Najdi forum

Zanima me, če mi lahko kdo oz. katera pove, kako veš kdaj resnično zadovoljiš punco med sexom??
Marsikatera enostavno zaigra orgazem, potem ti pa očita kak si zanič.
Kako jo potem potešiti, če ti pride prekmalu oz. prej kot njej? Počakati in kasneje še enkrat poskusiti, lizanje muce, kakšni drugi predlogi?
Kaj menite punce o tem, kaj imate najraje v takem primeru?

JA zmedenost je težka reč.

Kaj naj ti odgovorim, praksa in še enkrat praksa. Kot drugo pa, ne pojdi ravno z vsako, predigra ni samo slačenje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Če hočeš zadovoljit žensko moraš ustvarit primerne pogoje za to.

Še najboljše je če imaš ti stanovanje (ali kaj drugega), ona pa ne. Zanesljivo ji bo proradila. :-)))

No, ampak se mi zdi da si ti še mlajši.

Vidim, da še nisi šel v knjižnico. A je tako težko kaj prebrati, da bi bil malo bolj siguren vase? Če nočeš knjig si pa vsaj MENs Health kupi in ostale kvalitetne revije. Pa Cosmopolitan in Evo, da boš kaj prebral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FIFI, kaj pa ima stanovanje z zadovoljitvijo? A hočeš reči, da je vsaka ženska plehka materialistka, ki bo šla z moškim v posteljo samo, če ima dober avto ali svoje stanovanje? Mislim, saj ne vem, kaj naj rečem, kot to, da se mi zdi tvoj odgovor milo rečeno – smešen.

Ko punci pride ima nabrekle bradavičke, postane mokra po hrbtu. Lahko pa pove to tudi z glasovi. Če imaš redno partnerko in vama pogovori niso bav bav ji preprosto povej, da težko razločiš in bi rad da ti nekako signalizira.

Če tebi pride prej kot njej potem jo je najbolje zadovoljit do konca. Odvisno pa tudi, če tvoja deklica še ima potem interes, da jo ti zadovoljiš kljub temu, da si ti že doživel svoj vrhunec. Ene imajo druge ne. Zatorej;

v predigri jo je najbolje temeljito ogret. Začne se že pri poljubljanju! Nežnost more bit na prvem mestu potem malo draženja (kakšen nežen sprehod skozi njene prsi, itd-vse nežno n čim bolj narahlo). Če jo poznaš boš vedel kdaj je čas da ji kos za kosom začneš slačit oblačila. Bodi nežen in ne bodi neučakan! Počni s stilom. Uporabi vse kar se da pri tem, tudi usta. Ko bosta pri sami predigri se ji dobro posveti. Ugotovi kaj ji paše in kje ji paše. Poslušaj jo. Njeno dihanje, godrnjanje udobja, itd ti bo vse povedalo! Nikakor ne zajadraj takoj v njeno mednožje! Je še polno drugih erogenih con na njenem telesu, ki jo spravljajo v ekstazo! Ko si enkrat v njenem mednožju bodi pazljiv, ker je občutljivo, sploh notranjost (kratki nohti obvezno). Ko jo zadovoljuješ s palcem poskusi najti njeno G točko. Ko jo boš našel boš že vedel (globok vdah in izdah ti bosta to povedala in še kaj poleg tega-mirna vsekakor ne bo ostala). Draženje G točke jo bo hitro pripeljalo do orgazma! To nikakor ne pomeni da bo želela končati vajino postelno radost. Draženje s palci kombiniraj z oralno zadovoljitvijo. Ko bosta ti in tvoja deklica dobro ogreta pa preidita na sam spolni odnos-penetracijo. Tu pa imaš mnogo možnosti. Vsekakor išči stik z njenimi očmi in ne bodi monoton. V misionarskem položaju se pritisni ob njeno telo in začni krožiti z boki, če ti uspeva poskušaj imeti boke na miru in premikati medenico (samo vaja vaja in vaja)-zelo vzburjajoče za žensko. Ravno tako ko je ženska na tebi in obrnjena proti tebi. Pa še ena. Če ona leži na postelji in jo penetriraš, ko “ležiš” na njej. Zadevaš njeno G točko in ji nudiš velike užitke!

Sedaj pa dosti romana. Vse je v praksi in vaji ter kaki prebrani knjigi.

Pa še en nasvet! Žensko zadovoljuj toliko časa, da te bo prosila, da prodreš v njo-penetriraš. Če boš dosegel to potem si jo resnično dobro zadovoljil.

PS: Ženska lahko doživi več orgazmov med seksom in v sami predigri in ravno tako moški brez da doživi izliv. Preverjeno na moji koži:)

Lep dan poln lepih užitkov;)

New Report

Close