Najdi forum

ZDRAVO,

LEP POZDRAV,PIŠEM V VELIKI NAGLICI-BILA V BOLNICI, ZDAJ PA NA BOLNIŠKI, TKO DA SEM PRILETELA SAMO NA HITRO TEBI NEKAJ NAPISATI. MALEGA IMAM BOLNEGA- IMA MENINGITIS. NE VEM, KAJ SE ME ŠE LAHKO DRŽI. NI GNOJEN MENUNGITIS, TAKO DA BOMO LAŽJE SPELJALI,

MISLIM NATE, SE JAVIM, ČIM BO MOŽNO, MAMI

Pozdravljena!

Nimaš pojma kako sem vesela tvojega posta….že od petka mislim na vas…
Hvala, ker si se oglasila…
Si bila zase v bolnici ali za ta malega?
Evo …zdaj bom imela ponovno razlog :), da bom mislila nate in tovjo družinico…držim pesti, da bo čimprej mimo…pošiljam pa ti tople objeme in košarico pozitivne energije…

Ja….pa obvezno se mi javi…ko se stvari uredijo..

Pa, pa!

K.

lep pozdrav

Stvari so prišle na tir.Saj ti sploh ne morem opisati, kako je živeti v takem strahu. Samo da sem zagledala bolnico, me je skoraj kap. Potem pa samo črno razmišljanje in kaj bo, če bo in…..brrrrr. Draga moja, že prej sem bila panik (ampak samo kar se otrok tiče), v življenju sem en velik optimist, kar se pa zadeva otrok, nihče ne verjame, da sem to jaz Sedaj, po smrti Naceta, pa je ta občutek še intenzivnejši. Se mi zdi, da mi bo kar srce ven padlo, samo malo zakašlja…..
Tako da včasih sama komaj funkcioniram.

Ej, kako prideva do izmenjave mailov, da si sami naprej piševa?A veš, da ne vem kaj je to WEB, kar je Primož napisal zadnjič..pomoč!!!!!!

Pozravček!

Lepo te je brati :-))

Tudi jaz imam zelo naporen teden za seboj….in pol strahu in negotovosti…
Pri nas smo vsi štirje prehlajeni…starejši sin ima samo poln nos…ta mlajši pa grozno…
V torek je zakuhal in cel tedne ni prišel k sebi…vročina tudi do 40,5…mene je skoraj pobralo…Pa kljub antibiotiku…včeraj je vročina bila malo nižja…

Tudi jaz nisem glede rač. ful izobražena…ne vem kaj je to WEB….

Predlagam ti in ponujam mojo mobi številko…031/53-76-70…napiši mi tvoj mail ali pokliči…
Moj mail je službeni…pa ga raje ne bi tukaj izpostavljala…

LP

K.

New Report

Close