Pozdravljena!
Brala sem nekaj tvojih sporocil o dieti, ki jo izvajas. Tudi jaz bi rada shujsala 20 kg ali malo vec, da pridem na telesno tezo, ki sem jo imela pred dvema porodoma. Vceraj sem zacela, danes je drugi dan…sam ne vem ce bom lahko zdrzala. Nisem namrec tip, ki pri dietah vztraja.
Povej mi kako ti gre in napisi kaksno vzpodbudno besedo.
Jaz ti iz vsega srca zelim da bi uspela.
za sve koji traže dijete neka pogledaju na: http://www.tegobe.com/debljina/
Hojla!Hvala za prijazne besede.Da ne bi mislila,da sem jaz taka,da se lahko takoj drzim.Ampak sem se navadila.Prvi dan je bilo tezko.Ko sem prisla na drugi dan sem bila vesela,ker mi je uspelo zdrzati en dan 🙂
Moram reci,da sem se je potem drzala vesto,kaksen teden,ko smo imeli krst in sem se prekrsila.In to fejst.Potem sem bila naslednji dan se vedno jezna nase in sem si zelo tezko odpustila.Ze naslednji dan pa sem z dieto preprosto zacela znova.Pa je blo spet nekaj.Ampak pravijo:v tretje gre rado in v enem tednu sem shujsala kaksnih 5 kilogramov.Pri meni gre to blazno hitro.ceprav se zaenkrat se ne okvarjam s sportem,ampak si bom zdaj kupila orbitrek.Ce si se vmes v teh dveh dneh ko si poslala sporocilo pregresila-ne skrbi.Glavo gor in zacni znova,kot sem jaz.Ce te bo kaj zanimalo pa me le vprasaj!
p.s.:hrani se bos cedalje lazje upirala-po enem tedno bo to ze cisto samoumevno!Veliko srece!
Hvala, ker si tako prijazna.
Danes je cetrti dan in jaz nisem jedla ravno sadje ampak se kaj dosti ne sekiram.
Odlocila sem se, da prvo kar bom spremenila pri sebi je to, da si ne bom nikoli vec rekla:” tega pa ne smes,moras shujsat.” To te po moje samo se bolj vrze v tisto negotovost ali bi pojedu ali nebi, potem pa pojes kar ti pride pod roke.
Skratka po cetrtem dnevu imam eno kilo in pol manj, vem da je to vecinoma voda, vendar sem zadovoljna. Nisem lacna, sem dobre volje in ne razmisljam vec o mojih 90 kg. S casom bodo sle stran, v to sem prepricana.
Vem da nama bo uspelo.