Najdi forum

Tashy,
a si rodila v Ljubljani, 5.2.2005??? Če si, sva skupaj čakali na porod na oddelku D. Velikokrat se spomnim nate….

Smo bili na dopustu, pa nisem brala, zato se šele zdaj oglašam.
Ja, sem.
A si bila na postelji proti vratom ali proti oknu?

Tashy

Tashy mamica dveh princesk: Katja 15. 8. 1999 Veronika 5. 2. 2005 - 15. 2. 2005 (HLHS) dveh mavričnih princev Timotej 12. 6. 2006 Tobija 3. 1. 2014 ter še dveh angelčkov Lucija 22. 12. 2011 (PDP 14. 6. 2012) (HLHS) Niki 15. 11. 2012 (PDP 14. 7. 2013) Most people dream of an angel, I held two in my arms

Proti oknu; pa še potem sva se 1x srečali v kopalnici, ker sva bili v sosednjih sobah. Saj medtem sem malo pobrskala po forumu in našla tvoje stare poste in že videla, da si to ti.
Jaz sem prišla v porodnišnico več kot sitna, ker se mi je zdelo zelo narobe, da mi bodo sprožili porod, potem sta me pa tvoj pogum in moč čisto prizemljila; zaradi kakšnih malenkosti se jaz sekiram…. Pa še pol sem imela kar malo slabo vest, ob tistem hitrem srečanju pred straniščem, nekako nisem našla pravih besed, sem te mislila še kaj obiskati v sobi, pa mi tudi ni uspelo…
Sicer sem imela tudi sama dva spontana splava v 10. tednu, a se mi to sploh ne zdi primerljivo s tvojo usodo (in ostalimi puncami na forumu). Velikokrat mislim na vas in vaše zvezdice, sploh na Veroniko, ki ji tudi mi 5. februarja pošljemo lepe misli….
Kako pa je vaša drugošolka?

Spomnim se te ja. Če se ne motim si imela doma že hčerko in sina, takrat pa si rodilo punčko. Neverjetno ampak tudi imena za vse tri še vem 🙂
Nikar ne imej slabe vesti, saj človek res ne ve, kaj bi takrat rekel. Pa tudi obiskala bi me težko v sobi, ker sem bila več ali manj na intenzivni. V sobi sem samo jedla in spala.
Naša drugošolka Katja že veselo žuli šolske klopi. Letos je malo kasneje začela s šolo, ker smo bili na dopustu. Je imela malo podaljšane počitnice.
Drugače pa imamo doma trimesečnega korenjaka Timoteja – naš mavrični otrok. Tako da imamo pestre dneve.
Oglasi se še kaj.
LP, Tashy

Tashy mamica dveh princesk: Katja 15. 8. 1999 Veronika 5. 2. 2005 - 15. 2. 2005 (HLHS) dveh mavričnih princev Timotej 12. 6. 2006 Tobija 3. 1. 2014 ter še dveh angelčkov Lucija 22. 12. 2011 (PDP 14. 6. 2012) (HLHS) Niki 15. 11. 2012 (PDP 14. 7. 2013) Most people dream of an angel, I held two in my arms

New Report

Close