Punce moje! Jaz vam lahko samo poročam o dobrih uspehih ter trdni volji. Vsega skupaj sem shujšala 4 kg, kljub petkovi večerji in krofom včeraj zvečer (sama sem jih ocvrla).
Priporočam vam, da se držite mojih principov, ki sem jih opisala…
Ne morem vam povedati kakšen polet sem dobila danes zjutraj po wkd, pa manj kg 🙂
Mali koraki, mali koraki juhuhuuu
Dobro jutrooo!
Kako ste kaj danes, bodoče suhice? Krofi so recimo da mimo (mogoče še kakšen danes?), tako da je to na srečo mimo in smo zmagal.
kaj se kej dogaja z vašo težo, gre kej dol? Ali stoji? Ali raste? Jaz sem od našega skupnega začetka zgubila 5 do 6 kg, sedaj mi stoji vsaj en teden. A nič čudnega da mi. Nič, bomo temu rekli utrjevanje :-))) In potem sledi nadaljevanje!
lepo se mejte vse skupaj in naj bo današnji moto “Glavno da ne gre (preveč) gor, če že dol noče” :-)))))))))))
Vanilka, komaj zdaj sem prebrala o tvojih težavah 🙁 Držim pesti in verjamem, da bo vse dobro! Drži se!
Legica, kako pa je meni všeč tvoj optimizem!!! Pa čestitam za izgubljene kilograme oz. manjši procent maščobe (sem prebrala v drugem postu)! Juhuhu 🙂
Moja teža je tako tako… hujšam ne, redim pa se tudi ne, kar je v mojem primeru in pri moji prehrani vsekakor dobro 🙂 Sklepam celo, da sem mogoče od začetka eno kilco izgubila. Včeraj zvečer sem se namreč iz firbca stehtala in imela sem 71,3 kg, nazadnje pa sem jih imela 72 zjutraj. Sem kar zadovoljna 🙂
Drugače pa sem danes za zajtrk pojedla dva majhna domača krofa, ker je pač ravno pust. Saj potem bo pa celo leto mir pred krofi 🙂
Glede rekreacije pa bo danes na sporedu nočna smuka. Se že prav veselim!
Želim vam lep dan! Pri nas končno sije sonček!
Pozdravljene!
Jaz sem pa fanj razočarna kg ne gredo nikamor oz.zelo zelo počasi dol,…zgleda da se je telo uprlo (po že večjem številu diet).Zelo pazim in tečem a se ne premakne,….In to zdaj ko res najbolj potrebujem da gredo kg dol……..sem bodoča nevsta….. upam da se bo čimprej premaknilo ker drugače neve kaj bo,……:(((((((((
Poldeta, le potrpljenje, saj bo! Boš videla!
Sicer pa, ej, bodoča nevesta, ne sekirej se preveč, pred tabo je en krasen začetek spremenjenega življenja. Kako lepo! Veliko veselja s pripravami ti želim! Ob največji shujševalni krizi pa pomisli, da te na koncu čaka ena slastna poročna torta (poskrbi, da bo bolj dobra kot lepa) :-)))
Bunkica, smuka? Lepo! Mene čaka fitnes. Otfit iz druge teme me na vse načine prepričuje, da lahko orbitrekam le 40 min dnevno, grrr grrrr, tako da bom videla. Vsak drug dan pa itak naj ne bi, ampak naj izvajam le vaje za moč. Dobro, sem sklenila, da ga poslušam, ker mi je znal to kar prepričljivo argumentirat. Jezi me pa vseeno :-))
Poldeta, ne obremenjuj se s kilogrami! Pridna si, paziš pri prehrani in tečeš, zato se bodo tudi rezultati slej ko prej pokazali. Mogoče pa si izgubila maščobo in pridobila mišice, kilogrami pa so enaki? Tudi to je možno. Lepa nevesta boš pa prav gotovo v vsakem primeru! Poskrbi raje, da bo to takšen dan, kot si ga želita, da bosta uživala in nenazadnje tudi, kot je rekla Legica, da bo dobra torta 🙂 Kdaj pa te čaka ta lep dan?
Legica, v čem pa je finta, da ne smeš orbitrekat več kot 40 min? Kaj več škodi ali kako? To z vajami za moč vsak drugi dan se mi zdi smiselno, to s 40 min na orbitreku pa ne ravno 🙂 Veš kaj ti rečem… če ob tem uživaš in se potem dobro počutiš ne vidim razloga zakaj ne bi telovadila malo bolj dolgo. Je pa tudi res, da je morda dobro kdaj poslušat strokovnjaka 🙂
Lp 🙂
Priporočam res branje Otfita v sosednji temi (NASVETI int), zelo razumljivo in lepo odgovarja na vprašanja koliko in kako naj kdo športa.
Vanilka, kako je pri vas?
OK, punce, lepo se mjete vse skupaj, šibam še delaaaaat. Potem pa danes mal v fitnes. otroke imam od doma (počitnice) in je kar hec, sva sama z možem. Evo, simulirava stanje, ki bo nastopilo čez kakšnih 10 – 15 let :-)) No, upam, da bova takrat vseeno kaj bolj prijetnega počela, trenutno jaz še doma delam za službo, on pa spremlja olimpijado…. :-))
zdravo punce. Danes sem se vagala. Uradno, po enem tednu. 1kg manj, mogoče nekoliko več. Kaj pa vem Glede na to, kako malo sem jedla, bi bilo lahko tud malo več minusa. Je pa res, da ne gibam kaj dosti. Mali je ves čas neki bolan, pa ful enih izvenserijskuh aktivnosti imam, tako da kar ni časa.l Zdaj pa že kar komaj čakam, da se sneg stopi in lahko začnem joggirat.
