Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost za ženske – obisk ginekologa z obrito ali kosmato

za ženske – obisk ginekologa z obrito ali kosmato

Pa kaj to se čist obrijete al kaj? Ker men se zdi to ful bedno-jst se manj kot na črtico nikol ne pobrijem… Sicer sem se pa jst o tem pogovarjala z mojo ginekologinjo, ki je btw ful faca in je rekla, da ona po tolkih pregledih na dan, teden, mesec sploh ne opazi, al je pobrita ali poraščena, ker je pozorna bolj na druge stvari. V svojem poklicu je vidla in po pravici povedano zavohala že vse, tako da jo čisto nič več ne preseneti.

a veš kaj si reče ginekolog ko popoldan pride domov? “Mater, če bom videl samo še eno p.ičko bom….!” :))) Juhuuu žena 🙂

pobrij se po glavi pa te spodaj še opazil ne bo.

lp ajs

sam tolk.. jz nobenmu ne dam upogleda na oz. v mojo *****, ne da bi bla le-ta obrita.. halooo.. kako pa zgleda če nimaš obrito.. pa da ti pol ginekologinja oz. ginekolog iščeta vhod v tvojo shrambo skoz tist grmičk k ti zraste. 😛

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

Ja jest grem s tako “frizurco” k jo takrat furam sam da sem še tolk bol previdna da je lepo pobrita pa čista uglavnem urejena taka kot mora bit vedno pred spolnim odnosom :o)

“…sem še tolk bol previdna da je lepo pobrita pa čista uglavnem urejena taka kot mora bit vedno pred spolnim odnosom :o)”

Hehe, tole se je pa slišal, kot da greš sexat h ginekologu. Se bo tista, ki je zastavila to temo čist prestrašla, kaj vse jo čaka.:)))))

večina mladih punc danes ima delno obrito (vglavnem črtica), tako da gredo tudi take h ginekologu; nekatere pa tudi čisto pobrite ali zaraščene (pa ne nalašč!:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close