Hvala ti za odgovor. Ja jaz imam dieto, telovadim pa kr sama doma, zdaj ko je lepo vreme pa sploh! Jaz sem za sebe ta sprej naročila prek interneta in sem plačala okoli 10500 SIT z poštnino vred! Oliver kaj pa ta neka varjanta – ko sem hodila na fitnes in sem imela problem zgubit trebuh (saj ga imam še zdaj) so mi nonstop ponujali efidrin kofein (neki prašek) in da baje full pomaga…. Kaj sploh je to????
Če ti povem odkrito strani nevem. Ker sem šla kr pot imenom kreme iskat in sem izpolnila nek obrazec in v pistvu takoj sem jo dobila! Kar me je full presenetlo! Pojdi pogledat na iskalnik se kr najdeš! Edino v evrih sem mogla plačat, ker pač je bil uvoz. Mislila sem da sploh nebom dobila, ker saj veš včasih klompricirajo, ampak očitno če ti pošlejo ni problem!
Živijo,
Mogoče bom z brcnila v temo pa vendar … ali je ta Lipoderm potem učinkovit tudi proti celulitu ??
Roke in obraz imam čisto koščene, okoli bokov pa je celulita, da kar dol visi. Vsak dan vozim sobno kolo, hodim na aerobiko vadim z elastiko. Stara sem 28 let, celulita pa za kakšno 70 – letnico.
Dobesedno izgledam tolšča okoli stegen kot povodni konj. Visoka sem 168 cm in imam 58 kg. Vem – rekreacija in rekreacija… , prehrana. Vendar menim, da pri meni niso toliko problem kile kot ta nasresrečni celulit , gibanja pa je tudi nekaj.
Bi mi ta Liposerm pomagal ?
Lipoderm ne deluje brez dijete. Mislim da nekaj vpliva na celulit bi imel. Čeprav še vedno je pa najboljša za te predele vadba z utežmi. npr. počepi, good mornin, mrtvi dvig z ravnimi koleni,…. problem večine aerobičark je ravno to .. ogromno aerobne vadbe in 0 intenzivne vadbe z utežmi, poskusi raje z kombinacijo obeh :).
Lp Oliver