno zasedal prav dr. Fajdiga,saj ne poznamo nobenega in ga tudi verjetno bomo tezko srecali, ki bi toliko naredil nasi druzini dobrega predvsem pa Roku.
Kajti tezko ali pa nemogoce je spodriniti tako velikega gospoda in povrh se zdravnika.Kajti vsako snidenje in vsak njegov nasvet in vsako njegovo dejanje ,ki ga posveti Rokovemu zdravljenju se v nasi druzini se bolj zakorenini njegov odnos in vedno bolj se opiramo na njega.
DR,Fajdiga je za nas mocan in trdna oseba ,na katerega se lahko opremo in se na njega tudi 100 procentno zanesemo.
Pa tudi mesto takoj za njim je zezasedeno.Tega pa zaseda visja medicinska sestra na orl kliniki JOZI HARTMAN,ki je prav tako pomembna oseba pri Rokovemu zdravljenju.Tudi ona se Rok posveti v celoti in nam pomaga ,nas bodri,svetuje kadar nam pojenjajo moci nam stoji ob stani.Tako ,da je tudi njeno mesto nedosegljivo.
Lahko recem ,da sta dr.FAJDIGA in sestra JOZI tako rekoc clana nase druzine in si tenutno ne znam predstavljati ROKOVEGA zivljenja in zdravljenja brez njiju.

LEP POZDRAV Rokova mama

New Report

Close