Začetek
Prebrala sem kaj je o začetku IVF postopka zapisala Anja. Po vseh podatkih, ki sem jih prebrala sem vedno bolj zmedena. 18.10. sem naročena na GK za pričetek IVF. (22. dan ciklusa). Naj mi prosim katera od vas napiše KAJ naredijo prvi dan. Zakaj mora biti to ravno 22. dan ciklusa, če gre samo za pregled? Ali pričnejo s stimulacijo že ta dan?
Hvala za vaše odgovore.
Tudi jaz začnem – tri dni pred tabo. Priprava oz. zdravljenje traja običajno od 2 – 4 tedne potem pa pričnejo s postopkom IVF – drugi dan M. Ali nisi bila na predavanju na GK 01.10. ? Če te še zanima, ti sporočam, da je naslednje predavanje za IVF in ET 05.11. na GK, Šlajmerjeva 3 ob 13. uri v predavalnici, vodi pa ga dr. Vogler.
Jaz sem se ga udeležila in se mi je zdelo zelo primerno, ker poleg vsega povedanega lahko vprašaš karkoli in dobiš odgovor iz prve roke.
No pa veliko sreče, verjetno se bova v prihodnosti srečevale na GK, če si seveda iz Ljubljane.
LP Irena
Spoštovane,
žal sem šele danes izvedela, da je bilo danes predavanje za IVF na GK. Ali morda katera od vas ve, kdaj je naslednje predavanje? Rada bi čimprej dobila čimveč podrobnih info o postopku – junija so namreč zamrazili in mi založili kartoteko; septembra bi morala začeti s postopkom, tako pa sem za zaplet izvedela prejšnji teden (ženska trma) in naj bi primer obravnavali na novembrskem konziliju. Da pa ne bi po nepotrebnem izgubljala časa (gotovo mi bodo pozabili povedati, kdaj so predavanja), bi rada samoiniciativno prišla tja…
Vsem hvala za informacije in pomoč!
LP,
Katarina