Najdi forum

Zadnjica

Lep pozdrav

vidim da si zelo veliko svetujete in zanima me, ce ima kdo kake prekticne vaje za lepso zadnjico, za roke sem prebrala tisto sporocilo na forumu! res je super!
Zanima me za zadnjico in ce kdorkoli kaj ve naj prosim napise!

Lp
Mitchell

Če bi pogledala ne tako stare odgovore bi našla to temo. Pa vse eno poglej na ta naslov:

Tudi jaz prosim,če bi lahko kdo napisal kakšen nasvet glede zmanjšanja zadnjice!!!!!!!!!!!!PROSIIIIIIIIIIIIMMMM!!!!!!!!!!

jaz sem delala vse te vaja,ki so na zgornjem naslovu pa ni bilo nobenih rezultatov………..

a pomaga mogoče STEPER za vadbo?????????????????”

tralala…no morete zmanjsati samo riti… trilili… cing cing…

vedno ista pesem. Ne morete zmanjsati samo enega dela telesa. Ce gre za izgubo mascobe, morate telo prisiliti da jo zacne porabljati. Ampak lokalno tega ne zmore, ne glede na to katere vesoljske vaje delate!

Ahoj!!
Bravo jack!!!!!!!!! pa di si pravi komedijant! Ne veš, kako zelo se zabavam ob tvojih odgovorih! Ampak nekaj mi pa še vedno ni jasno in mi verjetno tudi nikoli ne bo. zakaj hudiča že enkrat za vselej uboge ženske ne dojamejo, da ni čudežnih juhic, tabletk, in vaj ki bi te pohujšale ravno samo v rit????????? Ja a je to res tako težko razumeti???? In to po vsem kar je in je že zdavnaj bilo napisanega na tem forumu?! Ali ste, drage dame, res tako trdobučne? Ali pa morda še vedno verjamete, da se bo prav vam zgodil čudež in boste magično shujšale ravno v levo ritnico, ki je nekoliko večja od desne??

razen kakšna čudežna krema ; )

Meni se bolj dozdeva, da znova in znova uletavajo nove cvetke, ki se jim ne ljubi ali pa ne znajo poiskat odgovorov po starih postih, potem pa padajo ista glupa pitanja, da jacku ja zvoni v glavi :)))

New Report

Close