Najdi forum

zabava presenečenja-pomoč

Pozdravljeni! Moj ima čez dobra dva tedna 30.
Pa me zanima če imate kakšne ideje za zabavo presenečenja(seveda ob polnoči) 🙂 že v naprej hvala

A ni to že ura duhov? Naj jih prikličemo ali odženemo?
Kaj pa kakšna seansa nagcev z maskami na obrazu? ;))

Odvisno, kaj čutiš do njega. Pri 30., pa če se imata rada, ja ne vem no, ti moram jaz razlagat? Sicer pa poglej, kako se je Marela oblekla, ko jih je dobila:)

Če ga pa ne maraš, pa prvi 2 vprašanji iz zgornjega predloga. Ti samo povej.

ja ja, vse razumem 😀 nagce se bova pozneje igrala 😀
Saj sem sama kriva, nisem dobro vprašala. V mislih sem imela zabavo s sorodniki, sosedi… After pa bodo nagci 😀

Draga nova, čisto razumem tvoje konkretiziranje vprašanja, saj imam tudi jaz težave s tem:)
No, da grem spet 100 let nazaj, ko sem bila jaz toliko stara…

Povabljenci so problem, če je to prijetna in diskretna družba, ne preveč glasna in elegantna, potem bi bil šampanjec in kakšna lahka večerja, seveda skrita kot pri Mr. in miss. Smith, ob npr. Ten sharp: You glasbi super, pa v nadaljevanju Enya in nato Pavarotti s Carusom.

Ob obisku malo mešane družbe pa bi bilo presenečenje kakšno skupno darilo te pisane druščine. Je nor na ure, mobitele, lepe srajce in kravate, knjige Harukija Murakamijao ? Mešane družbe imajo veselje ob tem, ko nekoga tako srečijo, da je malce šokiran. Pa dovolj hrane in pijače. Priporočam omakice, tortilje in različne nadeve…

Kako je pa on tebe na zadnje presenetil?

Naj bo, samo ne vem koliko daleč smemo iti s presenečenjem? Kakšno je njegovo zdravstveno stanje in koliko presenčenja bo lahko preneslo njegovo srce? Za ostale navzoče me ne skrbi.

Evo, malo odštekana ideja, ki ima možnosti za popestritev večera:

Težja varianta in organizacijsko zahtevnejša:

Poiščite vse deklice v katere je bil zaljubljen od vrtca dalje, ali je z njimi hodil pred zakonom.
Oblečemo jih enako, damo jim enake lasulje (in morebiti očala). Ob polnoči ga (z zavezanimi očmi?) pripeljete v prostor, kjer mu bodo na odru vse bivše zaplesale kankan.

Obstaja tudi Lažja varianta – enostavnejša za izvedbo (ena, največ dve osebi), kostumografija enostavna. Morda bi bila ta lažja varianta še bolj učinkovita. Ne vem,
če bi jo takoj napisal ali naj še malo počakam. Kaj pa če mož bere ta forum in potem
ne bo več polnočnega presenečenja?

bi bila res bolj mešana družba. Tortilije… super, zame, za njega za še kakšnega najinih let-ampak starši… jooj… OLD FASHION-narezki in tako 😀
Glede presenečenja zame, ni še za nama toliko let, da bi mu uspelo kaj takega-so bili organizirani partiji, ker imava namreč s svakinjo(punco njegovega fanta, mojo dobro prijateljico) na isti dan rojstni dan 😀
je pa presenetil na moj dan zjutraj… na 4 oči 😀

Za kan kan nisem ;D
Foruma pa ne bere, nobenega, ne samo mon-a 😀

Za “ta stare” popoldan posodice za juho s pokrovčkom in jim zvečer postrezi z že pripravljeno kremno juhico. Dobro je vedeti število ljudi, ker se vsi grebejo za te “krožnike”. Nadaljuj pa s pršutom na rukoli in sirom.

Predvidevam, da je oven in da ti z njim ni nikoli dolgčas. Zna biti tako iskren, dober, prijazen, ledvico bi dal zate, po drugi strani pa prav tako mrtvo hladen, nesodelujoč, s svojimi hipnimi idejami, z glavo v steno, vse hoče takoj in se naslednji hip že namrgodeno drži, če vsi ne skočijo. Da si mu padla v oči, moraš biti pa zares nekaj posebnega. Pri sprotnih padcih v posteljo se do sedaj verjetno ni dolgo zadrževal. Moraš biti inteligentna, urejena, zanimiva, iskriva, poskočna in neodvisna, da te sploh opazi, predvidevam. Še nekaj imaš, kar ga je zadržalo več, kot je običajno zanj. To pa veš le ti:)

Za torto priporočam motiv “dobrega živca”, ker boš le tako dobro vozila…

Torej nadaljujmo. Če ne bere foruma, je skoraj 99,99 … % zagotovljeno presenečenje. Znancem, prijateljem ali sorodnikom, če bodo to brali, le zabičajte, da obdržijo skrivnost zase.

