Najdi forum

že kakšno leto in pol se mi na ljubezenskem področju vrti film okrog fanta, ki me v bistvu ne osreči, kvečjemu obratno. nikoli nisva bila par, sva pa že kar nekaj “presrala”. potem ko sem z njim, imam vedno občutke krivde, ker sem ponovno popustila. 100x sem si že namreč obljubila (in njemu), da ne bom več z njim, da sva sicer lahko prijatelja… toda vedno je isto. dokler prebolevam na novo zadane rane se ga izogibam, eno obdobje npr. nisem odgovarjala na njegove klice, itd. toda, ko tista bolečina ponikne, zopet ne vidim razloga, zakaj ne bi šla z njim na pijačo…nakar je vedno blazno fino (uživam v njegovi bližini) in vedno pripelje do tega, da sva na koncu spet skupaj. bedno. meni bi blo dovolj objemanje in morda nežni poljubčki, a on čuti drugače, vedno želi sex. ponavadi imam sprva zadržke, nato pa se prepustim… drugače ima on otroka z žensko, ki ga psihično nadvladuje in ga izkorišča ala ‘če ne boš “to in to” ne boš videl otroka’. uradno sta par, vendar je ne ljubi.

kaj mi je storiti? teoretično vem, da bom ob njem malo verjetno doživela srečo, ki jo iščem. vendar mi je z njim lepo. mogoče sem mazohistično usmerjena, kar se tiče ljubezenskega čustvovanja in da me ti neprestani zlomi srca, ega in samospoštovanja na nek čuden način privlačijo.

lp

Manca,

storiti ???? Kako naj vem, saj veš kaj moraš storiti, a meniš, da je edini na tem svetu s katerim bi ti bilo lepo???

če pa boš vedno samo z njemu, pa jasno, da ne moreš srečati drugega.

Pomisli malo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

vem da ni edini. sej so ble že pavze, ko nism bla z njim pol leta, sam med tem nism bla z nikomur. sej ne, da ni možnosti, sam me zlo redko kter privlači – on je tisti, ki mi je všeč, ki mi diši, pri katerem se mi poveča utrip srca… ko sem se odločila, da ne morem in ne smem biti nikoli več z njim, je bilo to zame blazno boleče – “nikoli več v njegovem objemu, nikoli več čutiti njegovih ustnic…” nisem zdržala, zlomila sem se! že nekajkrat…

ah, bomo že preživeli! kar ne ubija, nas jača :))))))

p.s. sej vem da se budala, sam kako že pravjo : there is always some madness in love, but there is also always some reason in madness!

Pozdravljena,
naj ti bo jasno in to takoj, on te ima samo za sex in nič drugega. Kajti z partnerico praviš ima otroka, kaj ti to ne pove dosti??? Da ga nadvladuje, ja zakaj pa??? Zakaj on tebe nadvladuje – saj na koncu vedno popustiš??
Razčisti čim prej in pot pod noge, najdi si boljšega in sigurno ti bo bolje, ne muči se več.

MancA: toda, ko tista bolečina ponikne, zopet ne vidim razloga, zakaj ne bi šla z njim na pijačo…

Ne, nikdar in nikoli več, niti na pijačo z njim !!!

lili napisal:

> Ne, nikdar in nikoli več, niti na pijačo z njim !!!

vem, da se bo moglo enkrat končat. vse to je slabo za moje samospoštovanje – ko se na koncu sprašujem, zakaj za vraga mu ne zlezem dovolj pod kožo, da bi si želel biti ob meni več, kot le 2 dneva začinjena s sexom. kdaj si rečem, da je on tisti, ki me ni vreden. vendar v to v resnici ne verjamem, drugače vendar ne bi bila z njim. očitno se nimam dovolj rada. premalo zahtevam zase in zato tudi nič ne dobim. le trenutke sreče, za katerimi pa sledi krpanje ran.

sicer pa on ni prvi. vedno naletim na “iste”. vedno kadar sem zaljubljena, sem prizadeta. VEDNO. :((((( pa niso vsega oni krivi! saj se zavestno spuščam v te blodnje. se mi je že naredilo, da sem resnično verjela, upala in si želela, da bi odnos uspel, vendar na koncu se vse izjalovi.

drugače na splošno veljam kot samozavestna, luštna punca (to mi drugi pravijo) in marsikom delujem nedosegljiva. ironija pa je v tem, da sem 100x bolj nesrečna v ljubezni, kot kakšna druga punca.

po pravici povedano, še nikoli nisem okusila prave, osrečujoče ljubezni. in to boli. postaja breme…

Zelo podobno se je v zadnjem letu dogajalo meni! S to razliko, da sem bila dovolj neumna in je on sedaj celo moj šef! In čeprav sem se odločila, da nikoli več ne bova skupaj in da mu nikoli več ne bom pokazala, da mi še zmeraj veliko pomeni, sem klonila pod njegovimi sladkimi besedami in šla z njim na kratek dopust – dobila sem le še en dokaz več, da mu pomenim le trenutne užitke in da že nasjednji dan pozabi name! Jaz pa se nikakor ne morem čustveno pobrati, vsako noč sanjam njegove nežnosti in se vsak dan najmanj 100x vprašam ZAKAJ???

