za probat
hej, sem fant 25let, srednje postave, privlacen, iz koroške. iščem fanta (lahko tudi vec), punco ali par za skupno preživljanje lepih trenutkov. do max 30let!! sem v zvezi (zato strogo diskretno!) ampak je iskrica ze usahnila in iscem popestritev. imam ze iskusnje s fanti tako v aktivni kot pasivni vlogi. obožujem mlajse fante, gladke, piercinge in tattooje (imam piercing v glavici) in mlajše neizkušene punce. obozujem razne packarije in fetishe, odprt za vse varjante. prostora nimam, sem pa mobilen. koroska in okolica! ce te zanima kaj vec mi pisi na
lahko posljem tudi slikce pred srecanjem. upam da se vidima kmalu 😘
kot je razbrati iz vseh tvojih komentarjev, imas tezave z osebnostjo, ali pa te ocitno jezi da ne pades v pravi starostni rang in me ne zanimas, ne vem. jaz nisem tu, dabi sodil, kot si ocitno ti. ne razumem ljudi podobnih tebi, ki se morajo povsod umesati. jaz ko vidim nekaj kar me ne zanima ali se ne strinjam, sem tiho, se ne oglasam/komentiram temu se rece bonton, ki ga ocitno marsikdo nima, to je pac stvar vzgoje starsev, se ne mesam v to, ce bi se znali kdaj in kdaj, ko je potrebno, ugriznit v jezik bi bil svet lepsi. napram vsem oglasom, ki se najdejo na tem forumu je moj se najmanjsi problem, ko vidim kaj pisejo domnevno 12 letniki/letnice najbolj so pa vznemerljivi komentariji oseb starih kot ste vi, naj se jim javijo privat, da jih poducijo o spolnost, bizarno, da ne recem nagnusno! dajmo pomest pred svojim pragom, preden se lotimo drugih. resnicno upam, da se vas moj komentar dotakne, da se zamislite o sebi in naslednjic premislite, preden komentirate. to bi bilo iz moje strani vse in lahko ste prepricani, da se na tem forumu ne oglasim vec! ravno zaradi takih oseb! tudi na morebitne vase odgovore ne, saj nisem tu zaradi prepira. hvala, ker ste si vzeli cas in komentirali moj oglas, zelim vam lep dan in lepo zivljenje, ter sozalje vsem, kateri vas prenasajo in se srecujejo z vami. lep, prijazen pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.