Najdi forum

Začela z novim letom

Pozdravljene, bodoče suhice!
Včeraj sem bila pridna, jedla po planu, šla za urco in četrt v fitnes, zvečer ob normalni uri spat…………in potem se je začelo. Zbudila sem se, pogledala na uro, bilo je šest in 12 min. Jaz pa lačna kot vrag. OK, sem si rekla, grem pa na zgodnji zajtrk, ponavadi ga jem ob osmih v službi. Naredim si iz polnozrnatega toasta in zdenka sira sendvič in lepo žvečim in žvečim……in se zazrem v kuhinjsko uro: 2:15 je kazala…………………. pa kaj nej zdej, šit, res. Sedaj bom seveda spustila zajtrk, tolažim se, da sem jedla v bistvu ok hrano, ampak vseeno.

No, danes imam za malico pomarančo, pop. malico kivije, kosilo kuskus, večerja solatka plu še kej. Za uro grem telovadit, skratka, vse ok……..če se mi ne bo spet ponoči bledlo. Skratka, če ima katera čas, mi naredi uslugo, da me opolnoči fino lopne s kolom po glavi, da se zbudim ob pol sedmih in niti sekunde ne prej.

Suzana77 – razlog za prenajedanje? Jah, neredna prehrana, ko ne ješ 10 ur potem si lačen kot volk, pa stres, itn. Premalo organizirano življenje, prehrana, to je to. In ker si si sedaj to uredila (smo si uredile), bo tega počasi konec. A ne?
Belouška – dobro si zastavila in bravo za zmago nad skušnjavami! Sobno kolo pa ti bo topilo maščobo kot da si odojče na žaru, boš vidla. Pol urce zvečer, pred TVjem, potem pa na tla pa še nekaj talnih vaj, pa je.
Korglica – kakšen kruh pa ješ? Saj veš, po Montignjacu polnozrnati ne dela ravno škode…
Sanella – enako se tudi jaz počutim, hehe. Najboljša leta – ko pa shujšava, pa bova najbrž še cca 5 cm nad tlemi hodile :-)))
999- a ne zameriš, če ti dam pripombo? Nič kuhane hrane nimaš, nič testenin. To kar imaš, je dieta. Kaj če bi uvedla navadno hrano, a seveda iz kvalitetnih sestavin in maščob? Mene bi skrbelo, kaj potem, po hujšanju, a veš. Ko človek začne jesti navadno hrano.
Stotka- kako ti gre? Kako si?
lp vsem skupaj!

pozdravljene še enkrat

ni bilo mišljeno kot napad na vas vse, ki ste komentirale moje izjave. Kot sem omenila, precej dobro vem kaj preživljate in je bilo vse skupaj mišljeno vzpodbudno, če tega niste tako vzele, se ne opravičujem, želim pa vam sam da uspete. Imela sem precej kilogramov po obeh porodih, vem kako je hujšati in izgubljati voljo, vendar sem sedaj 10 let brez teh težav.

Mislim da nima smisla več karkoli napisati. Srečno vsem. lp

dobro jutro!

no vidim da ste pridne…Legica, mislim da nimaš kaj skrbeti…če se zavedaš da to ni dobro in če je bil to samo mali spodrsljaj , ne bo nič hudega…zaradi te napakice se ne boš zredila, in tudi tvoja ˇmisijaˇ ni zato nič manj dosegljiva.
Jaz pa v nov dan z novim zagonom =)….včeraj je dan minil dobro, brez pregreh,za zajtrk standardno jogurt in prepečenec za malico sem imela enkrat jabolko enkrat pomarančo…za kosilo pa lahko omleto s sadjem. Všeč ,pri temu načinu prehranjevanja , mi je da je prebava ok. ker ponavadi se mi je zgodilo, da se mi je prebava popolnoma ustavila. Zaenkrat pa tuki kaže povsem v redu =)…..tehtala se še nisem, še kakšen dan, potem bom pa videla kako je kaj telo reagiralo=) sej vem,…ne bo drastičnih rezultatov in tako je prav, vendar pa upam,da je kaj pomagalo.

imejte lep dan; bodite vztrajne.

