Hjooooooooj naj me nekdo kresne po buči 🙁 Ko že mislim, da sem pridna, ga tak polomim… Pojedla sem en kos peciva oz. tortice, pred tem pa kos črne čokolade in pošteno pest orehov. Ne vem kaj mi je… V tistem trenutku sem si samo mislila, kaj me briga, pa kdo pravi, da jaz tega ne smem jest. In sem pojedla. Če kaj pomaga, sem danes tričetrt ure res hitro hodila, tako da sem prišla domov vsa prepotena. No, najbrž ne pomaga 🙁 Poleg tega sem zdaj še vidla eno svojo sliko, kjer sem slikana od strani in… bog mi pomagaj, kakšen trebuh imam. 🙁 Mi gre kar na jok 🙁
Sem pa vesela za vse ostale, ki ste res pridne. Kaj bi dala, da bi se nekaj vaše volje preneslo na mene…
Lp
Bunkica kar pogumno naprej. Če si se prej vsak dan večkrat prekršila, sedaj pa enkrat v nekaj dneh, nad tem pa res ni za obupati. Zjutraj sem tudi jaz imela slab dan, saj sem bila včeraj in predvčerajšnjem pridna, danes pa na tehtnici pol kile več. Ampak tolažim se, da voda z luno niha: Torej naj potolažim še tebe – pest orehov in imela boš lepe lase :-)) sicer bo pa to tudi pomembno, potem, ko boš palčka :-)) Zdaj pa le naprej in brez obupavanja, bomo konec meseca seštele, koliko kg smo v mesecu dni izgubile, zato moraš zaradi skupine sedaj po gasu in se potruditi.
Torej, če kaj pomaga Kresnla sem te po buči :-))
Lep in priden večer, pa še kakšen trebušnjak naredi. Jaz sem si danes z neta snela winsor pilates začetni, pa nadaljevalni, pa še fat burn varianto, ki je podobna aerobiki in sem že sprobala. Po vsem tednu na orbitreku, je bila tole kar dobra popestritev, morda pa bi odgovarjalo tudi tebi in še kateri.
Punce dajmo !!
Pandica, res hvala za te besede in da si me kresnila po buči! 🙂 Saj mi ne preostane drugega, kot da grem s polnim gasom naprej. 🙂
Je pa smešno, da sem si ravno pred pol ure snela pilates – workout for dummies za začetek, počasi pa bo doli tudi set petih dvd-jev. Moram pa še pogledat za fat-burn, se fino sliši :)) Sem se odločila, da bom probala zjutraj malo potelovadit, se mi zdi, da imam takrat največ zagona.
Lep večer vsem skupaj!
Živijo!
Tudi jaz sem danes bolj na tleh – na tehnici nobene spremembe. Nič ni manj, kvečjemu malo več (+0,1kg.) Pa se nisem kaj pregrešila – vsaj ne vem, kaj bi lahko bilo krivo. Očitno sem prišla v fazo, ko se je ustavilo. In sedaj se kar bojim, kaj bo jutri. Sicer pa smo očitno vse prišle v neko krizo – včeraj ne vem kaj je bilo – v službi se mi je zdelo, da bi kar naprej nekaj grickala, čeprav nisem bila lačna. Še dobro, da nisem imela kaj (razen običajne malice). Doma me je pa na srečo minilo. No, danes pa sem ves dan pod vplivom razočaranja zaradi jutranjega tehtanja. Pa tudi za kolo še ni bilo časa. Groza! Očitno bom morala zjutraj prej vstat in iti na kolo, ker potem popoldne …. Vedno je nekaj, da pride vmes.
Bunkica – ne obupaj! En dan je samo en dan – posledice ne morejo biti tako hude. Jutri pa spet lepo nadaljuj kot po planu. Začela si že uspešno – škoda bi bilo zdaj vse to opustit. Pogumno naprej! Če se ti pa res zdi, da izgubljaš voljo, pa si v kakšni knjižnici izposodi tisto avdio kaseto, ki sem jo že omenila v svojem postu. Boš videla, da pomaga.
Vanilka – si me kar potolažila glede bolečin v stopalih. Včasih sem skoraj obupala in sem se že bala, da to ne bo nikoli minilo. Tako imam sedaj še en razlog in motivacijo več za to, da shujšam.
