Ja, pot spominov in tovarištva, recimo do Živalskega vrta je kar luštna tekaška varianta, pa potem skozi Mostec na Rožnik in čez v Tivoli, če želiš malo hriba, pa okrog Rožnika recimo. Iz Dravelj bi šla jaz do Večne poti in takoj si v Mostecu oziroma pri Koseškem bajerju. Ali pa se malo zapelješ z avtom, če ti je zoprno tečt po pločniku.
Jaz tečem vsak dan, pa se mi ni še noben pes zakadil pod noge. Verjetno že preventivno delaš tako paniko, da te pes zavoha na 10 m in te gre pod noge.
Drugače pa za novopriseljeno: Mostec in Rožnik sta prepletena s trim stezami, glej smerokaze in pa nimaš kaj zgrešiti.Ali se pa pripopaj kakšnemu tekaču za rit, ni vrag, da bosta skupja kaj našla :))
:)))
Hehe, mogoce se bom kar na eno izmed vas “pripopala”, da se ne izgubim 🙂
Malo sem sicer se iz kondicije, tako da me bo tekac spredaj tako ali tako prej ali slej izgubil 🙂
P.s.: alenka**, tudi meni se na “mestnih in obmestnih” tekaskih progah se nikoli ni zgodilo, da bi se kaksen pes zakadil vame. imajo tudi vsi lastnike v blizini. se mi je pa ze zgodilo, da se je zakadil vame kaksen pes, ko sem tekala po bolj neobljudenih poteh, kjer so psi s kmetij kar spusceni. ali pa se je zagnal vame, ko sem kolesarila mimo. tako da mislim, da se nimas cesa bati.