Začenjam se počutiti osamljenega
Živjo,
Po ugotovitvi, da v spletnih zmenkarijah preprosto ni mogoče najti sorodne duše, saj si že naprej označen kot seksualni manijak in kjer nimaš niti možnosti obrazložit, da seks ni nikakršna prioriteta, ampak da je prioriteta najti svojo življenjsko sopotnico, sem se odločil, da povprašam še vas tukaj za kakšen nasvet. Ne vem če bo kaj sreče, ne vem kakšni bodo odzivi ( najvrjetneje tako negativni, kot tudi pozitivni).
Sem fant, star 28 let. Po razhodu s partnerico 3 leta nazaj, sem se povsem umaknil od žensk, saj je bila to zame velika preizkušnja in zelo boleče obdobje, zato nisem želel imeti do sedaj nikakršnih intimnih odnosov z ženskami. Sedaj je to obdobje že nekaj časa za mano, tako da sem končno spet pripravljen zaživeti s polnimi pljuči.
Torej…
Samski, drugače Mariborčan, sedaj živim v Ljubljani. Nisem lepotec iz nadaljevank ali modnih pist… nisem tudi grd, niti najmanj… športnik, od šestega leta treniram nogomet. Rad tudi tečem v prostem času.
Dobre lastnosti: Zelo sem komunikativen, punco znam spraviti v dobro voljo, se nerad prepiram, pošten, odgovoren, zvest, ne pijem alkohola, sem za to, da vse stvari delava skupaj, nesebičen, želim osrečiti partnerico. Po naravi zelo miren, ne prenesem nasilja nad ženskami ( in moškimi z ženske strani 😛 😛 hehe).
Slabe lastnosti: Nisem vedno pošten sam do sebe, strah me je zavrnitve, velikokrat ne upam narediti prvega koraka. Včasih sramežljiv. Strah, da bi bil ponovno razočaran. Strah, da bi bil ponovno prevaran ( imam zelo slabo izkušnjo s tem).
Ko gledam svoje sošolce in sošolke opažam, da so že poročeni, imajo otroke, jaz pa pri svojih letih še vedno nič. Ne vem zakaj, res ne. Nikoli nisem imel imel težav s puncami, bil sem priljubljen pri njih, sedaj pri 28 letih je pa že zlo zahtevno dobiti končno tisto pravo punco. Ne vem morda sem prezahteven, saj me privlačijo suhice in punce s športno postavo. Pa ne, da mora biti lepotica tipa filmskih zvezd. Biti mora ljubka, simpatična. Pomembno mi je, da je preprosta, da zna imeti rada in da sprejme človeka takšnega kot je, ne da hoče iz njega narediti idealnega moškega zanjo. Torej, da ima porihtane stvari v glavi. Ne maram prepotentnih meščank, ki mislijo, da se svet vrti samo okrog njih.
Sem preveč zahteven???
Sem preveč zahteven, če bi rad našel punco, ki se ima željo poročiti in si ustvariti družino, imeti otroke??
Malce že tudi sam obupavam nad tem svetom in partnerskimi odnosi. Vsi bi srečno živeli do konca svojih dni, nebi se pa potrudili za to, se kdaj žrtvovali, sklepali kakšne kompromise, mi ki smo new age- evska mladina, se mi zdi da smo zelo zašli s prave poti, kar se odnosov s partnerjem tiče. No, upam upam, da se bo le našla kakšna vredu punca.
Imam prijatelje, imam se s kom pogovarjati, se družiti… vendar se začenjam počutiti osamljenega.
Za vsak odgovorov, tako pozitiven, kot tudi kritiko, bom zelo hvaležen!
Hvala in lep pozdrav!
Posvoji si psa.
Pozdravljen.
Tudi sam imam podobno težavo kot slovenec92, le da sem nekoliko mlajši, torej imam 23 let. Res, da je 5 let kar velka razlika pa kljub temu se počutim v enaki situaciji. Veliko sem hodil na zabave in koncerte. Imam kar nekaj pravih prijateljev. Večina jih že ima punce, nekateri še ne. Sošolci in sošolke imajo že otroke, medtem ko sem jas samo 1 resno zvezo imel pa še to samo 5 mescov. Sam sem z punco končal 2 leti nazaj. Od tistega sem le z eno punco imel nekaj, a vendar na njo ne gledam kot bodočo partnerico. Vmes sem imel možnost pri eni drugi, kera mi je bla prav všeč in je tudi sama kazala zanimanje za mene vendar me je še nekako skrbelo za bivšo in sem nekako prepočasen bil medtem si je ta našla drugega. Star sem 23 let, mogoče zgledam za kako leto mlajši, oblačem se moderno, nisem debel, lahko rečem da imam kar športno postavo. Prav smešno je že, da vsaka punca kera mi je všeč, me nekako zavrne oz. sploh ne pridem v stik z njo. Če pa že pridem v stik z njo, je premlada, 16-17 let, kar se mi zdi nekoliko premalo za resno zvezo. Včasih sem sramežljiv in nevem kako bi prišel v komunikacijo z žensko v diskoteki. Veliko žensk mojih let je že zasedenih tako, da bo vedno težje najt partnerco.
