Najdi forum

za take bi uvedla počasno mučenje

v sosednji vasi je žena zalotila moža z lastno materjo v postelji. Pa je znorela! Baje odšla od njega, pustila mu 7 letno hčerko

Prejšnji teden je oče posilil to punčko. Več ne bi komentirala. Kakšna revica je punčka.

Kakšen oče je to? Kakšna mati, ki je pustila otroka tam? Otrok bo vse življenje trpel

Smili se mi. tudi sama imam hčerko, sicer še dojenček. Ko je moj mož slišal to zgodbo, so se mu pojavile solze v očeh. Rekel je samo: kako je mogel! (saj pozna omenjenega perverzneža)

Za take bi uvedla mučenje!!!!!

lp

Jaz tudi. In zraven bi malce pomučila še razne službe, ki ne naredijo nič. Ampak kaj, ko bi bila na koncu kaznovana jaz, krivci pa oproščeni zaradi nesrečnih otroštev in olajševalnih okoliščin a la alkohol.

Se ti ne zdi, da s takimi ljudmi najbrž ni vse v redu? In ti bi jih še mučila?

Prej bi rekel, da so pravi krivci tisti, ki dopuščajo takim, da “odvezani okrog hodijo” pa bi morali to preprečiti.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

In kaj bi naredil ti, ksiht?

no o očetu ne bi izgubljal besed, saj jih je škoda, o materi pa bi rekel kakšno, saj je vsekakor kriva da je punčko pustila pri moteni osebi in bo vsekakor kazensko odgovarjala zaradi malomarnosti.

Js bi take tipe kastrirala, vi ne?? Sej vem, da je bolan, sam žalostno je, da si sam zatiska oči pred tem. Naj si prizna in naj poišče pomoč, hudiča!!! Najhuje pa je to, da velikokrat otroku potem, ko sploh zbere pogum in pove mami, tega še lastna mama ne verjame. KAKŠNA MAMA, PORKAFIKS!!

LP in čimmanj iztirjencev, takih in drugačnih!

Včeraj se je začelo sojenje v Celju pedofilu ki že sedi zaradi ene punčke. Tokrat sta ga ovadili dve. Mama ene je šla na sodišče pričat, dekle pa ne, ker “noče še enkrat govorit o tem”. Bomo videli kako bo razsojeno. Zoprno je samo javkat kaj bi in kaj ne bi. V tem primeru je trenutek ZDAJ da kdo kaj naredi. Kaj bo naredil sodnik??
Za zgornji primer pa samo to, da ne vem ali je kdo tega človeka prijavil, ali samo stresate jezo tukaj in ob pogovorih. Prijavite ga in zahtevajte kazen. Naj gre že zdaj v pripor, saj je več kot očitna ponovitvena nevarnost!!! Tako bo punčka dobila drug dom, ker ga bo morala. Materi pa bi vzela skrbništvo, saj je z dejanji pokazala, da nezdravo vpliva tudi ona na otroka. O njeni mami pa ne bi izgubljali besed, kajne?

Lep in varen dan vsem!

…. za mamico:

– lahko je bila sama tako globoko v šitu, da drugega izhoda ni videla, kakor da gre

– morda je bila prepričana, da je otrok v domačem okolju bolj varen

:))

A bi bila potem kaj boljša od njega.

Mi vemo, da so takšni ljudje bolani, oni pa se tega ne zavedajo. Zdi se jim vse normalno.
Ravno zadnjič sem imela en podoben primer. Zelo dober prijatelj je alkoholik in več kot 30 let strasten kadilec. Raje ne govorim o njegovem zdravju, ker nima več veliko pred sabo… Ker mi je hudo zanj, ker je bil super oseba in še…. sploh ker sem ga zelo cenila sem mu previdno predlagala zdravljenje in vso svojo pomoč. Pa bi bila zaradi tega predloga menda jaz zrela za zdravljenje.

Ksiht nič – Ksiht ni ne palicaj, ne sodnik, ne socialni delavec.

Niti sosed ali sorodnik, ki bi take stvari mirno gledal, kako se dvajset let kuhajo in se potem čudil, kako je le moglo priti do tega…

Skratka, kar sem hotel reči – ti, ki počnejo take stvari, niso normalni – tisti, ki pa pozivajo na linč, mučenje, kastracije itd pa ravno tako ne. Čeprav upam, da ne mislite resno in imate zgolj prehitre prste.

V vsaki civilizirani družbi obstajo institucije, katerih naloga je, da takim bolnikom preprečujejo ogrožati ostale. Kako uspešno pa to nalogo opravljajo, je pa druga stvar – razmislite o tem, ko boste naslednjič obkroževali imena v volilni kabini.