Krofra si danes nisem privoščila, ampak eno vrstico gorenjkine temne čokolade. MMM, kako je bila dobra.
No, pa saj bo boljš. Ko bo malo več sonca in daljši dan, bo tudi optimizma in volje več. bodite uspešne in zagnane.
Oj, kako smo kaj danes? Zunaj odjuga, sneg se lepo topi, dež, evo, meni pa je zjutraj pokazala tehtnica 96,0 kg. Tale februar je neverjeten, od 75 dek se poslavljam že dva tedna :-)) No, zdaj očitno so se te deke le pobrale nekam, in sedaj rinem proti 95 kg.
Danes imam še ful stresnodelovni dan, jutri pa grem popoldne na off. Konec šolskih počitnic bo, vikend, luštkano!
In kako ste kaj ve?
Dober dan!
Jaz se kar dobro držim, včeraj mi je celo uspelo preživeti dan brez sladkarij. 🙂 Moji cilji so majhni, za začetek mi je dovolj že to, da vsaj koliko toliko pridna pri prehrani. Včeraj sem bila kar dvakrat na hitri hoji, od smučanja predvčerajšnjim pa še danes čutim mišice. Tudi danes bosta na sporedu hitra hoja in izogibanje sladkarijam. Mogoče pa mi bo počaaaaaasi uspelo iz začaranega kroga.
Držite se punce! Počasi se daleč pride 🙂
O, Debeluška, živjo! Lepo, lep rezultat! Jaz sem trenutno v fazi, ko se prehitre izgube kilaže skoraj bojim, sem si na spletu ogledala, kako izgleda imeti odvečno kožo skoraj do sredine stegen.
Kemični razkroj, to je Atkinsonova? Le beljakovine in zelenjava, ne pa OH? Ali boš šla po prirejeni, ko nekaj OH tudi ješ?
No, jaz sem še tukaj. Sicer ne morem poročat o uspehih. Trenutno sem v enem manj ugodnem obdobju in tako teža, potem ko je šla malo nazaj gor, trenutno stoji. Včeraj sem bila sicer spet pridna, danes do sedaj tudi, ampak…. Ne bom se preveč hvalila, dokler ne bo spet kaj bolj “oprijemljivega”. Skratka, tista volja in zagnanost, ki sem ju nekako spraskala po novem letu, sta nekam pobegnili. Upam, da mi bo danes spet uspelo nadaljevati po začrtani poti, in da bo tehnica jutri spet pokazala kaj manj. Tako bo motivacija spet malo večja.
Lep pozdrav vsem in lep vikend!
Eowin: Jaz sem tudi v fazi ko se itak bojim tega da bi se mi koža povesila, ampak se mi zdi da zmerno hujšanje (pri meni je to bilo 5-6 tednov cca 6-7kg čisto ok, na začetku itak gre malo več saj se mi je nabiralo veliko vode v telesu) in seveda telovadba učinek minimalizirata oz. sej naj koža tudi ne bi povesila….
dieta kemičnega razkroja izgleda takole:
ajtrk: črna kava ali čaj, pol grenivke, 1 preprečenec, 1 žlička arašidovega (kikiriki) masla
Kosilo: 1/2 skodelice tune, 1 prepečenec, črna kava ali čaj
Večerja: 2 rezini mesa (90 g), 1 skodelica stročjega fižola, 1 skodelica pese, 1 majhno jabolko, 1 skodelica vanilijevega sladoleda
2. dan
Zajtrk: 1 jajce, pol banane, 1 prepečenec, črna kava ali čaj
Kosilo: 1 skodelica skute, 5 slanih krekerjev (npr. Tuc krekerji)
Večerja: 2 hrenovki, 1 skodelica brokolija, pol skodelice korenja, pol banane, pol skodelice vanilijevega sladoleda
3. dan
Zajtrk: 5 slanih krekerjev, 1 rezina sira Gauda (z manj maščobe), majhno jabolko, črna kava ali čaj
Kosilo: 1 trdo kuhano jajce, 1 prepečenec
Večerja: 1 skodelica tune, 1 skodelica repe, 1 skodelica cvetače, pol melone (manjše), pol skodelice vanilijevega sladoleda
drugače si jo lahko pogledaš na spletni strani: http://www.smsdieta.s
Razultati naj bi bili pozitivni, ampak je seveda potrebno zraven tudi telovaditi in se ne prenažirati ko pride dan v katerem lahko ješ karkoli.
Nisem 100% da se bom držala te diete, mislim da se bom pogovorila s svojo zdravnico da vidim kakšno je njeno mnenje o celotni zadevi!
Karkoli se odločim vam pa seveda tudi sporočim :))
Mah, sem dva dni malo bolj šlampasto jedla, kar pa ne pomeni nekih hudih pregreh, pa sem tisti izgubljeni kg dobila nazaj. a se tudi vam takoj pozna, če se ne držite reda? Vidim da ste trenutno bolj ali manj vse na status quo, ampak mene to kar malo pojezi. Pa da mora človek bit dosleden;). Danes sem šla tečt, po dolgem času. Hodim v en gozdiček, kjer je prav narejena trim steza. Sem si predstavljala, da bo vzdušje že pomladansko, tam pa še polno snega. Kar nisem mogla verjet. Proga popolnoma zbita in ledena, ampak sem šla vseeno. Dobro da imam prijateljico, ki se matra z mano ion potem je motivacija večja. Ker tek potem ni samo tek , ampak tudi klepet. Pa sva družno prerinili čez tisti sneg. Dejmo bit vztrajne, da bomo poleti res palčke. lep popzdrav