Najdi forum

Za vse, ki iščete delo

Najprej vas vse prav lepo pozdravljam.

Berem vaše teme in ne morem si kaj, da ne bi napisala par vrstic….

Prav jezna sem, ko berem, da bi radi delali, pa vas nikjer nočejo zaposliti. Sama dajem oglase, da iščem ljudi, ki bi se ukvarjali s predstavitvijo zelo dobrih izdelkov ( pri nas skoraj nepoznanih ). Veliko je sicer zanimanja za moje oglase, ko pa povem, za kaj se gre, se vsi potuhnejo… Pa tako radi bi vsi delali…

Sama imam končano VII. stopnjo izobrazbe in ni me sram povedati, da so me vrgli iz službe takoj, ko sem jim povedala, da sem noseča.

Ko mi je prijatelj povedal, da lahko zaslužim tudi na drug način, sem bila najprej skeptična. Sedaj mi pa ni žal, da sem se za to odločila.

Če koga zanima, mu lahko pomagam, drugače pa veliko sreče s pisanjem prošenj…

Kakšna oblika dela pa je to če smem vprašat.

Pozdravljen.

Da ne bi slučajno kdo rekel, da delam reklamo za to podjetje, bom rade volje odgovorila, če mi pošljete e-mail.

LP Mateja

Mi lahko pišeš na mail, nekako ne morem poslati mail – a
hvala

Pozdravljeni!

Zanima me delo ki ga ponujate.Prosim za informacije.
Hvala

test, ce dela forum

zanima me to delo,ker so tudi mene vrgli iz službe ko sem rodila

e-mail [email protected]

Če je prodajanje od vrat do vrat razne krame kot so parfumčki, žajfice, ličila (ko da se tega ne da kupit v štacuni, če bi že kdo rad…) se ne čudim, da so se vsi potuhnili, ko so vidli, o čem se gre.
Komu pa je v veselje hodit okoli in morit poštene ljudi z neko prodajo, ko itak kupi vsak lahko v trgovini, če kaj hoče.

Vse kar takole velikodušno ponujajo, je res prodaja od vrat do vrat (sesalci, kozmetika, knjige,…).
Jaz bi raje za tekočim trakom delala.

Živjo!

Če je ta “posel” ki ga opravljate prodaja od vrat do vrat in dvomim da to ni, potem ste si domislili nakam čuden način za svoje promoviranje. Tudi sam sem bil kar nekaj čas v raznih NetWork-ih in moram reči, da je to en “@!#$” od posla. Ni čudno da vam ljudje bežijo in se nočejo lotiti zadeve. Po moje tak način prodaje v Sloveniji nima perspektive ker nimamo take mentalitete kot Američani. Mogoče zaradi tega ker smo preponosni da bi se spustili na kolena pred kupcem in moledovali naj izpolne naročilnico, mogoče pa tudi zaradi tega ker je uspeh v tem zelo nepredvidljiv.
Skratka moje izkušnjke so slabe, v glavnem so drugi živeli na moj račun…

Ni prodajanje od vrat do vrat, ker v take stvari se sama ne bi spuščala.

Zaradi mene lahko delate za trakom ali pometate ceste. Vsako delo je častno in povsod se je treba vsa malo potruditi – tudi sama se.

Je pa tako: Jaz nikoli ne dajem nobenih pripomb, če stvar ne poznam …

Lp

zdej pa res ne vem, zakaj taka skrivnostnost? Al je zavarovalništvo, al je Oriflame-ki ne pusti objavljanja v medijih za pridobivanje članov, razen če ti dovolijo- al je prodaja oziroma snubljenje ljudi za predstavitve-od Am waya, do Kirbija…..al kva??? Zakaj nam samo mal ne namigneš, mogoče smo pa bodoči miljonarji, pa smo tolk tumpasti, da ne vidmo prilike, ki nam jo ponujaš? Al pa poznaš loto številke, ki bojo drug teden izžrebane? Torej……kva je to???

Mislim, da sem že napisala, da za vse informacije pišite na e-mail.

Amway, Kirby, Oriflame,… je pri nas že izpeto.

P.S. Vsem tumpastim tudi moj posel ne bo pomagal.

aja, in kolk e-majlov si že dobila, je zanimanje za tvojo ponudbo? Zdej bi rada, da mi kdo odgovori, ki ti je poslal e-mail, kaj je to.

Jaz sem ji poslala mail pa ni odgovorila.

no, pol mi je jasn, kako je s tem ” delom”, če še tolk ni fer, da bi vsaj odgovorila.

To je zgleda spet tisto, ko neke mail nabiraš in potem ti plačajo.

To ne bo držalo, koklja, do sedaj sem čisto vsem odpisala.

Res je,da sem dvema, ki sta mi pisala že včeraj, zaradi drugega dela, odpisala šele danes ( malo prej ).

Magda, pa kaj je s tabo? Piši mi na e-mail, se bom potrudila, da ti odpišem še isto minuto. Tako boš čisto vse vedela in ti ne bo treba spraševati drugih.

mateja

Moja napaka, MAJDA ne Magda

Meni nisi!!!Moj mail:[email protected]!

New Report

Close