Lažja varianta polnočnega presenečenja ne terja velike kostumografije in neke velike igralske zasedbe, ker lahko nastopa le ena oseba – vi (njegova žena). Ni nujno, čeprav ste ženska, da ste pretirano dobra igralka. ;)) Dobra volja pa je nujen predpogoj in če premorete še kanček občutka za humor, vam bo uspeh zagarantiran.

Oglejte si, prosim, ta video posnetek. Gre za voščilo, ki ga je 19. maja 1962, Marilyn Monroe zapela Johnu F. Kennedyju: Happy Birthday, Mr. President. Sama pesem, ki ni originalna, se opira na nekoliko starejšo pesem s pomenljivim naslovom: Thanks for the Memory. Daljši, skoraj štiriminutni posnetek, si lahko ogledate zdaj in tukaj. Za krajše verzije pa malo pogledajte še na youtube. Kar zadeva dolžino, nima odločilnega vpliva, – “princip je isti, sve su ostalo nianse”.

[youtube]EqolSvoWNck[/youtube]

Strigate z ušesi? Jaz tudi. Nadaljujmo z neresnim delom in načrtovanjem na pomebnem življenjskem polnočnem dogodku. Ideja, menim ni slaba, da mu zapojete. ;))

V nadaljevanju predlog scenarija:

Sledita dve neobvezni, vendar lahko učinkoviti uvodni razširitvi, ki pripomoreta k časovnemu (presenetljivemu) podaljšanju:

[list]
[*]morda nastopi še kdo, ki bo napovedal vaš nastop in odnesel krzneni plašč.
[*]lahko tudi gremo še naprej, da vam ta napovedovalec elegantno strga krzneni plašč, pod katerim nimate nič oblečenega, ;)) Če ste bolj sramežljive sorte in za vaš boljši občutek si morda omislite prosojno oblačilo. Tako bi zadostili spodobnosti, da ste oblečeni in obenem pokazali, da ste odkriti in nimate česa skrivati. Le v skrajnem primeru bi si omislili obleko v barvi kože in če bo primerna razsvetljava ali zatemnitev, se ne bo natanko opazilo ali ste nagica ali pa ne. Tisti After je lahko (in zakaj ne?) tudi Before ;)).[/list]

Kaj pa ustrezno prilagojena pesem (morda tudi prevedena ali s čisto novim izvirnim besedilom)?
Saj tudi besedilo Marylinkine pesmi ni bilo originalno, temveč prilagojeno dogodku in osebnosti. Če bi napisali kaj več, bi morda tukaj odprli še pesniški krožek, ki bi vam pomagal še pripraviti ustrezno besedilo. Če pa je vaš mož tudi prezident, pustite besedilo tako kot je.

Niti Marylinkino besedilo ni bilo zahtevno, pesem ne terja nekega izostrenega glasbenega posluha, plašč je lahko iz umetnega krzna, pikico si brez večjih težav sami narišete, namesto “poblajhanih” las (če jih že nimate) si omislite lasuljo. Če boste s seboj imeli še kakšne »koledarske« ali »tovornjakarske« slike v slogu Marilyn Monroe, lahko še dodatno popestrite večer v veselje ostalim navzočim. 😉

Nikar ne pozabite, da pesem morate zapeti izzivalno, pa vendar zadržano in izžrevajoča strast naj bo več kot le prikrita. Lahko si privoščite zasanjan pogled, počasno zapiranje vek, nato pogled, ki odtava v daljavo k vašemu preljubemu, skratka pogled, ki več razkriva, kot prikriva zlasti v povezavi s trenutki, ko se bo zabava končala in ko bodo ugasnile luči.

To traja približno štiri minute, lahko pa pa se ustrezno skrajša (krajše verzije je enostavno najti na youtube) ali pa tudi podaljša. Vsekakor lahko tudi malo improvizirate: npr. ko odhajate z odra zazibljete nekoliko izraziteje z boki, med petjem stopite do moža in mu odtisnete zvočen in ne slinast poljub na lica (vendar uporabite tako šminko, ki je ni moč hitro odstraniti). Domnevam, da se boste še sami česa domislili, ker ga bolj natanko poznate.

– V teh dveh tednih lahko mirno naštudirate vlogo.
– Cela zadeva lahko traja le 5 minut. Toliko koncentracije zmorejo ljudje tudi ob polnoči.
– Ne boste preveč utrujali ljudi.

Upam, da se bodo v načrtovanje vključili še drugi in prispevali svoje in drugačne originalne ideje.
Ne smemo pa pozabiti na koledar(ske slike ;))), kajti čas hitro mineva.

New Report

Close