Najdi forum

Včeraj smo prišli z morja, kjer smo uživali 15 dni. Šli smo z moževim avtom, moj je ostal doma. Pri prihodu domov sem opazila, da mojega avta ni. Vprašala sem taščo, kje je. Povedala mi je, da ga je ta čas imel sosedov fant-sicer možev bratranec in da sta se z mojim možem to vse zmenila oz. mu ga je on celo ponujal —brez moje vednosti !, brez vsake moje besede !, ker naj bi mi “pozabil” povedat. V resnici pa ni hotel, ker ne bi dovolila.
Denar imava sicer skupaj, ni tvoje, to moje. Potrebno nabaviva skupaj. Avto je pa vendarle napisan name in jaz ga redno vozim.

Bila sem zelo razočarana in prizadeta. Saj je delal z mano kot z otrokom. Kaj menite vi?

Hvala za vsak odgovor in misel.

Huh, jaz bi naredil tako sceno, da si ne bi upal nikoli več kaj takega ponoviti …

Sicer pa pravijo, da se avtomobila in žene ne posoja. Kar pripravi se, naslednjič si na vrsti ti 🙂

Drugič pojdi sama s svojim avtom , pa bo mir.

Ti lahko koristiš možev avto, on pa ne bi smel tvojega če prav razumem?

Tvoj avto je tvoj in če je napisan nate sploh ni vprašanja. Pa pokliči policijo…. Naredi jim cirkus, ki ga ne pomnijo!

Avta ni vozil moz ampak bratranec, ce prav razumem.

Zelo bedno od tvojega moza, da ti dela za hrbtom.

Tvoj mož je zahrbtni lisjak. Se mi zdi, da nimata najbolj urejenih medsebojnih odnosov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

KO boš naslednjič pustila avto doma, ga zavaruj s posebno ključavnico, ki jo pritrdiš na volan, ključ pa vzemi s seboj.

To je nedopustno, kaj takega ne bi smel narediti noben moški svoji ženi ali obratno.

lp

Se strinjam s prvim, avta in žene se ne posoja, posebno pa še, če avto sploh ni tvoj. Zelo grdo od tvojega moža. Naj bo prvič? in zadnjič!

Čas je, da se vprašaš, kaj še drugega dela za tvojim hrbtom! Pa tak mož!

New Report

Close