Za zrtve v Ameriki
Robotrade, d.o.o., Bled
Congress Service
SI-4260 Bled
Grajska cesta 18
tel: + 386 45 765 000
fax: + 386 45 765 001
GSM: + 386 41 707 114
A small gesture
Dear friends
I’m sorry that it is such a sad event that brings me to write you.
I have received a request by email and have been asked to send it to you as well. Light candles in the windows tonight to show that we feel with America and the tragedy that have hit them. Light it for all the people who have lost their lives and for their family that now are left behind, especially for all the children who will not see their parents again. Let them see that we stand together!
Ali se bomo pridruili ?
Senja
Američani so v “teroristicnih napadih” 11. septembra dobili pošteno in še kako zasluženo lekcijo. Žal mi je da v “teroristicnih” napadih ni bilo ubitih vsaj nekaj milijonov Americanov.
Upam da muslimani kaj kmalu ponovno izvedejo tako destruktivne napade na Zdruzene drzave Amerike kot so jih izvedli 11. septembra 2001.
Resnicno mi je zal da v napadih 11. septembra 2001 ni umrlo vsaj nekaj deset milijonov Americanov.
11. septembra 2001 so muslimani dokazali da jim Americani ne sezejo do kolen.
Bravo za pogumne mlade arabske “teroriste”ki so izvedli briljantne napade na gnile, luzerske Zdruzene drzave Amerike.
Od konca Druge svetovne vojne gnili Americani niso dobili niti ene in edine vojne.