Najdi forum

Dragi Zbegan,

moje mnenje bi rad. Takole: Preveč psihologije škodi, še posebno v razmerju med dvema, ni problem, če je psiholog tretja oseba, ampak vidva z psihološkimi prijemi ne bosta prišla daleč.
rešitev je preprostost, čisto tako po domače, po kmečno, najbolj banalne stvari za večina, so najboljše, bolj ko je preprosto povedano, manj je možnosti iskrivljenja stavkov.

Vesta vse, čutita vse, zavedate se prijateljstva, ljubezni, občutkov, zavedamo se trpljenja in kaj narediti, pa nikakor ne moremo narediti odločilnega koraka. Zakaj? ker nas je strah, ker ne poznamo prihodnosti. bolje je nepoznati prihodnosti in se odločiti iti naprej, kot ostati v preteklosti z vsemu kar te obkroža. Kajti dobili boste občutek, da ne živite. no, da ne bom še jaz samo filozofiral. Imam nekaj retoričnih vprašanj zate in namig. Kako boš pa ravnal, je pa tvoja odločitev.

Iz tega kar sem prebral, je važno: ali ti sprejmeš cel komplet, tako njo kot vse ostalo kar ji pripada okoli nje, tako njeno preteklost, kot prihodnost? ali si samo želiš bližine nekoga, ali si pripravljen sprejeti skupno življenje?

še je vprašanj veliko, ki si jih moraš zastaviti samemu sebi, kaj sploh hočeš? In ko si boš vse to odgovoril in pritrdil z DA, vse to hočem in vse to bom sprejel, pa naj bo kakorkoli že bo.

No če je Da, potem pojdi do nje pa ji vse povej. kaj hočeš ti in kako si rpedsatvljaš skupno življenje. Ne ovinkari, direktno, vsa čustva, ki jih gojiš do nje, povej, vse misli, kaj in kako, povej. nikar pa na ispusti, da kakorkoli bo boš tako sprejel in če se ona tdui odloči za, ji samo še rečeš, čeprav bo še težko, si želim, da skupaj to prebrodeva. To je moja želja in v to sem sedajle 100% prepričan, kaj hočem.

včasih moramo doliti tisti delček bencina, da se vsaj malo rpemakne avto , kajti najtežje je avto premakniti za en centimeter, ko enkrat gre, potem gre. in to vedno lažje.

Predvsem pa bodi iskren, do sebe in do nje, brez dodatkov in ovinakrjenja. tako bosta oba vedela pri čem sta in kaj hočeta. Kot vedno pravim, ljudje, dajmo se pogovarjati in si vse povejmo, prišparali bomo na času in skbeh.

veliko sreče želim,

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Najlepša hvala za enkraten odgovor. Vsa vprašanje so bile že prej odgovorjena pozitivno, tako da se zavedam paketa,ki ga dobim. Že pred tem odgovorom sva se pogovorila in povedala tisto, kar naju je dušilo ali pa skrbelo. Zdaj bova videla kaj bo prinesel čas in potem upam da naredila prvi “zagonski” korak. Res upam na najboljše, ker jo imam preprosto povedano zelo rad in vem da bi lahko bila skupaj pravi par. Bomo videli …

Hvala, lep pozdrav in vso srečo tudi tebi.

New Report

Close