Za Nikito!
Draga Nikita!
Ganilo me je tvoje pismo. Čeprav tudi jaz veliko prevečkrat doživljem iste stvari.
Meni je vseeno nekoliko lažje. Že od vsega začetka sem vedela, kaj me čaka. Kako je in kako bo. Kaj narediti, kdaj se umakniti in kdaj vztrajati.
Vem, da je tvoje pismo samo slika realnega stanja. In da ni besed, ki bi lahko opisale čustva staršev, ko gre za pravice, za življenje, za obstanek otroka, starša in družine. Ko se je treba veliko preveč boriti za reči, ki so drugim same po sebi umevne.
Vem, da si utrujena. In da je utrujena tudi hčerka. Toda, tako ti kot jaz veva, da je treba vzdržati. Ne vprašaj me, kako, zakaj…ker ne vem!
Večkrat mislim na tebe! In vedno z naklonjenostjo in vedno ti pošljem dobre misli!
pozdravček
Dragica
p.s.: če misliš, da ti lahko kako pomagam, se oglasi! Ti bom zelo rada.
Ojla Dragica !
Lepa hvala za tole ljubeznivo sporočilo !
Z veseljem bi stopila v stik s tabo !
Če drugega ne , bova malo poklepetali in si dali korajžo za naprej . Osebno mislim,da ljubezniva beseda razumevanja marsikdaj več zaleže kot še taka strokovna pomoč. Tudi mame včasih rabimo nekoga , ki bi naše večne skrbi malo potisnil v stran in nam pomagal,da pogledamo svet okoli sebe in se sproščeno nasmejemo. Ali zjokamo.
Ti pošljem svoj e-naslov na tale zgornji.
Želim ti miren dan !
A.