Tako – želim vam vsem lep večer in mirno noč! Jutri pa spet novim zmagam naproti…
Dobro jutro 🙂
Vse se borimo proti svojim sladkim in manj sladkim pregreham, zato Bunkica, na obupat. Mene okolica že od nekdaj pozna po trdni volji – ko si nekaj zadam (res zadam, ne samo tako mimogrede), vztrajam in premagujem ovire kot tank. Gre za nek preskok v glavi, ki počisti z “miselne ovire”.
Razmišljam, zakaj okolica pravi, da sem res tako trdne volje…v bistvu si vedno pripravim par stavkov, trditev, ki si jih večkrat ponavljam, dokler se me ne primejo (sedaj si postopoma spet dodajam te trditve v svoj memory;)) npr. ko vidim kekse, si rečem, da je tam le kupček moke in masla (bi človek to hotel jesti?); do pred nekaj let sem bila trdno prepričana, da ne morem jesti po 20.00. uri in tudi res mi ni takrat nič več teknilo (za razliko od zadnjih 2 let, ko sem brez problemov pospravila piškotke, čips, obložene kruhke, karkoli tudi ob 22.00 ali pa par grižljajev tud tik pred spanjem…)
Na spisku, česa ne jem, ker gre le za surova jajca in olje je tako že od nekdaj majoneza (sem jo nekoč kot otrok delala sama in se mi je res “ustavilo”)
Včeraj se bila še kar pridna – vseeno sem “morala” pojesti še par piškotkov. Sem pa spet kidala sneg (joj kolk ga še je, …) in naredila par vaj iz joge.
Ojla, punce!
Zajtrk in malica pojedena, čajček skuhan, počutje dobro, zaenkrat vse OK …
Da se malo pohvalim: Že več kot deset dni se nisem pritaknila čokolade in sorodnih zadevščin. Ves ta čas imamo v službi na mizi piškote, doma pred televizijo leži odprta škatla Lindtovih pralinejev, meni pa še na misel ne pride, da bi segla po njih. Sploh se ne ubadam z mislijo ‘bi – ne bi’. Enostavno ne pride v poštev. Trenutno je moje stanje duha takšno, da ne čutim nobene želje po sladkarijah, čipsu etc. Vem, da ne bo večno trajalo, ampak zaenkrat je hvalabogu tako.
Glede miganja: Odkar sem svojo “jutranjo” telovadbo prestavila na večerni čas, je veliko lažje. Prav luštno mi je naredit tiste svoje vaje. 20 minut mi je zaenkrat dovolj. Kaj dosti več bi že fizično težko zmogla, pa tudi časovno mi mogoče ne bi zneslo. 20 minut pa ni hudič, da ne bi našla, pa če imam še tako natrpan dan.
Jaz sem včasih kar veliko tekla, ampak to je bilo še v davnih gimnazijskih in študentskih časih. Mi pa nikoli ni bilo preveč všeč. Veliko raje imam hitro hojo. Komaj čakam, da bodo moja stopala to lahko prenesla in da bom šla tam nekje marca spet lahko v hrib. 🙂
Pandica, belouska, ne se pustit tej presneti tehtnici! Pol kile gor ali dol – to je lahko normalno nihanje na račun vode. Mene tudi malo skrbi, ker mi nič ne kruli po želodcu, da kile takole ne bodo šle dovolj hitro dol, ampak se nočem tehtat več kot enkrat na teden, saj bi bila potem samo še bolj živčna.
Lep dan vsem!
Lep dober dan vsem pridnim in tudi tistim, malo manj pridnim !!Kako smo kaj pred vikendom ?Vsem nam želim,da nas ne bi odneslo in bi v redu preževele vikend. Jaz imam danes že -3.0 kg !! Jupi !!! Jedilnik danes:Z:banana in zeleni čaj z limono,1.M:jabolko in hruška,2.M:jabolko in pomaranča,K:pečena jabolka z rozinami in orehi,V:isto kot za kosilo.Res mi pašejo jabolka.Popoldan še hiter sprehod,pa bo.Fajn se imejte vsi! LP
Živjo punce;
najprej fat burn pilates – našla sem, ko sem odtipkala v google winsor pilates free download in se mi je zlistalo nekaj strani, pa je na eni bilo ene 20 različnih verzij – bom pa sina vprašala, on je na koncu vse dol spravil in zapekel, pa sporočim.
teža, ista kot včerajh, torej še vedno več kot predvčerajšnjem.