Ravno v teh dneh sem se ponovno odločila, da nikoli več, da tisti kratki trenutki ne morejo odtehtati toliko bolečin v naslednjih dneh, tednih, mesecih… Upam, da mi bo tokrat uspelo, saj moram končno pokrpati svojo samozavest in začeti verjeti v boljšo prihodnost!

Iz srca si želim, da nama obema uspe! LP

Koliko je kdo v ljubezni srečen je težko sklepati, zato ne misli, da si edina nesrečnica.
Čim prej prekini vse stike s tem moškim. Nikoli ga ne boš mogla imeti, nikoli mu ne boš zlezla pod kožo, kot si želiš. K tebi prihaja samo z enim razlogom – ker vedno daš. Če ne bi seksala z njim, ga ne bi nikoli več videla, verjemi mi. Niti na pijačo ne bi šel s teboj. Tebe pa muči točno to – še bolj si ga želiš, ker je zate nedosegljiv.
Težko bo, a sem prepričana, da se splača. Tudi samozavest se bo izboljšala. Ko ne boš popustila, boš zrasla v lastnih očeh in se boš bolje počutila. Sploh pa je bolje biti sam in osamljen, kot da si nekomu za igračo. Točno to počne s teboj – igra se s tvojimi čustvi, ker ve, da te obvladuje.
Srečno!

oksa napisala:

“K tebi
> prihaja samo z enim razlogom – ker vedno daš. Če ne bi seksala
> z njim, ga ne bi nikoli več videla, verjemi mi. Niti na pijačo
> ne bi šel s teboj. Tebe pa muči točno to – še bolj si ga želiš,
> ker je zate nedosegljiv. “

sej to je tisto! ko sem mu rekla, da NE BOM VEČ z njim, me je še nadalje klical, obiskoval, šla sva skupaj na zabavo in takrat RES nisem bla z njim! počutila sem se močnejšo in nekako ‘nad njim’! in ko se mi je takrat nekako podrla teorija ‘z mano je le zaradi sexa’, sem ga ponovno videla skozi druga, lepša očala. vendar!!! bila je napaka, da sem bila po tem, še z njim! zopet sem na začetku… sicer ne boli več tako, vendar se počutim izdano.

glede obvladovanja je oksy dobro napisala! njegova ženska ga ima popolnoma v oblasti. boji se jo. najbrž si takole, s takimi dekleti kot sem sama, nazaj načrpa moški ego…

Manca,

Edina rešitev je že bila napisana.

Odklopi ga iz svojega življenja, za toliko časa, dokler v tebi ne bo spet nekdo drug prebudil tistega pravega bitja srca, hrepenenja.

Potem mogoče, prijatelj, čvek za kak drink. Ampak tega ti sama ne boš potem več potrebovala in bo odpadel iz tvojega življenja.

Kar se pa tiče, da ga ima ona ženska v oblasti, pa je to blah blah.

Noben nas ne more imeti v oblasti, noben. Lahko se delamo le uboge, ali pa pokončno stopamo skozi življenje.

Še enkrat, če želiš iti srečno naprej – izbriši ga iz seznama, kajti le s tem boš odprla vrata novemu ki prihaja – prej ne.

Velik sreče
Edi

Edi-M napisal:

>
> Kar se pa tiče, da ga ima ona ženska v oblasti, pa je to blah
> blah.
>
> Noben nas ne more imeti v oblasti, noben. Lahko se delamo le
> uboge, ali pa pokončno stopamo skozi življenje.

very, very nicely poot! sej se tudi meni NE SMILI, ko poslušam kakšna kača je ona in kakšna žrtev njenega terorja je on! če bi želel, bi se odstarnil! očitno ga že nekaj vleče nanjo in to ni le njun otrok…

Manca, jaz pa te povsem razumem. Tvoje srce gori zanj, razum pa ti govori da ta veza ni zate. To je živ dokaz, da je srce najmočnejše. Moški, posebej tisti ki imajo že kakšno družinico za sabo, so zelo previdni v vsakršnih obljubah. Če ti je z njim lepo takrat ko si z njim, bodi z njim. Ženske rade načrtujemo, vidimo se že v prihodnosti z njim, moški pa so še daleč od tega. Ni res, da je s teboj le zaradi seksa, tudi njemu je takrat lepo, do tebe goji lepa čustva. Daj mu vedeti da se zate zanimajo tudi drugi moški in da te lahko tudi izgubi, če se ne bo bolj potrudil zate oz. se dovolj pogosto družil s tabo.