Ima kdo kakšen predlog, kaj storiti? Kako spoznati ženske?
Hvala in lep pozdrav.
Povedal vama bom nekaj kar vama lahko pomaga, da bosta našla dekle, ki bo morda tudi pravo za vaju.
Iz izkušenj vama lahko povem, da ženske privlačijo moški, ki so kot alfe minus petelini, če me razumeta. Sam sem spoznal, da če se z žensko pogovarjaš kot nekdo ki punco že ima, boš izpadel kot da nočeš nič od nje in da si nek kul potencialen partner.
Druga pomembna stvar je fizična atrakcija. Vem da ne iščeta deklet, ki bile z vama zgolj zaradi telesne privlačnosti ampak moram povedat da to prinese en velik plus ki ga ne dobita nikjer drugje – to je priložnost, da lahko dekle ogovoriš s šansami pri njej. Od tam naprej se morata seveda znajti sama, morebiti s humorjem al čem drugim, moj point je ta da veliko deklet podzavestno dela selekcijo glede na postavo, posture, oblačila itd. Tudi moški seveda.
Long story short: čim prej začet trenirat pa ne bit cocky ali introverted. Lahko doma ali v fitnesu če vama denarnica dopušča.
Nix97 hvala za predlog. Te popolnoma razumem kaj želiš povedat. Dandanes večinoma žensk(predvsem tistih lepših in popularnih) privlačijo večinoma nekoliko bolj mišičasti moški ali pa razni nogometaši ali drugi športniki. Tudi sam sem pred kratkim začel z športom, seveda bolj doma. Kolesarim, grem na daljši sprehod ter delam vaje za moč z utežmi. Seveda tale postopek je precej dolgi in se ne da z enega dneva na drug dan postat mišičast moški z top postavo. Sam sicer nisem debel, nisem niti suh. Sem nekaj vmes(175cm, 79kg).
Sem urejen, skrbim za sebe, oblačim se moderno, skrbim za svojo pričesko, ter da nisem mozoljast itd. Sem bolj umirjen tip človeka vendar če je potrebno znam biti tudi komunikativen. Na začetku če spoznam kako novo osebo sem bolj zadržan. Sem pošten in pravičen, ne prenesem nasilja, ne prepiram se rad itd.
A kaj ko enostavno ne morem spoznati dekle s katero bi sploh začel kaj(zmenek, pijača itd.) Imel sem na razpolago dve ki sem jima bil všeč, pa tudi one meni vendar lahko sebe krivim saj takrat nisem ukrepal pravočasno. Sedaj pa prav vsaka katera mi je všeč in sem v kontaktu z njo preko družbenih omrežij je zasedena. Začet pa pisat na FB ali instagramu neki random ženski katero sem videl v mestu se mi pa zdi totalno nesmiselno, tako kot je Slovenec92 napisal, si takoj označen kot sexualni manijak in te punca zavrne ali sploh ne odpiše.
Naj še omenim, da nisem nevem kako popularen na družbenih omrežij. Večina žensk gleda samo za onimi fusbalerčki, in lepotci z trebušnimi mišicami ki imajo preko 300-400 lajkov in preko 1000 followerjev. Torej tole preko družbenih omrežij se mi zdi za totalno brezveznost in je tudi izven mode preko tega spoznavat punce..
Kako pa v živo? recimo v diskoteki ali na nekem dogodku? Velikokrat se mi je že zgodilo, da sem opazil, da me dve mizi stran opazuje ženska. Seveda nisem imel dovolj hrabrosti, da bi pristopil in nekaj vprašal. Kaj pa sploh vprašati v tem primeru? “Sem opazil, da si me gledala” in podobno se mi zdi totalno nesmiselno.
Nimam idej in ne motivacije spoznati punce. Ne vem kje in in kako začeti. Recimo všeč mi je neka, ki jo imam dodano na instagramu. Kot sem že omenil, pisat preko družbenih omrežij je nesmiselno. Kako pa v živo začet? kako nagovorit žensko, da nebi izpadel kot norc? Kaj je ženskam sploh všeč?
Forum je zaprt za komentiranje.