Najdi forum

zab. Humana, 10-ič

V debati o Humani sem prebrala, da oblačila prodajo v države tretjega sveta. A je bila še katera tako čuknjena kot jaz in je v zabojnik vrgla budne, plašče in škornje, tam zimskih oblačil vendar ne potrebujejo.

države tretjega sveta niso samo v Afriki…tudi v kakšnih drugih, hladnejših območjih…

katja, naj te ne skrbi, tudi bunde bodo prodali, :-)))

mene pa zanima, na Humanini spletni strani piše samo o lokacijah v Lj, Kr. itd.,
kaj pa Humamanin zabojnik v Gorjah in na Bledu,
gre za drugo (podobno) organizacijo?

lp tamara

Kolikor jaz vem, oblačil ne prodajajo v države tretjega sveta, ampak v njihovih prodajalnah po Evropi in ZDA z izkupičkom pa pomagajo državam tretjega sveta.

TAMARICA, kje na bledu in v gorjah pa so ti zabojniki. Jaz, imam ene 2 mes. naštimani 2 vreči cunj. pa mi je predaleč se peljat v Kranj

En zabojnik je na Bledu pri nogometnem igrišču, drugi pa v Spodnjih Gorjah na spodnji avtobusni postaji (na križišču kjer se cesta razcepi levo proti Pokljuki, desno proti Vintgarju).

tut jst sm vrgla bunde, plašče, čevlje…

Vse Ok, vendar predlagam, da neuporabne obleke nesete na Karitas ali v kakšno drugo ustanovo, kjer pomagajo revežem. Bolje, da pomagamo domačim ljudem kot …. bog vedi komu in kdo na ta račun služi.

Bom, ko bo Karitas ali RK namestil zabojnike. Dokler pa se bom morala zato voziti čisto na drug konec mesta in še to v času njihovih uradnih ur, mi je precej bolj enostavno vreči v zabijnik.
In gre za stare obleke, ki sicer lahko pridejo marsikomu še prav, a obogatel z njimi ne bo nihče.

Kleo hvala.

ha ha karitasu zaupat drugim pa ne. No zame je obratno.

So pa taki komentarji zelo nizki. Namesto spodbujat ljudi k darovanju je vedno treba sejat dvom. Kaj imaš od tega?

RK ima zabojnik pred njihovo zbiralnico na Viču. naslov je sicer Tržaška 132, vendar se moraš peljati po tisti cesti, vzporedni s Tržaško, ob železniški progi – če greš z avtom
Tako da nisi vezana na butast delovni čas. Zadruge lokacije pa ne vem.

New Report

Close