Zdravo! Danes imam sadni dan.Z:zeleni čaj z limono in banana;1.M:hruška in kivi,2.M:jabolko,K:kompot iz jabolka in suhega sadja(slive,fige,marelice,hruške),V:2 mandarini.Tehtnica kaže 71.2kg,to je -0,6kg.Probam se točno držati ločevalne diete !Popoldan še enourna hoja , jutri pa že spet beljakovinski dan! LP

Oprosti, ampak nič se nisem ven metala! Želela sem vam le povedati, da kljub temu, da se kdaj pregrešite lahko shujšate!
Poglej, zate (ki pač imaš veliko kg preveč) je pač 4 kg malo, zame pa je bila kar muka in sem se kar fejst namatrala- mogoče celo tako, kot se boš ti da boš izgubila 10 kg!
Hujšanje je kar mučno, sploh zame je bilo, ko sem morala omejit prehrano ( ki je že pred dieto bila dokaj zdrava)!

Sicer pa me prav zanima koliko od vas bo poleti vitkih!- evo pa znam biti tudi jaz zlobna

Žalostna riba, ne jemlji tega osebno, ker ni.
Si kdaj videla sceno v trgovini, dve frendici, ena grda debela račka, druga postavna bjonda, gledata oblačila, bjonda probava in probava, se vrti pred ogledalom in jamra: “jooooooj, kako debela zgledam v teh hlačaaaah. Uf, glej, glej, kakšna stegna.” Grdi raček pa: “Neeee, kje pa suuuuper si.” Bjonda: “ne, ampak reeees, poglej me, prav zavaljeno zgledam” itn itn

Razumeš? Če imaš višek 1 kg, 4 kg, je to za nas nič. Mušji drekec. Enkrat ko si obložen z 15, 20, 30 kilskim oklepom maščobja, ………… razumeš?

Sicer pa, punce, rade se imejmo, mega debele, srednje debele, malo debele, nedebele, vsaka ima svoje težave, cilje, hotenja, želje. Ne grenimo si jih na tem forumu, nam jih že drugod dovolj.
LP!

Nič ne zamerim! Le nekaj mi ni jasno, do sedaj ste pojedle vse kar ste imele na dosegu roke, sedaj pa kar na enkrat samo zdrava hrana, pa eno jabolko za malico, pa tako majhne količine,… pa na veliko telovadite-po ena ura na fitnesu- pri 100 kg!?? Kako vam to uspe?

Brez težav zdržim 1 uro v fitnesu, ker gibanje nikoli ni bil moj problem, ampak neustrezna in neurejena prehrana. Če ne verjameš, zavij še ti v kakšen fitnes center in si oglej 100 – 120 kilske primerke obeh spolov na trakovih, orbitrekih itn, ki bolj počasi (srčni utrip!) a vztrajno švicajo. Tako kot ostali.

Ala imamo predsodke…………….

Brez skrbi- nobenih predsodkov!

Ojla!
Danes sem po naključju našla tale forum in sem prav srečna, da ste tukaj, da mi ne bo treba sami čez vse viharje. Z veseljem se vam pridružim na palubi!

Začela sem s ponedeljkom in bi rada shujšala do normalnega ITM-ja, kar pomeni, da bi se morala znebiti okoli 25 kg. V enem letu recimo. Prvih deset kilogramov pa bi rada izgubila že do marca, ker je trenutna situacija “urgentna”: groza me je lastne podobe v ogledalu in nimam tako rekoč več kaj obleči, pa noge me bolijo ko vrag, komaj se vlačim po svetu …
Zadnje mesece sem se nonstop prenažirala in tako preprosto ne morem več naprej. Basta cosi!

Poleg zmanjšanja teže je moj cilj, da bi preklopila na bolj zdrave prehranjevalne navade in sčasoma pridobila tudi nekaj telesne kondicije …
Skratka, sem z vami. 🙂

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wuNIgKW/] [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wuNIgKW/weight.png[/img] [/url]

Pozdravljena in dobrodošla med nami! Lažje ti bo, če se kar lepo redno javljaš, kaj ješ, kako ti gre, koliko se rekreiraš, se hvališ, jamraš in priznaš tudi kakšen kiks .-))
LP!

Legica, hvala! 🙂 Se bom oglašala, v vsakem primeru.

Jaz v zadnjih mesecih nisem praktično nič migala, zato bom rekreacijo uvedla bolj postopno.
Začela sem s približno 20 minutami jutranje telovadbe. Pri tem naredim različne vaje za hrbtenico oz. hrbtne in trebušne mišice, pa še nekaj dodatnih za boke in noge. Lepo počasi, ampak se vseeno kar fino namučim. :S

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wuNIgKW/] [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wuNIgKW/weight.png[/img] [/url]

