Najdi forum

Za obupano mamo!!!

Pozdravljeni!!!

Ob branju vaše zgodbe od hčere je nekaj v meni preskočilo.
Rada bi vedela vse o tej kalvariji kako je z temi zadevami vaša hči začela,kako ste to ugorovili,kje dela,kaj je končala kakšno šolo kje doibiva denar,kako ste živeli z njo ko ste zvedeli da se zadeva z fantoim,…
Skratka vse me zanima in iz srca vam bom hvaležna,če mi boste opisali njeno pot do te kalvarije,iz srca bi ji rada posamgala in verjemite mi bi ji če bi jo poznala,…Najb9olj strašno mi je bilo vaše zgpdbe bramnje o tistem gosupudo,ki je rekel da gleda kako ste z fantom zadevata,…

Najdete me na forumu neplodnoist ali pa ruingar4aji pod imenom mojca9000 ali pa na forumu neoplodnost pod vzdevkom sonček.medvedkica,.sama namreč sodelujem na forumih ker se z možem že dvew leti nesupešno trudiva,da bi zanosila in v,es tudi pogledam na druge forumu in sploh ne vem kaj me je zaneslo na ta forum saj se mi med vsemi zdi najbolj strašen kako se mladi uničujejo.

Iz srca vam bom hvaležna za vaše javljanje in vas prav lepo pozdravljam in verjemite mi gospa draga smilite se mi in rade volje bi vam pomagala,…

Mojca9000

Draga Medvedka!

Ne bi rada na forumu ponavljala zgodbe, čeprav se je med tem tudi še kaj novega zgodilo, pa nič dobrega. Če mi zaupaš email, ti napišem celo zgodbo. Le ta je za na forum predolga.
Javila oz. odgovorila pa vem nisem toliko časa, ker smo bili doma vsi bolni in je viroza pri nas razsajala kar skoraj celi mesec.

LP

New Report

Close