Za vse
ki imate v tem tednu kontrole, Uz-je, CT.-je , kemoterapijo, obsevanja ali čakate na izvide držim pesti.
Cmok za vse limfomčkarje :))
petra&jakson
Ojla, naša je že skor k pušlc naglčkov. :)))) No, jutri bom že nared za kuharijo. :))
Dej, se vidmo v četrtek. Sicer sem pisala moji onkologinji, če ima smisel zdaj po virozi na kontrolo, ker imam vnetje dihalnih poti. Sej veš, ne bi rada videla, da bi mrbit kakšen rtg mešal zdravnike… kaj pa veš, mogoče se vnetje vidi kot kakšna sprememba in potem bi lahko po nepotrebnem kakšno paniko zagnali. Jaz pa potem še večjo. Sej štekaš, ne?
:)) Hvala, Petrca. Sem pa pravkar tudi dobila email od onkologinje, ki pravi, da se viroza ne pozna na rtg sliki niti na krvni. 🙂 Torej…. v četrtek gasa na Onko.
Sem pa danes zjutraj (sem doma ostala) gledala oddajo Dobro jutro in je v njej splošna zdravnica govorila o virozah in gripah. In o razliki med njima.
Viroza: vročina, kašelj, slabo počutje in smrkanje
Gripa: bolečine po telesu, glavobol, kašel in BREZ SMRKANJA!
Je pa baje trenutno na ultra pohodu gripa.
Hm, na ultra pohodu praviš da je gripa – a se je že razširila ali šele prihaja ?
Da vem, kdaj naj poniknem iz javnih prostorov, pa tudi da naženem paniko med drugimi transplantiranci, ki so še pod imunosupresivi tako kot jaz.
Lahko noč,
pa mirno dihanje kljub vnetju, Kristina