Zahvala DR. ŽVANUT
Ja tudi seveda, zakaj pa ne. Mogoče so zdravniki tu malo priviligirani, ker gre pač za zdravje, ki je skrajno občutljiva tema. Je pa res, da je to samoumevno.
Samo iz lastnih izkušenj lahko rečem, da včasih sam ne veš ali delaš dobro ali slabo in se sprašuješ, kako bi bilo še bolje. Lažje je, če te pri tem nekdo usmerja in pomaga. DR. Mateja ŽVANUT pa mislim, da je dejansko še na začetku svoje kariere, zato sem se odločil za to pohvalo.
Ob 11.00 uri me je obdelala, tri šivi na hrbtu, kjer ta že skoraj izgubi dobro ime, ob 14.00 pa sem bil že na delovnem mestu 50 km stran.
LP!
Če zdravnik vzorno opravi svoje delo, si vsekakor zasluži pohvalo. Lahko bi ga denimo opravil malo bolj nezainteresirano, ne tako prijazno, ne vem kako naj s eizrazim, pa bi bilo kljub temu korektno. Meni je vseeno, če se v prodajalni trgovka smeji, ali ne, če je zelo prijazna ali ne, jaz zato ne bom kupil nič klobas več ali manj. Zdravnik pa nam lahko na prijeten način polepša dan, v tem je bistvena razlika.
Da, res je malo čudna reč s temi pohvalami. Mislim da je za trgovko pohvala in svojevrsten kompliment če se redno vračaš k njej. Z zdravnikim pa navadno ni tako. Manj kot ga vidim rajši ga imam, bolj daleč ko so, boljši so.
Da me ne bo kdo napačno razumel! S tem ne mislim nič slabega, vendar verjetno je zelo malo ljudi, ki si želijo bolezni!!! (razem ŠIFRER v pesmi Zoboblus al nekaj pdobnega. Upam, da sem prav napisal).
LP.