Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Za simbolično ceno najamem suho skladišče

Za simbolično ceno najamem suho skladišče

Pozdravljeni,

v nekaj mesecih bi rada začela nek posel, ker pa začenjam praktično iz nič, imam na poti do cilja kar nekaj ovir.
Rabila bi nek prostor za skladišče, in sicer v centru Ljubljane ali v Šiški (ker nimam avta, mi mora biti stvar pri roki). Lahko gre tudi za kakšno garažo ob hiši, ki vam je odveč, ali kak drugi prostor v hiši. Cene poslovnih prostorov so zame v tem trenutku previsoke, za začetek bi res lahko dala kakšen simbolični znesek, recimo 20 eur na mesec. Kakšnih 6 m2 prostora bo dovolj.
Prav bi mi prišlo tudi kakšno neobdelano podstrešje, v bistvu kar koli, kjer lahko shranjujem stvari, edini pogoj je, da je suho in da ni nevarnosti, da bi stvari napadli kakšni škodljivci. Če se bo izkazalo, da posel teče, bom lahko postopoma tudi zviševala najemnino.
Bi pa želela, da je vse uradno določeno, če bi me kakšna inšpekcija kaj spraševala.

Če se kdo najde v mojem predlogu, bom sodelovanja vesela. Lep pozdrav vsem!

Ustrezalo bi mi tudi, če bi dobila le kos kakega skladišča, kak neuporabljen kotiček 🙂

Zelo dvomim, da boš kaj dobila, te stvari imajo kar visoko ceno in lahko se jih odda. Še lope 15 km ven iz LJ imajo visoke cene.

Morda pa vseeno kaj bo. Ja vem, cene so visoke, ampak upam, da kaj bo, res ne rabim velik prostor. Sej cene na m2 niti niso tako grozne, prblem je, če se m2 nabere, ponavadi oddajajo 50 m2 +, jaz pa rabim res minimalni prostor.

New Report

Close