Najdi forum

Za vse, ki iščete delo

hej, koklja, upam da boš obelodanila zadevo! V dveh stavkih, če je mogoče.

Majda,pa da me j…. nimam tvoje pošte.Od vseh drugih jo normalno dobim od tebe nimam nič?!!

Sori Majda-saj vendar čakam pošto od Mateje,danes pa res slabo čitam.Skratka od MATEJE še vedno nič…

ha, ha koklja, men se zdi da tud nč ne boš dobila, po moje je punca razočarana, ker je mislna, da bo fuuuuul pošte dobila. A ni enkrat en pod imenom mladen, jurček…. tud na take fore iskal “žrtve”? Klikn, pa prid po dnar, tko nekak je blo.

Ja tud men se tako dozdeva.Ja pa (smo)so ga hitro skenslali.Ampak jaz sem potrpežljiva in še vedno čakam (upam,da mi ne bo prej brada zrasla)….

veš kaj, najbrž mateja zdele denar šteje, pa nima cajta za odgovore…..

Ker me tako razganja od samega veselja ( ravnokar sem preštela kupčke ), sploh nisem porajtala, kam sem vama odpisala.

Moj odgovor bosta dobile na vrhu foruma – sicer imata pa dost cajta, ga bosta že našli.

Pošlji mi mail

Pozdravljena!
Tudi mene zanima, za kakšno delo gre. Prosim vas, da mi odgovor posljete na e-mail. Lepa hvala, Silvester

P.S. Vsem tumpastim tudi moj posel ne bo pomagal.

Mateja!
Besede, ki so zapisane na vrhu, so tvoje – kopirala sem jih iz enega tvojih mailov. Pa niso edine takega nivoja. Se ti res ne zdi, da ljudje, ki nimajo službe, ne potrebujejo takih in podobnih izjav nekih prepotentnih, najbrž precej zafrustriranih ljudi???
Kljub vsemu, bi nekje zgoraj, v zadnjem kotičku svojih možgančkov vendarle lahko premogla kaj sočutja? Ali se morda motim?

Nataša

New Report

Close