Najdi forum

Draga Petra!

Rada bi se ti zahvalila za tvoje besede! Vedno kadar katera od nas ki se tu srečujemo rabi tolažbo,najdeš pravo besedo,da lahko začnemo nov dan polne upanja! HVALA!!!

Naši ANGELČKI nas varujejo!!!!

Petra, prejmi lupčka in en velik objem še od mene! Res si zlata punca!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

Petra,
se pridružujem mojima predhodnicama! Hvala ti, ker si! In vesela sem, da te poznam in si “tista nova” v mojem krogu (saj veš, ko sva govorili – stari gredo, pridejo novi).
En velik objem! Jerca

Ej, drage moje mamice,
tri dni me ni bilo – pa najdem tole. 🙂
Ma, tokrat pa ne najdem besed :))
Veste, ne pričakujem in tudi ne želim si zahval, pa vendar – solzice sreče in srček mi hitreje bije. Vse kar naredim in delam je iz srca za Vaša srca, ker nobeni družini ne želim takšne poti žalovanja, toliko strahu, zbeganosti kaj je prav in kaj ne … kot sem jo doživljala jaz in moja družina.
Hvala vam in moji Brini, da me je postavila na pravo pot.
Hvala vam, da sem lahko z vami, da ste moji novi in tako posebni sopotniki, ki mi dajete moč, upanje in spodbudo.
Rada sem z vami, rada z vami klepetam, se srečujem, dopisujem. In tako vesela sem za vsak vaš nov korak na vaši poti. In tako rada sem ob vas, ker vem, da boste zmogli. Ker vem, da vas nekje za mavrico čaka lepše življenje. Samo včasih mavrice ne zmorete opaziti sami.
Vsak – vsaka od vas mi da nekaj posebnega, nekaj kar mi bogati vsakdan in moje življenje.

Hvala,
objem in veliko sončka v vaše srčke

Ne, Petra.. hvala tebi…ker zato ker si ti, smo tudi me…veliki večini si pomagala v najtežjih trenutkih in lažje smo se prebile skozi to kar pač smo….

…zato kratko in jedrnato…HVALA!!!!

New Report

Close