za utrujeno – kognitivna vedenjska terapija
Draga utrujena!
Danes sem po dolgem času spet na netu in sem pregledala tudi nekaj starejših sporočil. Odkrila sem tudi tvojega, v katerem si spraševala, če kdo ve za naslov institucije, kjer izvajajo kognitivno vedenjsko terapijo za ljudi s prehranskimi motnjami. V edinem odgovoru ni bil omenjen center Medico dr. Sentočnik, pravzaprav ni bil omenjen noben center. Nerada sicer delam reklamo, toda v takem primeru ne bom oklevala niti za sekundo.
Torej, v Ljubljani in Mariboru ima omenjeni center tovrstno skupinsko psihoterapijo, zoprna reč je le, da je ne krije zavarovalnica, ampak je treba vsako seanso plačati, letos 5.000 SIT na eno srečanje.
Tel: 01/ 423-45 70, Levčeva 11, Ljubljana – Rožna dolina
02/251-48 67, Ribniška 2, Maribor.
Slišim, da je terapija zelo uspešna. Veliko sreče, utrujena.
Lp, Maja
Draga Utrujena!
Sama omenjene terapije nisem poskusila, a poznam gospo, ki je po njej postala “drug človek”. Seveda ni bližnjic. Pri njej je trajalo sedem let, cilj pa še ni dosežen in tudi nikoli ne bo, ker ga ni. Je samo pot, ki pri njej pelje navzgor.
Naj te teh sedem let ne prestraši. Odloči se in nekaj ukreni še danes. Prej ko boš, prej se bo tvoja krivulja obrnila navzgor. Držim pesti zate!
Lp,
Maja