Najdi forum

ZA OLIVERJA

Jaz sem sikupila tole kremo lipoderm, pa me zanima kako mi jo priporočaš uporabljat? V bistvu je sprej! Prosim malo mi pomagaj! Naj ti povem da hujšam in da želim zgubit odvečne kg. Ali jo lahko že uporabljam? Ali naj počakam da končam z kuro?

Lipoderm deluje le ob pravilni dijeti. Uporaba je nekje 1-2 uri pred treningom (aerobnim) si namaži predele kjer se ti zadržuje trdoglava maščoba – pri ženskah je to verjetno noge, zadnjica, trebuh in pusti da se tam vsrka. Najbolje deluje na low carb dijeti.

lp Oliver

Prosim, povej, kje si jo nabavila in koliko si plačala zanjo! Če bova dve, bova potem lahko primerjali, če res deluje 😉
lp, kiri

Sem moški 😉

Nabavil mi je lani en kolega eno zelo podobno zadevo in ji še dodal kofein (za rahlo diuretičen učinek na teh mesteh). Zanjo sem plačal pa 20k (z vsemi dodatki). Stvar pa res deluje. Vendar je potrebna dijeta kot sem že omenil.

Lp oliver

Hvala ti za odgovor. Ja jaz imam dieto, telovadim pa kr sama doma, zdaj ko je lepo vreme pa sploh! Jaz sem za sebe ta sprej naročila prek interneta in sem plačala okoli 10500 SIT z poštnino vred! Oliver kaj pa ta neka varjanta – ko sem hodila na fitnes in sem imela problem zgubit trebuh (saj ga imam še zdaj) so mi nonstop ponujali efidrin kofein (neki prašek) in da baje full pomaga…. Kaj sploh je to????

Aja pozabila sem te oliver še vprašat kakšna dijeta ji tista ki si jo omenil??? Kaj bi mi jo posredoval?

Oliver,mene tudi zanima ta dieta.

Kje si jo pa naročila?

Če ti povem odkrito strani nevem. Ker sem šla kr pot imenom kreme iskat in sem izpolnila nek obrazec in v pistvu takoj sem jo dobila! Kar me je full presenetlo! Pojdi pogledat na iskalnik se kr najdeš! Edino v evrih sem mogla plačat, ker pač je bil uvoz. Mislila sem da sploh nebom dobila, ker saj veš včasih klompricirajo, ampak očitno če ti pošlejo ni problem!

Dijeta

OH – sploh enostavne čim bolj spustit in potem polnit vsakih 5 dni.

npr.

4 dni veliko beljakovin, omega 3/6/9 maščobe potem pa en dan samo OH da napolniš glikogenske depoje. Malo prebrskaj za nazaj sem že pisal o tem.

Lp Oliver

tudi o efedrin – kofein varijanti sem že pisal.

lp oliver

Živijo,

Mogoče bom z brcnila v temo pa vendar … ali je ta Lipoderm potem učinkovit tudi proti celulitu ??

Roke in obraz imam čisto koščene, okoli bokov pa je celulita, da kar dol visi. Vsak dan vozim sobno kolo, hodim na aerobiko vadim z elastiko. Stara sem 28 let, celulita pa za kakšno 70 – letnico.

Dobesedno izgledam tolšča okoli stegen kot povodni konj. Visoka sem 168 cm in imam 58 kg. Vem – rekreacija in rekreacija… , prehrana. Vendar menim, da pri meni niso toliko problem kile kot ta nasresrečni celulit , gibanja pa je tudi nekaj.

Bi mi ta Liposerm pomagal ?

Lipoderm ne deluje brez dijete. Mislim da nekaj vpliva na celulit bi imel. Čeprav še vedno je pa najboljša za te predele vadba z utežmi. npr. počepi, good mornin, mrtvi dvig z ravnimi koleni,…. problem večine aerobičark je ravno to .. ogromno aerobne vadbe in 0 intenzivne vadbe z utežmi, poskusi raje z kombinacijo obeh :).

Lp Oliver

New Report

Close