Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ZAHVALA dr. Lovšin

ZAHVALA dr. Lovšin

Jaz bi pa rada pohvalila mojega lečečega ginekologa dr. Lovšin, iz Izole. Ne vem na kakšen način se mu lahko zahvalim, ker na tem portalu ne morem opisati. Resnično se vede, do pacientk zelo korektno, prijazno itd. Za vsako pacientko se zavzame, koliko je v njegovi moči. Ko je bila zdravniška stavka, je nemotoma delal za vse pacientke tako, da ni gledal na stavko. Ko pokličeš ga po telefonu je vedno dosegljiv, in vedno je pripravljen pomagati in svetovati. Kako bi bilo lepo, če bi vsi zdravniki bili takšni kot je dr. Lovšin. Moram pa še dodati, da ogromno dela, večkrat je dežuren, da včasih sem ga videla cele dneve v službi. Ko je imel UZ, me je vseeno vzel za pregled pa čeprav je že bil čas za domov. Delal naj bi do 15 ure a delal je do 18 ure. Mislim, da je to zelo zeloooo humanitarno. Lahko bi si mislil kaj me briga, moj čas je za domov, kot nekateri zdravniki delajo. V službo hodi zelo zgodaj in ob določeni uri, ko pride v službo se že od daleč sliši, da je prispel. Ma ne morem tega opisati, kako je to super zdravnik. Če bi bilo za naj naj zdravnika v Sloveniji, bi dala prvi glas za dr. Lovšin, ker si resnično zasluži. Lepo bi bilo, da bi kdo iz zdravstva prebral mojo pohvalo in, da vidijo, da imajo še vedno nekatere določene zdravnike zelo uredu. To je osebno moje mnenje. Želim, da dr. Lovšin ostane vedno tako dober, prijazen, nasmejan itd. Še enkrat resnično vso pohvalo dr. Lovšinu. Kot pravi stari pregovor, da dober glas seže v deveto vas…….

Lep pozdrav

Doroteja

Tudi sama lahko potrdim vse tvoje besede in pohvale glede dr. Lovšina.

Moram pa še povedati, da kljub kritikam nad izolsko bolnišnico, ginekologija lepo funkcionira. Velike pohvale gredo tudi predstojniku ginekološkega odd. dr. Deisingerju, za njegovo prijaznost in pripravljenost vedno pomagati.
Čeprav vemo, da ima on in seveda vsi ginekologi v Izoli zelo veliko dela.
Vsaka jim čast.

Tudi jaz imam zelo dobre izkušnje z dr. Lovšinom. Vse najboljše o njem kot človeku in kot zdravniku. Resnično se zavzame za paciente. Sama nisem njegova pacientka a sem bila na operaciji v Izoli in sem imela težave po operaciji. Resnično se je zavzel zame in mi prisluhnil ter ustregel. Lahko je zgled vsem zdravnikom.

Hvala dr. Lovšin
Ana

1

New Report

Close