Tudi pri meni je nekaj podobnega trajalo dobro desetletje. Sprejela sem, da se pač videvava kadar je bila možnost. In teh možnosti sva si na koncu želela vse več. Opravila sva s prejšnjim življenjem in zdaj sva par ki živiva pod isto streho.

lotka

lotka, zelo sem vesela tvojih besed! popolnoma me razumeš. res sem razcepljena. enkrat jezna, ker ga nočem deliti in bi ga imela le zase, drugič pa se mi zdi vse v najlepšem redu in se zadovoljim že s tem, da ga vidim, da me nepričakovano pokliče…

vem, da je ljubosumen na vsakega, za katerega pomisli, da bi lahko kaj imela. uradno ne zapiram možnosti, da bi lahko prišel boljši. dejansko pa vidim le njega.

“Daj mu vedeti da se zate zanimajo tudi drugi moški in da te lahko tudi izgubi, če se ne bo bolj potrudil zate oz. se dovolj pogosto družil s tabo.”

to, kar si napisala je popolnoma res! tudi on mora čutiti vsaj del tega kar preživljam jaz – vedeti mora, da me lahko izgubi.

IF IT IS SO WRONG, WHY DOES IT FEEL SO GOOD?!?!

Ženska neumnost nima meja. Saj tudi če se boš rešila njega, sem prepričan, da si boš nato naprtila enega drugega, ravnotakega in vezanega. Ti si tak tip človeka, da naravnost sili v težave, potem pa jamraš okoli, kakšna krivica se ti godi.

Sem prepričan, da če bi prišel en normalen fant, samski, in perspektiven mimo, da ga ne bi niti pogledala in bi bila zanj nedosegljiva. Se motim?

Tebi ni pomoči in meni se nič ne smiliš, saj sama zavestno siliš v težave, in s takšnim razmišljanjem, kot ga imaš sedaj, sreče v ljubezni nikoli ne boš imela, ampak vse to po lastni krivdi.

Tvojega tipa nimaš za kaj krivit, ker te ne izkorišča kot ti zmotno misliš. Vse kar dobi od tebe mu sama daš z veseljem. Prej bi rekel, da ti izkoriščaš njega za svoje užitke in te ne briga, da ga jemlješ njegovi ženi in otroku.
LP
Megaboy

Glej, če si bila enkrat z njim in nista seksala, to še ni nič. On ve, da te bo drugič gotovo omehčal, ker te verjetno dobro pozna.
A ni bil dober občutek, ko si zmogla reči NE? To imej še naprej v mislih in se reši te odvisnosti, ki ni ljubezen.

Aja, pa to moraš vedeti: vsi poročeni moški, ki varajo (ali to nameravajo), svojim ljubicam tvezijo, da se z ženo ne razumejo, da jih žena maltretira in podobne kozlarije. Jasno, katera pa bi šla s tipom, ki bi bi imel polna usta hvale o svoji ženi??? Vsi se potem lepo vračajo v topel in ljubeč dom in vestno izpolnjujejo zakonske dolžnosti, če me razumeš. Da bi se temu odpovedali? Niti v sanjah. Izjeme zgolj potrjujejo pravilo.

oksa napisal:

> Aja, pa to moraš vedeti: vsi poročeni moški, ki varajo (ali to
> nameravajo), svojim ljubicam tvezijo, da se z ženo ne razumejo,
> da jih žena maltretira in podobne kozlarije. Jasno, katera pa
> bi šla s tipom, ki bi bi imel polna usta hvale o svoji ženi???
> Vsi se potem lepo vračajo v topel in ljubeč dom in vestno
> izpolnjujejo zakonske dolžnosti, če me razumeš. Da bi se temu
> odpovedali? Niti v sanjah. Izjeme zgolj potrjujejo pravilo.

ja, samo fora je v temu, da midva nikoli ne govoriva o njej. kar zvem, zvem od drugih. tudi od njegove prvotne družine. to so bolj insidearske informacije, ki najbrž res držijo. sicer pa nista poročena! drugače pa nisem tako neumna, da bi slepo verjela fantu vse, kar natvezuje. govorim na splošno. ker on ni nakladač. ni poln praznih obljub! ne obljublja! čeprav se vam zdi to neka umazana igra, v resnici ni tako. na nek način se oba spoštujeva.

Tudi sama te ne razumem,mislim da si res tak tip človeka,kot ti je napisal megaboy,se popolnoma strinjam.Moja mama je enaka kot ti,ko sem delala vozniški izpit,se je spoznala z mojim inštruktorjem,ki je tud srečno poročen,ima odraslega sina,sedaj pa se več kot leto dni dobivata naskrivaj moja mama pravi da je točno on taki kot si ga želi,ampak ne razumem,miljon jih gre mimo,ki bi radi morda resno zvezo,a ona glih njega…Sram naj bo takšne ženske in moške!Sama imam partnerja,12 let,2 otroka,in si ne moram tega oredstavjat,da bi imela moškega samo za občasen sex,potem pa bi šel nazaj k ženi.Groza!Pa brez zamere.

Bom kratka – če ne začneš na novo, veš da boš v tem začaranem krogu ujeta vse življenje …česar si v resnici ne želiš!

naletiš na iste .. lekcija se ponavlja, dokler je ne osvojimo ..

New Report

Close