Najdi forum

Mija,

to bo težko, ker na koncu se boš morala ti odločiti in ne jaz, zato ne bi rad dajal predlogov, kaj in zakaj. Dolgo sta skupaj, in iz tega kar si napisala je bolj važno, kako to, da si ne zaupata, navsezadnje je to samo kratek izlet. Bolj kot to, da greš, kar se lahko mirne vesti odločiš in nihče te ne bi smel kritizirati, zakaj neki le, je problem v vajinem zaupanju in pogovoru, to da si mu povedala je samo pohvale vredno, vendar prej ali slej bosta imela svoja pota, in bolj to kam gresta je važno, da se imata rada in da si zaupata.
če bi imela moja žena takšno varianto, jaz z veseljem ostanem doma z otroci, kajti zavedam se, da bo prišla polna energije nazaj, pa ne zaradi drugih moških, ampak ker bi nekaj naredila zase, če ji bom dovolil in ji pokazal, da jo spoštujem in jo imam rad in da jo imam tako rad, da ji prav to privoščim.
Kot sem danes že pisal, vse je v naših glavah in vsak mora imeti svojo svobodo, da si fila energijo. Kako daleč gremo s to družbo, ne mislim v kilimetrih, pa je spet odvisno od nas. Smo prijatelji, lahko z ensko družbo ali moško, popolnoma vseeno, samo da je v naši glavi vse poštimano, da ostane samo pri tem.
Žal bo moral mož to tudi sprejeti, če ne boš sedaj, boš imela pa drugič probleme in drugič še težje, tek se bo samo nadgrajevalo, če sem sedaj uspel bom drugič še lažje in če sem enkrat uspel potem pomeni, da imam prav…..

Odloči se, vendar tudi razmisli, kako boš to povedala in dokazala, da je vse ostalor avno tako kot je bilo, lahko je sao še bolje, malo ljubosumnosti je vedno dobrodošlo, takrat se šele zavedamo, kako nekoga potrebujemo, vendar pa kljub temu, pogovor, pogovor in dokazi. Odločiš se sama in sama sprejemaš vse.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close