Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Za vse nas ki nas kdaj zgrabi domotozje

Za vse nas ki nas kdaj zgrabi domotozje

Tocno tako, Brit je smrdljiva, nagnusna svinja.

SWINYA si Brit ja. Mas tako smrdljiv gobec, da vse bezi od tebe prekleti sekret zagamani.

Tudi jas sem veckrat cital to kr pise Brit – Chipman – Britichman — (to je pa isti ) pa je zmeraj

tak kot stari stakor v svoji Gb v nekem otoku kot Napoleona so ga Anglezi tam zaprli

to sploh ni Slovenec to mora biti neki Wafen SS ki celi svet mrzi

Britisekret je nagnusno smrdljiv stekel pes. Tak gnoj potem soli pamet na forumu in se roga ljudem. Prekleti izprijenec nicvredni. Se lastno mater je sram, da ga je rodila nicvredneza.

Za vse xxx e in vektorje in njim podobnim….

Fotrom vas bom zatožil…. smrkavci zeleni!!!

Kaj ste izkusili v življenju!? Verjetno nič, saj ste dobili vse na krožniku od vaših staršev. Ko se vam pa vzame samo drobtinico pa v jok in na drevo. Niste zreli za normalno debato katera je podprta z argumenti ali življenskimi izkušnjami.

Glede odhoda v tujino: vsak ima svojo zgodbo in slpoh ni res, da vsi odhajajo v tujino. Ste videli kakšno slovensko vas popolnoma prazno? V tujino gre malo ljudi, merjeno v promilih in ne procentih. Tudi, če bi vse ostali v Sloveniji je ne bi mogli rešiti.

V tujini se ti mišljenje spremeni, vidiš druge navade, kulturo in življenske vrednote. Meni je še vedno precej stvari tujih, čeprav sem že precej časa tukaj, vse je drugače, nekaj je bolje nekaj slabše….
Avtomobili- slovenska bolezen, če ga ne menjaš kot gat si čisto mimo, tukajle nihče ne gleda na to, je samo sredstvo da te prepelje od točke A do točke B. Več dajo na družino, hišo….

Veste kaj, kdor se odloči, da gre v tujino…za nobenega takšna odločitev ni lahka. Marsikdo bi rad ostal v Sloveniji ali prišel nazaj, pa saj veste, ko se enkrat odločiš ni poti nazaj. Torej ne sodite ljudi o njihovem življenju ker ne veste njihovih zgodb.

Smrkavci…..ste vsi brez napak, imate vse urejeno pod streho? (beri glavo) Imate?
Super, potem prvi vržite kamen!!!

p.s. Nimam nobene veze z Britom- nisem Brit, se pa v mnogočem strinjam z njim.

Shipman ne kolnemo tebe in se tudi vecina strinja s teboj. Ampak poglej na kaksen nacin pise ta kvazi v Angliji ziveci izrodek clovestva Brit. Kej je kasen admin, da zablokira tako nesnago. Poglej vse poste za nazaj in bos videl, da se je ta sekret skregal z vsemi uporabniki do sedaj. Ta tip je en hudo bolan provkator, ki misli, da zato, ker on namisljeno zivi v Angliji in mi ostali v bedni Sloveniji, da je nekaj vec. Povem ti se enkrat ti prekleti pankrt, da si res nekaj vec, ja in to je, da si najvecji stekel garjavi pes na tem forumu! In se nekaj ta Britsekret ne zivi v Angliji amapk si vse to izmisljuje!

Koncno je tale brit po gobcu dobil zato ker vse druge za bedake vzame pa se sploh ni opasil
kadar o drugih govori sam sebe v ogledalu gleda ..to je stara zalita koza – kozel zena ga je zapustila zdaj pa je vse skozi pijan na svojem izgubljenem otoku se za Robinsona jemlje

Chipman in brit so ista oseba

enkrat pise z enim drugic pa bo brit ali britichman

ko ga vsi mrzijo on se pa kar skriva in kozo menja

kot kaca ..

glavo mu je treba obadve ker veckrat z spodnjo studira

ko rece da je samo on trpel da je to samo nam drugim na kroznuku prislo

to so pa besede od brit on se zmeraj za zrtvo jemlje

Ce zelis uniciti ta forum, si na dobri poti. Preden se pa to zgodi, naj ti pa povem, v cem je razlika med Britishmanom in tabo.

Britishman pove svoje mnenje na podlagi svojih izusenj in pise povzetke clankov iz casopisov in interneta. Njegovo izrazanje sicer ni ravno vedno na nivoju in malo prevec filozofira, a tisto, kar hoce povedati, so napotki tistim, ki zivite v Sloveniji, ce znate brati med vrsticami.

Ti, XXXx, si pa na tem forumu ocitno z namenom, da preizkusas svoj pogum v pisanju zaljivk in kletvic, in da posledicno unicis ta forum. Me preseneca, da administrator se ni blokiral tebe.

Torej, Britishman poskusa bit konstruktiven, ceprav mu to vedno ne uspe, ti si pa izkljucno destruktiven.

Destruktiven ja, do smrdljivega prasca Britisekreta ja.

Brita bomo ujeli ga ostrigli mu kurca odrezali un mu to v usta dali da fafa

Sicer ne vem, ce se beres forum ampak sem nasel maple syrup pri nas. Nisem pricakoval in zdaj preizkusam. 🙂

SE TU JE SUPER BRIT SVOJ VELIK GOBEC PRIPELJAL

TO JE PA ZARES NEKO GOVNO KI SMRDI CRKETINO

Sicer ne vem, ce se beres forum ampak sem nasel maple syrup pri nas. Nisem pricakoval in zdaj preizkusam. :)[/quote]

Kaksen se ti zdi?

Po pravici povedano, meni ni vsec. Prvic sem ga jedla v Banffu, v Rocky Mountains, politega po pancakes, ker je to tradicija. Pancakes so bile pa narejene z ajdovo moko. In nocem zaliti domacinov, ampak meni ni slo po grlu vec kot en grizljaj. Slovenske palacinke, pa domaca marelicna ali celo slivova marmelada zame vedno zmagajo. Sicer pa poskusi se originalno varianto. Ko bo mrzlo (ce je sploh kdaj pri vas) in ko bo zapadel sneg (ce sploh kdaj zapade), zlij maple syrup v sneg, da delno zmrzne in ga jej kot liziko ali bonbon. Potem pa porocaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close