Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja ZAHTEVEK ZA TEL. POŠKODBE

ZAHTEVEK ZA TEL. POŠKODBE

SPOŠTVANI G. BRUNO !

Pred mesecem in pol sem imela nesrečo, v moj novi avto R.Laguna( star takrat 3 tedne )se mi je v križišču od zadaj zaletel voznik alfe ( model 89 ).
Zapisnik je bil napisan, krivdo je fant priznal, avto smo dali na popravilo, moje zdravjenje pa še ni končano.
Dobili smo avto in popravila in nesli račun na zav. slovenika ( zavarovanje voznika alfe) naše zavarovanje triglav,na sloveniki so nam ponudili za manjvrednost avtomobila 150.000 SIT( VREDNOST NOVEGA JE BILA 5,5 MIO- popravilo v vrednosti 772.000 sit), v manjšem tisku sem prebrala, da je to vse vključno z telesnimi poškodbami zato ponudbe slovenike nisem sprejela. Moje zdravljenje bo končano jutri, ko imam zadnjo terapijo za vrat in hrbtenico, ter koleno. (udarec, zateklina)

Sedaj me zanima, v kolikšen znesek odškodnine za telesne poškodbe mi pripada ? Ali je bolje za to vključiti odvetnika ? Kaj moram storiti kot prvo ?

hvala in lep dan
K

Prav je, da ponudbe niste sprejeli.Najbolje za vas je,da stvar izpeljete preko dobrega odvetnika.Visina odskodnine je odvisna od vrste,stevila in pa casa zdravljenja poskodb,ter njihovih posledic.
Visina odskodnine pa ni vec moje podrocje,za pomoc ali nasvet pa se lahko vedno obrnete name.

Srecen bozic in lepo pozdravljeni, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close