hrana, zmerno pridna danes: zjutraj bela kava in jajce na oko pa košček kruha (cca270 kcal); kosilo manjši kos lazagne (cca 35o kcal) in sok (cca 100 kcal); večerja: mala italijanska štručka kruha in 2 dcl jogurta (cca 300 kcal). Zdržala brez vmesnih prigrizkov, torej kar ok.
počutje: dobro, grem pa še malo telovadit. Lepo se imejte,
medicinka 2 – vem, in ciljno imam vrednost okoli 1400. Tudi danes sem še nekaj spravila vase. Je pa dnevno tudi ločevalna dieta narejena tako, da po dnevih ustvarja nihanje, dan, ko ješ več in dan, ko ješ manj. In funkcionira, saj telo ne zazna tega kot dolgoročno varianto. Tudi sama pazim na to. Vseeno hvala za opozorilol :-))
Hoj, punce! Ste me kaj pogrešale? 🙂 Še brcam, sam služba me je totalno posrkala.
Včeraj, prosim lepo, sem bila urco in pol na traku in orbitreku (tretjič ta teden) ponoči pa sem se spet zbudila……in ne vem kako mi je uspelo zgrešiti Lidtove bonbone, ker sem popila en jogurt in grizljala polnozrnato žemljo. In to je bil moj zajtrk danes. Sicer pojeden ob 4h zjutraj, a kdo bi bil malenkosten 🙂
Za kosilo juha, zelje, repa, krompir, za večerjo solata pa sir plus žemlja. Sedaj pa spat, pa upam, da se zbudim ob 10ih. V kuhinji imam zaradi trenutnih gostov polno rogljičkov, Lidtovi bonboni so tudi še tu, a zaenkrat se držim………
nasmejana 🙂 poznam to stanje, ko se ti kakšna jed čisto upre, racionalno se prepričaš da je ena navadna svinjarija – in to res postane v tvojih očeh. Se spomnim, da so se mi nekoč skoraj smilili ljudje, ki so po cesti jedli npr. burek – o presneti reveži, kakšno mastno svinjarijo jejo, sem si mislila. Ah, ja, počasi si sugeriram take misli, ko me bodo preplavile, bom zmagala.
lep vikend vsem skupaj!!!
Živjo, punce! Legica, ja, smo te pogrešale.
Današnji jedilnik:
Pozni zajtrk: banana
Zgodnje kosilo: goveji zrezek v smetanovi omaki, široki rezanci, skleda zelene solate
M: pomaranča
Večerja: riž z grahom
Držite se, pa lep dan vsem!
Zdravo! Kako smo kaj na ta lep zimski dan?Jaz sem se glih vrnila iz hitrega sprehoda z psičko. Obe sva prijetno utrujeni;čaka naju kauč.Danes na tehtnici že 68,0kg;to je -3,8kg.Jedilnik:Z:banana,M:jabolko,K:panga file in zelena solata;V:prekajena ribica in čebula. Ob 16:45 bo na A-kanalu zanimiva oddaja o hujšanju(vsako soboto in nedeljo).LP
Flower24, seveda se lahko pridružiš, ful si dobrodošla!
Punce, kje ste danes? Javite se kaj.
Jaz sem trenutno bolj tako. Zvečer smo šli v kino, po filmu je družba hotela še nekaj prigriznit … In tako sem ob 9h zvečer pospravila še eno dodatno večerjo: četrt pice in pomarančni sok. Čeprav nisem bila lačna in bi komot rekla, da sem že večerjala … So mi pice preveč zadišale, ko so jih prinesli na mizo. No ja, lahko bi bilo še slabše: lahko bi pojedla celo in še kaj zapovrh … Pa sem se ustavila. Vsaj to.
Zdaj si grem umit zobe, pa da počasi zaključimo ta dan.
Mirno noč vsem.
pri men pa katastrofa, nočem se obupat…včer na sadni dan zjutraj in popoldne lešnkovega zavitka, za kosilo jedla solato radič s krompirjem, za večerjo pa sendvič. tak da sem še zjutraj jedla 2 sendviča, kosilo sm mela pomfri in pišč.meso v čebulni omaki. zmigala na orbiju le 4 minute…
Jeznaaaaaaaaaaaaaa seeeeeem!!!!!
ju3 skrajno bom držala, jedla za kosilo govejo župco, za večerjo tudi. motivacijo moram držat gor, kakooo :((((