za tiste, ki ste te dni delale teste
Halo!
Nekaj dni nazaj vas je kar nekaj pisalo, da boste delale teste in upale na zanositev.
Ali je kaj spodbudnih novic?
Jaz sem test naredila že v četrtek, čeprav bi menstruacijo morala dobiti šele včeraj. Test je pokazal čisto rahel plus (res čisto rahel). No in do danes še nisem dobila menstruacije. Nisem čisto prepričana, da sem res noseča (čeprav sem ob popoldnevih zelo utrujena, pa tudi na stranišču sem non stop). Če pa je res, pa sem izredno vesela, saj sva planirala na mesec in je v prvo ratalo (tudi pri prvi nosečnosti).
Lep pozdrav, z željo, da se tudi pri vas pokaže plus!!!
Jaz sem delala začetek prejšnjega tedna (bil negativen), potem spet v soboto (bila res čisto rahla črta) – tako da še vedno nisem čisto prepričana. Obakrat baby check mini. Danes grem po clear blue in bomo videli, kaj bo. Zadnjo M sem imela 10.10., tako da upam, da sem …
Imava 3,5-letnika (ki je “ratal” v prvem poskusu), za tega drugega se pa trudiva 7 mesecev.
Ajs
Jaz sem tudi delala v začetku prejšnjega tedna in rahel +; da bi se 100% prepričala sem šla še v zdravstveni dom na samoplačniški test urina (800 sit) in počakaš pol ure in imaš rezultate. Tudi pozitiven. Tako da res mislim da je to to.
Sm prov vesela. Sicer ni bilo načrtovano je pa sedaj toliko bolj zaželjeno.
Pozdravljene,
jaz sem delala test v torek (Baby check) in je bil negativen (ob 4h zjutraj sem gledalain gledala, na koncu se mi je zdelo, da vidim rahlo črtico). Sem bla že mal razočarana, Po nasvetu ene od vas, sem test(Clearblue) naredila v petek zjutraj in je bil + in to dobro viden. Še zdaj kar ne morem verjeti. Danes se moram naročiti pri G.
Imamo že 5-letnika doma, ki je “ratal”v prvo, zdaj smo delali 6 mesecev.
Mal pa me skrbi, ker sem imela namesto M štiri dni rjav izcedek. Ne vem, kaj naj bi pomenil. Ali je imela katera kaj podobnega?
LP
zdej se bomo večkrat slišale, ker bom verjetno imela kakšen vprašanja in tudi bolj redno vas bom brala
pipi
Hoj hoj
Punce čestitke!!! Bravo, bravo
No jest pa še čakam,…..danes bi morala dobiti M, pa je še ni!!! In tut močno upam da je ne bo!
Me je pa nekaj dni po ovulaciji ful otrdel trebuh, prsi so mi otekle oz. se povečale, bradavičke so me srbele in pekle,…ampak zdej je že boljše. Upam da se je kaj prijelo, bomo vidl…..
Držte pestke!!!