Drage sotrpinke,

hvala za podporo. Tudi jaz sem ponosna na vas. Vsak dan imamo kakšen nov dosežek. Za takšne kot smo me, je pomembna prav vsaka sprememba. Z majhnimi zmagami do končne.
Danes sem preživela dan z belo kavo, mandarino, jabolkom, mongolsko govedino(s porom) in 1 dcl breskovega soka. Sem kar zadovoljna s seboj in počutim se precej lažjo kot pred dnevi s polnim želodcem in napetim trebuhom. Pot je še dolga, a skupaj sem prepiračana, da nam bo uspelo. Včeraj sem bila namesto na telovadbi v sauni, sedaj pa spet zagonim svoj orbitrek :-))

Vesela sem prav za vsako od vas,
lep večer

Veš, žalostna riba, življenje ni vedno lepo in pisano, niso vedno dnevi polni pozitivnih misli in optimizma. Včasih pride življensko obdobje, ko enostavno ne zmoreš več, pa takrat ni treba da se prenažiraš, ampak ko si v stresu, v težavah, telo sproži svoj obrambni mehanizem in se začne drugače obnašat – ne pokuri stvari kot je treba, možganom pa vseeno pošilja signal, da je treba še več. In naenkrat si v začaranem krogu, kjer se vrtiš, vrtiš, dokler te nekaj ne opomni – ali bolezen ali pa se pobereš in spet začneš cenit sam sebe. Life goes on – tako ali drugače :-))

Res ste za pohvalit, da ste tako zagnane in se držite začrtane poti – le tako naprej! Sama imam kar malo slabo vest – danes sem šla jest v menzo, pa potem še doma testenine z omako, pa h kavi potico …. ampak se nisem nič zredila …ha, ha … ampak pod 72 se pa tudi nisem premaknila

Ja, Legica, poleg lahkotnosti se bova še pomladile za kako leto …… povej – a niso to krasna leta! Tako da, punce, nič bat, ko prihajate za nama ..ha, ha ….

Ha, Sanella in Legica, po letih se lahko vrinem točno med vaju. 😉

Pandica, točno tako – vsak dan posebej ena mala zmaga, pa bo … Danes je bil dober dan.
Res sem vesela, da sem vas našla. Lahko noč vsem!

Dobro jutro !Vidim,da nas je vedno več takih,ki smo se resno lotile hujšanja.Upam, da si bomo druga drugi v pomoč in bodo zaradi tega rezultati boljši.Meni danes tehtnica kaže 70,4kg,kar je že -1.8kg.Včeraj sem preživela sadni dan.Presenečena sem sama nad sabo,sploh ni bilo hudo.Današnji jedilnik:Z:zeleni čaj z limono inhruška,1.M:jabolko in kivi,2.M:2mandarini,K:pečenica z zeljem,V:1/2 pečenice z zeljem.Seveda sprehod z mojo psičko nikakor ne sme manjkati! LP

Dobro jutroooo, zaspanke, vstanite in javite se 🙂
Torej, drage moje, petek je in jaz sem rajske volje. Jem po planu, nič ga ne lomim, ponoči spim (!!!), kaj lepšega. Včeraj sem bila spet pol urce na ttraku, pol urce na orbitreku. To počnem 4- 5x tedensko. Pa brez pretiravanja glede tempa, seveda.

In danes sem se tehtala, dobra kilca je že manj. OK, saj vem, na začetku gre hitreje itn…….a kilca je kilca. Plan imam 2-3 kg mesečno zgubit, tako da se mi ravno ne mudi.

Kako ste kaj ve?

Dobro jutro.
Sem malo slabe volje, ker mi ne gre dol. Pa je po en strani logično, prej sem bila navajena štiri do pet krat na teden gibat. Hodila sem na bližni hrib ( premagala 300 m nv v 40min) al pa šla teč 5-8km. Sedaj pa mirujem. Prebava se mi je čisto ustavila. Morala bom res pazit kaj jem. Pa doma bo treba kakšne vaje za hrbet delat pa veliko pit.
Dovolj jamranja in stokanja.
Legica, bravo. Naj ti gre še naprej tako lepo.
Vanilka pozdravljena, sva približno na istem (-20kg) Pa nam bo uspelo.

lp

Sotka meni pomaga če veliko pijem, ko pridem iz službe si skuham čaj in ga potem res pijem, Je fajn ker me pogreje, pa še prebavo imam dobro, čeprav sem že imela z njo težave.
Pa gledam, da raznovrstno jem.
Tudi sama sem se že prej veliko gibala, zato sama ne pričakujem takojšnjih rezultatov, bolj ciljam na vztrajnost. S kilami sva ap na istem, no po enem tednu imam cca 0,5kg manj, sam to ne moreš šteti… premišljuje, da se ne bi vagala vsak dan ker sem kar malo obremenjena s tem.
Aja pa zdej me čaka najhujša preizkušnja vikend!

New Report

Close