Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma za “sladkorček”

za “sladkorček”

Glede tvojega vnetja mehurja:
moja mama je imela tako rekoč non-stop vnet mehur. Antibiotiki so pomagali samo za kakšen teden dni, pa zopet vse od znova.
Od lani junija pa jemlje naravne tablete Cran Berries, se mi zdi. Če te zanima, bom pogledala, ko bom pri njej na obisku. So naravne, v bistvu brusnice v tabletah (kot že ime pove). Mora jemati 1 dnevno in od takrat več nima vnetega mehurja, v bistvu že 8 mesecev. Pravi, da je kot prerojena, ker ji noben antibiotik ni več pomagal. Kupi pa si jih v lekarni, brez recepta, ali pa v trgovini z zdravo prehrano.
Poskusi, morda pomaga tudi tebi.

Hvala Cicamaca…jaz sem jedla naravne brusnice, pila sok od brusnic, si delala čaj od brusnic, pa se ne znebim te bakterije…mislim, da če bi se bakterije streptokok znebila, da bi tudi bolečine v sklepih pojenjale….vsaj upam tako…imam 27 feb totalne preiskave v nekem centru in tam bodo videli kje se mi to vnetje dela…ker si vstavljam katetre bom vedno imela manjše težave z vnetji…Sem pa tudi sama gledala te tablete…bom tudi zdravnika vprašala o tem…še enkrat hvala.

Sladkorček a si poskusila čaj iz peteršilja?

Menda so to satri ljudje prav imeli radi.

Urša

Ja že zdavnaj…..je bl tako za pit a se navadiš, za zdravje je treba potrpet hahahha. Včasih sem se s tem pozdravila, a sedaj ne gre.

Pila sem tudi čaj od koruznih laskov…..ni stvari, da jo nisem poskusila…pa zelje sem dajala na boleče mesto, da ne pozabim žganje in med kot obkladki….da ne naštevam..

New Report

Close