In namesto o kastriranju pedofila, raje razmišljajte o tem, kaj boste storili, ko boste naslednjič poslušali otroški jok iz sosednjega stanovanja…

Policijo mora namreč nekdo poklicati, če želite, da pride…

Pri nas imamo za soseda starejšega uglednega moškega ki se hodi razkazovat puncam pred osnovno šolo!!?? Pa so ga že velikokrat prijavili, tudi sosedje ko se je razkazoval njihovim hčerkam, pa nič. Naj povem, da se ima ta “gospod” za velikega ugledneža in finega, tako da se večkrat zgodi, da soli pamet ostalim sosedom. Mene zanima neki ali taškni moški kdaj tudi napadejo dekleta? Imam namreč dve majhni hčerki, ki pa bosta še prehirto zrastli.
Glede zgoraj navedenega pa: pritisk mi naraste na ful ko slišim kaj takšnega. Kakšen izmeček mora biti da lastno hčer posili, ali pa sploh kakšno deklico, ki ima potem celo življenje posledice? Takšni ljudje po mojem sploh nimajo pravice živeti. V takšnih primerih bi bilo prav da bi imeli smrtno kazen! Sam to bi lahko rešilo kakšno deklico ali pa tudi fantka(je vedno bolj pogosto)- še posebej med pedofili! Sploh ne vem kakšni ljudje to morajo biti. Joj kaj bi takšnim ljudem naredila. Naj se spravijo na koga svoje velikosti in starosti, pa bo pesem čisto drugačna. Ne pa na nemočne otroke!

Zanimivo – mati s sinom in taisti sin s svojo hčerko. Očitno je to ‘napaka v rodu’. Sicer pa očitno tudi z dekletovo mamo ni vse OK, če jo pusti pri očetu, ki ga je zalotila z njegovo lastno materjo …

O tistih, ki bi mučili, kastrirali, rezali … pa – no comment!!!

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

Kolikor vem- običajo taki moški , ki se razkazujejo- ne napadajo žrtev!! Uživajo ob zgroženih pogledih, ob rdečici na obrazu..itd…Tudi jaz sem imela priliko videt nekega “starca” ( dejansko je za punce to neprijetno- takoj seveda rdečica v obraz..),ki se je razkazoval…..Toda kolegica mi je povedala eno zgodbo, ko je tak razkazovalec neko punco ( sicer malo starejšo) prijel s hrbtne strani- tako, da ga v obraz ni videla, užival nekaj časa ob njenem otepanju in vpitju, nato jo je izpustil in “si ga potem na roke….”…ni pa je poskušal posiliti…
Druga kolegica pa se je v srednješolskih letih vozila z vlakom- na katerega je stalno hodil en tip, ki ga je kazal…Pa je enkrat pristopila do njega in mu rekla: “Kaj ga razkazuješ, saj ni nič posebnega…A misliš, da je lep?”..Baje tipa ni bilo več na vlak…
O takih zgoraj pa: ste povedali že vse…škoda, da sploh še dihajo..

LP

No, nekateri regirajo impulzivno, kar je nekeko naraven reakt na posredno ogroženost, so pa nekateri, hladni ko špricar, pametni, misleči in takoj jim padejo na misel razne institucije. Tako verjamejo vanje, kot da bi sami delali v njih, pa vsi vemo da so VSE institucije pri nas , tako, zaradi lepšega, da pravzaprav nič ne morejo, ali pa ni pristojna ta ampak ona, če pa že je kaj, potem so pa kazni”stroge” da te kap!
No, nedavno so tekle, debate o nestrpnostih, pa o pravicah izražanja in izbire. Da, da, npr istospolniki imajo svoje pravice, in v njihov “krog” se ne sme posegati, tudi razni kvazi umetniki imajo svojo pravico in pravico da delajo kar hočejo, le ko bi moj otrok zajokal, bi pa eni kar policijo nadme poslali???
Morda, pa bodo drugič le bolj počasni s svojimi prsti!

Samo tri možnosti imaš:

1) institucije
2) linč
3) nič

Pa se odloči. Mislim, da bo šlo tudi brez špricarja.

Kar pa se zadnjega dela tiče: Kaj mi podtikaš in zakaj? Pa saj je menda jasno, da nisem mislil, da je treba klicati policijo vsakič, ko kak pokavec zacvili!

“Ksiht nič – Ksiht ni ne palicaj, ne sodnik, ne socialni delavec.”

“Policijo mora namreč nekdo poklicati, če želite, da pride…”

?

Evo, Jo, ti jaz prevedem: Če ti je jasno, da si priča družinskemu nasilju (in menda že vemo, da mora nek otrok pri tem velikokrat jokati, pa tudi kaki drugi znaki so vidni), pokliči policijo.

Vsaj tako sem razumela jaz.

Saj najbrž je JO tudi… Ampak očitno raje manipulira in vleče besede iz konteksta, kot da bi odgovoril na vprašanje. Pa sem tečen in ga ponavljam:

Kaj torej, če ne institucije (kakršnekoli že so)?

New Report

Close